Hockey en Tennisclub

Beste Gantoise leden, beste tennisleden,

onze club is in volle evolutie en verandering. Het einddoel is op alle fronten de best mogelijke structuur uit te bouwen voor alle leden ongeacht welke sporten of activiteiten ze beoefenen.

De hockey komt nu wat meer 'in the picture’ omdat deze afdeling van Gantoise al verhuisd is naar de nieuwe site aan de watersportbaan maar laat er geen twijfel over bestaan dat we binnenkort één van de mooiste tennisclubs van Vlaanderen zullen hebben!

Ons doel is steeds geweest om de tennisafdeling nog vóór de verhuis te laten groeien en de kwaliteit van lessen verder te verbeteren.

Dankzij de positieve energie van jullie allen en het zeer goed werk van onze tennisleraren is dit ook gelukt aangezien we in vergelijking met vorig jaar beduidend meer deelnemers hadden tijdens de jeugd- en volwassen stages en ons ledenaantal ook toegenomen is ! Groei is één van de beste waardemeters voor een sportclub. Daar waar nationaal een lichte daling gezien wordt binnen de tenniswereld gaat Gantoise vooruit (ook op de huidige locatie).

 

Op 10 september won Sebastien Cauhapé de finale van het feest van de jeugd bij de U11-1.

Proficiat Sebastien! (nieuwe foto)

Beste tennisvrienden,

Gantoise Tennisschool wil op regelmatige basis extra speelmomenten organiseren voor uw kinderen, en dit naast de wekelijkse tennisles.

Met deze actie willen we onze jeugdspelers stimuleren om buiten de les aan vrij tennissen te doen.

Het vrij begeleid tennissen gebeurt onder toeziend oog van twee jeugdtrainers. De focus ligt op het recreatief omgaan met tennis, maar wel nog steeds op een speelse manier. De kinderen leren ook tennissen met andere kinderen van de club en maken hopelijk vriendjes.

Alle jeugdspelers die tennisles volgen kunnen zich hiervoor inschrijven.

Deze vrije spelmomenten zijn gratis.

Bovendien wordt er een vieruurtje aangeboden en is er begeleiding van twee jeugdtrainers (Kenneth Verhaeghe en Sophie De Brauwer).

De eerste datum voor ‘vrij begeleid tennis ‘ is zondag 22 oktober (uren kunnen nog wijzigen afhankelijk van het aantal inschrijvingen) :

  • Niveau Blauw en Rood 13u tot 15u.
  • Niveau Oranje en Groen van 15u tot 17u.

 

Inschrijven kan via deze link. 

We rekenen op de enthousiaste deelname van uw kinderen !

Tot dan !

Het VBT Team

Een fantastische tennisavond met Dick Norman op de Gantoise.

Vrijdag 21 april vond de GALAmatch Dick Norman vs David Basile plaats ter gelegenheid van de opening van het outdoor tennisseizoen.

Iedere tennisliefhebber kent Dick als een van de beste dubbelspelers ter wereld. Het was een eer voor onze Club om hem bij ons aan het werk te kunnen zien. 

Onze nieuwe sportieve coördinator David Basile bleek nog steeds in topvorm en challengede Dick in zijn gekende stijl. Onze clubeigen nationale scheidsrechter Tim Pauwels leidde de wedstrijd in goede banen.

Na de wedstrijd volgde een Youth Clinic voor alle gemotiveerde jongeren met onze 2 kampioenen.

Alle beschikbare foto's en filmpjes zijn hier te vinden.  

 

 

Piep,

Deze winter zijn een aantal kinderen erin geslaagd om zich van een plaats te verzekeren tijdens de apotheose van de winter Kidstoer die plaatsvond op 15/04 in TC Gym in Schoten.

Dikke proficiat voor Madeleine, Auréline, Margaux, Julien August & César!

Kijk snel naar de sfeerbeelden!

De Kids Toer is een recreatief circuit voor spelertjes van 3-12 jaar (NG of max. C+30/5) en wordt georganiseerd volgens de vijf Kids tenniskleuren. Wie aan 3 van deze tornooitjes deelneemt spaart voor een mooie T-shirt. Wie 5 deelnames telt, wordt vervolgens uitgenodigd op de Kids Masters waar na een dag spel en sport de deelnemers hun welverdiende Kastaar knuffel mee naar huis nemen. Tijdens deze één-dags-tornooitjes is deelnemen belangrijker dan winnen.

De Lente komt er immers aan en voor de meesten onder ons begint het dan te kriebelen om buiten te kunnen tennissen.

Naar goede gewoonte, en afhankelijk van het weer, zullen een aantal buiten terreinen klaar zijn tegen 1 april.

De ballon wordt tegen uiterlijk 20 april afgebroken, waarna we onmiddellijk terreinen 2 en 3 zullen aanleggen. Terreinen 4, 5 en 6 zijn NU reeds speelklaar. 

1 april is voor onze Tennisafdeling trouwens een bijzondere datum. Vanaf die datum staat onze Gantoise Tennisschool immers onder de leiding van David Basile.

Samen met Filip Lasoen en Philippe Nelen ( plus onze hulptrainers ) zal David de trainingen op het veld verzorgen.

Tevens zal hij instaan voor de organisatie/ coördinatie van onze tennisschool met als oogmerk het leveren van een kwalitatief hoogstaand topproduct.

We wensen jullie een fantastisch tennisseizoen op de Gantoise

Sportieve groeten,

Marc Bolle,
Voorzitter Gantoise Tennis

Marc Van de Vloet,
Verantwoordelijke Gantoise Tennisschool 

Fabrice Rogge,
Algemeen Voorzitter Gantoise

Beste leden, “tennis afficionados”, 

We hebben het genoegen jullie allen uit te nodigen op de GALAmatch Dick Norman vs David Basile en aansluitende BBQ ter gelegenheid van de opening van het outdoor seizoen.

Deze zal doorgaan op onze Club op vrijdag 21 april vanaf 18u. Na de wedstrijd volgt een Youth Clinic voor alle gemotiveerde jongeren met onze 2 kampioenen. Deze Top Clinic zal starten rond 18u45.

Iedere tennisliefhebber kent Dick als een van de beste dubbelspelers ter wereld. Het is een eer voor onze Club om Dick bij ons aan het werk te kunnen zien. 

Onze nieuwe sportieve coördinator David Basile is nog steeds in topvorm en zal in zijn gekende indrukwekkende stijl Dick Norman challengen ! Het belooft een prachtig spektakel te worden!

Na de Galawedstrijd en Clinic kunnen jullie allemaal kennis maken met David en ons trainers team bij een gezellige “meet & greet".

Tijdens de wedstrijd en Clinic wordt voor de toeschouwers en ouders een leuke BBQ voorzien (25 € pp en 15 € voor kinderen tem 12 jaar). Inschrijven kan via deze link.

We kijken uit naar een leuk event en hopen op jullie massale aanwezigheid .

Sportieve groeten,

Marc Bolle,
Voorzitter Gantoise Tennis

Marc Van de Vloet,
Verantwoordelijke Gantoise Tennisschool 

Fabrice Rogge,
Algemeen Voorzitter Gantoise

Via deze link kan u de lijst van de interclubploegen en de basisspelers van elke ploeg downloaden. Hopelijk is deze lijst ok en is niets van jullie wensen of berichten over het hoofd gezien. Indien wel, onze excuses, maar vooral: laat zo vlug mogelijk iets weten.

Iedereen die de gepaste kwalificatie heeft van leeftijd en klassement kan deelnemen aan interclubontmoetingen. Geef aub jullie interesse door aan de kapitein van de ploeg waarin je wil aantreden, als je niet in bijgevoegde lijst staat.

Voor verdere vragen kan je terecht bij Frank De Moerloose, frank.demoerloose@skynet.be of 0475273778

Presentatie jeugdinterclub: KLIK HIER

Onze heren 6 speelden gisteren de finale van de Oost-Vlaamse interclubcompetitie tegen TC De Krijte. Een dikke proficiat aan alle spelers en invallers!

 

Tennisschool : jaarcyclus

INSCHRIJVEN / EVENTS
HAPPY BIRTHDAY!
21/01
Natan Van Malderen
21/01
Luca Lima
21/01
Aaron Roosens
21/01
Nicolas Rubens
21/01
David Stevens
21/01
Teo Van Hoecke
22/01
Donald Flamme
22/01
Jack Colle
22/01
Louise Schepens
23/01
Sebastien Tytgat
23/01
Thibault Deplus
23/01
Chloé Coucke
23/01
Francis Bertrem
24/01
Emerique Lauwers
Kalender tennis
  January 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
  February 2019  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
  March 2019  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Diamond Partner
Gold Partner
Main Partner
Partner
Gantoise Magazine

© 2016, website powered by Twizzit.com