Beste hockeyleden, beste spelers,

vandaag en morgen worden de ploegen voor het seizoen 2020-2021 bekend gemaakt op de website, evenals ons trainingsrooster.

Omwille van technische redenen (Twizzit) zal dit niet gegroepeerd kunnen gebeuren maar worden ploegen één voor één op de site geplaatst. Tegen eind dit weekend zouden alle ploegen bekend moeten zijn. 

We leggen graag de nadruk op feit dat de procedure om spelers in bepaalde ploegen in te delen bijzonder ernstig genomen wordt en door onze sportieve cel bijzonder hard gewerkt is de laatste weken.

De indeling gebeurt zoals steeds op basis van het advies van onze Gantoise Sports Advisory Team (GSAT) onder leiding van onze sportief directeur Pascal Kina geflankeerd door onze Gantoise Youth Academy hoofdtrainers. 
Dit na een permanente evaluatie door deze trainers het hele jaar door.  

Voor spelers U12 en jonger primeert zoals altijd vooral het spelplezier en wordt er zo veel als mogelijk rekening gehouden met vriendschappen, spelplezier en het maken van vorderingen.

Volgend jaar lanceren we ook ons nieuw Gantoise Youth Academy Development Program.

Dit is een jaarplan om gestructureerd en per leeftijd, specifieke doelstellingen na te streven en dit op alle mogelijke aspecten van het hockey spel. 

Via deze link vindt u een document/filmpje dat dit verder toelicht. Onze professionele trainerstaff staat alvast klaar om dit programma op het veld vorm te geven en de Gantoise Youth Academy naar een nog hoger niveau te tillen.

Opgelet : nieuwe Gantoise spelers kunnen nog niet toegevoegd worden aan een ploeg zolang hun profiel nog niet aangemaakt is via het inschrijvingsformulier.

Het doel blijft onze Gantoise jeugd te ontwikkelen en spelvreugde maximaal te verzekeren voor alle spelers.

Namen van managers en coaches van alle ploegen zullen later toegevoegd worden.

We wensen jullie een fijn weekend!

Sportieve groeten,

Emma Dhooghe, Voorzitter Gantoise Hockey

Fabrice Rogge, Algemeen voorzitter Gantoise