Beste leden,

 
met bijzonder veel fierheid en vreugde kondigen we officieel aan dat 3-malig Gouden Stick en international Barbara Nelen (240 caps) gekozen heeft om ...


terug te keren naar Gantoise!
 
Babs Nelen is niet alleen een absolute topspeelster maar zette haar eerste stappen op een hockeyveld op 5 jarige leeftijd in onze club.
 
Ze speelde van haar 5 tot 22 jaar op onze club vooraleer haar schitterende carrière verder te zetten in Nederland (Oranje-Rood) en België (Dragons en Braxgata). Met de deze laatste club werd ze trouwens 2x kampioen.
 
Met Barbara wordt onze Dames 1 ploeg aanzienlijk versterkt en wordt de sterke as van de Red Panthers, met name Stephanie Van den Borre, kapitein Alix Gerniers en Barbara Nelen opnieuw herenigd in clubverband. Ze zal met haar rijke ervaring, professionele mentaliteit en technisch verfijnd hockey een enorme meerwaarde betekenen voor alle jeugdige spelers van onze Dames ploeg.
 
Babs is bijzonder gemotiveerd om onze ambities te helpen waarmaken en ervoor te gaan.
 
We wensen haar eerst nog heel veel succes toe met haar huidige club Braxgata die we ook - en in het bijzonder voorzitter Erik Gysels - danken voor de bijzonder collegiale manier bij de overgang van Babs naar onze club.
 
Van harte welkom terug Babs! We kijken er enorm naar uit om je terug in ons midden te hebben!
 
Olivier De Vos
Verantwoordelijke Gantoise Topsport
 
Emma Dhooghe en Fabrice Rogge
Voorzitter Gantoise Hockey en algemeen Voorzitter Gantoise