Beste Gantoise fans,

 

Heuglijk nieuws ! 

 

Onze eerste dames- en heren ploeg kunnen terug aan de slag aan de top van de Belgische eredivisie hockey. Uiteraard onder stricte Covid richtlijnen en volgens een strak protocol goedgekeurd door de overheidsinstanties. 

 

Eén van de voorwaarden is dat er geen publiek mag zijn. Echter niet getreurd want Gantoise zou Gantoise niet zijn mocht hiervoor geen oplossing gevonden worden. 

 

We hebben namelijk ons eigen Gantoise TV kanaal op Youtube en gaan dit maximaal benutten. 

 

Iedereen zal gratis de wedstrijden LIVE kunnen bekijken met commentaar van niemand minder dan Xavier Willems, onze Gantoise hockeyspecialist bij uitstek !

 

We hopen dan ook dat jullie massaal zullen inloggen op volgende link: https://youtu.be/X-mDSL8XKM4

 

Wedstrijd nu zondag 22 november Dames Gantoise - Antwerp om 12u en Heren Gantoise - Antwerp om 15u30

 

Het belooft weer TOPhockey van hoogste plank te worden. 

 

Neem ook zeker een kijkje nadien op de website van de Top Hockey League waar Gantoise een heel actief lid van is (zie onder). 

 

Leve tophockey en leve Gantoise ! 

 

Sportieve groeten,

 

Stijn De Groote en Fabrice Rogge

Voorzitter DC Gantoise Communicatie en Algemeen Voorzitter Gantoise 

 

Emma Dhooghe, Olivier De Vos en Jean-Jacques Gernay 

Voorzitters Gantoise Hockey, Gantoise topsport en Gantoise Club 


Groei mee met de Top Hockey League naar de wereldtop

 

Het Belgische hockey verder laten groeien en samen met de clubs constant evalueren hoe het kampioenschap nog verbeterd kan worden: dat is zeer bondig dé missie van de Top Hockey League. Net omdat er in ons land een bijzondere dynamiek heerst tussen de clubs en de federatie zijn we in staat om van ons kampioenschap het beste ter wereld te maken. Eén belangrijke stap is al gezet: zowel bij de mannen als de vrouwen presenteert ons kampioenschap topspelers. Nu is het aan de Top Hockey League om een perfect kader te creëren waarin de teams verder kunnen evolueren. De THL moet op het niveau van de spelers komen. En dat is topniveau.

 

Een goede visibiliteit is daarbij erg belangrijk. Om onze Eredivisie nog beter te leren kennen ontwikkelden we daarom een website en een Instagram-account. Onder meer de laatste nieuwtjes, de voorstelling van alle Eredivisie-clubs en portretten van onze topspelers- en topspeelsters zijn via die kanalen terug te vinden.

Op onze communicatiekanalen valt er ondertussen reeds heel wat te ontdekken. Het nieuws wordt regelmatig aangevuld, zeker nu er vanaf 22 november in de Eredivisie – onder een strikt veiligheidsprotocol – weer kan gehockeyd worden. 

Niet aarzelen dus en JOIN US via www.tophockeyleague.be en de Instagram account Top_Hockey_League.