Beste leden,

 
Na de terugkeer van Red Panther Barbara Nelen, wordt onze dames1 ploeg opnieuw versterkt met een Red Panther. Ambre Ballenghien heeft voor het ambitieus project van Gantoise gekozen.

Ambre is 18 jaar (10 caps bij de Red Panthers)  en wordt beschouwd als een van de grootste Belgische Hockey talenten. Ze komt over van Royal Leopold Hockey Club waar ze sinds haar 12de speelde en op 15 jarige leeftijd haar debuut maakte voor de 1ste ploeg van Leopold.


Met de komst van Ambre wordt onze aanvalslinie aanzienlijk versterkt en hopen wij onze ambities voor volgend seizoen te kunnen waarmaken. 

 

We vroegen Ambre wat haar grootste drijfveer was om voor Gantoise te kiezen :  

“ Ik heb voor verschillende redenen voor Gantoise gekozen. Ten eerste omwille van het ambitieus sportief project met een duidelijke visie op de lange termijn. Ik wil titels winnen. Gantoise, heeft de ploeg om deze doelstelling te realiseren. We zitten in een “Olympisch jaar”. Het was voor mij belangrijk om terecht te komen binnen een professionele structuur en staff. Ik wil me verder ontwikkelen en mijn grenzen verleggen. Tenslotte heeft het familiale karakter van de club ook een rol gespeeld in mijn keuze.”
 
 
Welkom Ambre ! 

 

Olivier De Vos

Verantwoordelijke Gantoise tophockey

 

Emma Dhooghe & Fabrice Rogge

Voorzitter Gantoise Hockey en algemeen voorzitter Gantoise