Hockey en Tennisclub

De allerlaatste terugblik naar vorig topseizoen ! 

Gantoise Album of Fame 2017 - 2018 (link)
 
Gantoise is immers super trots. Elke ploeg heeft op eigen manier vorig jaar prachtige resultaten geboekt : kampioen, beste vrienden, inzet, Fair-Play, plezier …. dit is waarvoor we hockey spelen! Eén team zijn groot en klein.  
 
Super seizoen gewenst aan iedereen! 

Emma Dhooghe                                         Fabrice Rogge
Voorzitter Gantoise Hockey                         Algemeen voorzitter Gantoise

 

De eerste Supersunday van het seizoen op Gantoise is in aantocht!

Mis deze twee topaffiches in ere-divisie niet en kom massaal in blauw-witte kleur supporteren voor je favoriete ploeg!

Na de wedstrijden kunnen alle kids die in Gantoise tenue zijn de spelers ontmoeten voor een meet & greet op het zonnig terras.

Ons cateringteam voorziet heerlijke BBQ-worsten en onze chef Pascal zet andermaal zijn beste been voor al wie a la carte wenst te lunchen.
Reserveren van een tafel is aanbevolen op catering@gantoise.be.

Tot zondag!

Fabrice Rogge, Jean-Jacques Gernay en Emma Dhooghe
Algemeen Voorzitter, Voorzitter club en Voorzitter Gantoise Hockey 

Vorige zaterdag gaven een honderdtal Gantoise hockeyleden en vrienden het beste van zichzelf tijdens de vierde editie van de Gantoise Summer Cup op onze hockeysite aan de Noorderlaan. Er werd gespeeld in gemengde teams in de categorieën Cuba (boys & girls U7 -U8), Hawaï (boys & girls U9 – U10 – U11 – U12) en Malibu (boys & girls vanaf U14). Om terug aan te knopen met het familietornooi van enkele jaren terug waren er ook enkele teams in de categorie Malibu samengesteld uit verschillende familieleden of vrienden. Het leverde alvast enkele spannende wedstrijden op.

Bedankt aan alle deelnemers en aanwezigen en proficiat aan de winnaars in de categorieën:

CUBA 

HAWAÏ

MALIBU

De organisatie en catering verliep opnieuw vlekkeloos en dit dankzij onze leden en ouders van Gantoise Family Crew die – met hun groot Gantoise hart – elke keer helpen om er een echt feest van te maken.


Deze sportieve en zeer leuke dag tussen Gantoisevrienden werd afgesloten met een lekkere BBQ.

 

 

Willem Van Lancker en Fabrice Vermeulen

Verantwoordelijken Gantoise Summer Cup    

 

Emma Dhooghe en Fabrice Rogge

Voorzitter Gantoise Hockey en Algemeen Voorzitter Gantoise

De Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) en de Vlaamse Hockey Liga (VHL) maken vanaf het seizoen 2018-2019 gebruik van Sportlink als software in plaats van Dimasports. 

Er is een mobiele applicatie ontwikkeld, die u in staat zal stellen om uw volledig hockeyseizoen op simpele en intuïtieve wijze te beheren, alsook eventueel die van uw kinderen, vanop uw smartphone of tablet. 

Hier vind je alle info om een account aan te maken in de Belgian Hockey App.

OPGELET: Gebruik het e-mailadres dat in Twizzit staat om in te loggen.

Het kan zijn dat je je ploeg niet onmiddellijk terugvindt omdat we nog volop bezig zijn om alles in dit nieuwe systeem in te geven. Dit zou tegen 27/08 ten laatste in orde moeten zijn.

PROGRAMMATIE wedstrijden:

Alle wedstrijden voor het seizoen 2018-2019 zijn vrijgegeven.
Je kan de programmatie terugvinden in je agenda op Twizzit en in de Belgium Hockey App.
Om technische redenen is deze informatie nog niet zichtbaar op de website www.hockey.be

OPGELET! De wedstrijduren zijn nog NIET vastgelegd! Ze kunnen dus nog veranderen.

Hockeyseizoen 2018-2019 wordt alweer een unieke belevenis op Gantoise , het wordt het jaar waarin we voor het eerst onze G-hockeywerking lanceren.

Wat is G-Hockey?
G staat voor gemeenschappelijke passie voor sport, grenzen verleggen, genieten, gemotiveerd, gelijkwaardig lid van een sportieve gemeenschap.

Wie zijn G-sporters?
G-sporters zijn sportievelingen met een beperking die dagelijks vol plezier en overgave sporten en bewegen.

Gantoise start deze werking op zodat ...

Belangrijk nieuws op administratief vlak:

Voor volgend seizoen, 2018-19 wordt van elk hockeylid (of ouder) verwacht een inschrijvingsformulier nauwkeurig in te vullen.

We hebben hard gewerkt om dit zo efficiënt en éénvoudig mogelijk te laten verlopen. Deze procedure is nodig om de volgende redenen:

  • Er is nu een wettelijke verplichting in het kader van de GDPR richtlijnen.
  • Correcte info en contact gegevens zijn onmisbaar voor een vlotte werking en communicatie naar jullie toe. 
  • Er zijn volgend seizoen nieuwe OSAKA speel uniformen en we zouden van iedereen de correcte maten moeten kennen om dit correct te kunnen bestellen, bedrukken en verdelen.
  • Tenslotte gaan we volgend seizoen van start met een Gantoise vrijwilligerspool en hebben we van jullie ook hiervoor informatie nodig. 

Op onze website staat nu ook het trainingsrooster online. U kan dit bezichtigen via deze link. De lidgelden voor het seizoen 2018-2019 volgen eerstdaags alsook de rest van de ploegindeling voor de jeugd. 

Gantoise is nu één van de grootste hockeyclubs van het land in aantal leden.

Onze 2020 organisatie heeft steeds als visie gehad om groei te stimuleren door kwaliteit aan te bieden. Nu komen we echter in een periode waar we deze kwaliteit moeten blijven aanhouden en zelfs nog verbeteren ondanks de fenomenale groei.

Het inschrijvingsformulier maakt dan ook deel van deze visie.

Jullie zullen ook in het formulier uw voorkeur voor een bepaald soort vrijwilligerswerk moeten aanduiden. Uiteraard zal dit voor leden heel beperkt blijven tot enkele uren per seizoen.

De reden om alle leden hierin te betrekken is éénvoudig.

Binnen een Vzw is het zonder een goede vrijwilligerswerking onmogelijk om de kwaliteit van beleving op een sportclub te behouden.

Sommige leden geven nu al enorm veel van hun vrije tijd onbezoldigd aan de club (sommigen meer dan 500 u per jaar !) en zitten al ver over hun ‘maximum’. Dankzij hun inspanningen genieten we nu van de prachtige site, het goede verloop van de weekends, de sportieve organisatie, leuke tornooien enz … Door de groei in aantal leden is het echter zelfs fysisch niet meer mogelijk om steeds alles in goede banen te leiden.

Dankzij een klein beetje hulp van allen blijft het voor iedereen aangenaam en zal uw club verder op een gezonde manier kunnen groeien.

We danken jullie voor jullie begrip en die enkele uurtjes per jaar van uw kostbare tijd !

Het inschrijvingsformulier vinden jullie op onze website of via deze link.

We danken jullie om dit in te vullen voor 25 juni.

Beste manager, coach en ouders,
Beste spelers,
 

Gantoise wil jullie nogmaals bedanken voor jullie deelname aan het Stropkes Tornooi 2018!

Liefst meer dan 750 meisjes en jongens in 88 ploegen hebben afgelopen zaterdag en zondag het beste van zichzelf gegeven in een zeer leuk,  sportief hoogstaand en zeker zondag zonovergoten hockeytornooi. Met een volwaardige bezetting van alle leeftijdscategorieën en zelfs buitenlandse deelnames werd het één groot hockeyfeest aan de watersportbaan! 

Zoals jullie kunnen zien op de foto’s en film (link naar foto’s en film), niks dan blije gezichten tijdens het tornooi! Bovendien kregen we van iedereen heel veel positieve reacties. Proficiat ook aan de winnaar van de Instagram fotowedstrijd #stropkes2018: Emmanuel Maroy!

 

Dit motiveert Gantoise en haar vele vrijwilligers, die dit tornooi mogelijk maken, des te meer om van de volgende edities weer een groot succes te maken.

Daarom hopen we jullie ook volgend jaar te mogen verwelkomen op Gantoise Stropkes Tornooi 2019.
Nogmaals dank aan jullie allen om dit groots hockeyfeest mogelijk te maken!

Sportieve groeten,

Fabrice Vermeulen en Willem Van Lancker
Verantwoordelijken Gantoise Stropkes Tornooi

Emma Dhooghe en Carine Decorte
Voorzitter Gantoise Hockey en Gantoise Events 

Het trainingsrooster voor volgend seizoen staat online: Sportief-Trainingsrooster.

!!!! Nieuwe gantoise spelers kunnen niet toegevoegd worden aan een ploeg zolang hun profiel nog niet aangemaakt is via het inschrijvingsformulier !!!!

Beste hockeyleden, beste spelers,

deze week worden de ploegen voor het seizoen 2019-2020 bekend gemaakt op de website.

Omwille van technische redenen (Twizzit) zal dit niet gegroepeerd kunnen gebeuren maar worden ploegen één voor één op de site geplaatst. Tegen eind deze week zouden alle ploegen bekend moeten zijn.

We leggen graag de nadruk op feit dat de procedure om spelers in bepaalde ploegen in te delen bijzonder ernstig genomen wordt en door onze sportieve cel bijzonder hard gewerkt is de laatste weken.

De indeling gebeurt zoals steeds op basis van het advies van onze Gantoise Sports Advisory Team (GSAT) onder leiding van onze sportief directeur Pascal Kina geflankeerd door onze Gantoise Youth Academy hoofdtrainers.
Dit na de GSAT testen vanaf U14 en een globale spelersbeoordeling door deze trainers het hele jaar door.  

Het doel blijft onze Gantoise jeugd te ontwikkelen en spelvreugde maximaal te verzekeren voor alle spelers.

Namen van managers en coaches van alle ploegen zullen online toegevoegd worden op 24 juni.

Wie hieromtrent nog vragen heeft, verzoeken we te mailen naar hockey@gantoise.be.

We wensen jullie nog een fijne week en succesvolle examens aan onze jeugd !

Sportieve groeten,

Emma Dhooghe, Voorzitter Hockey

Fabrice Rogge, Algemene voorzitter Gantoise

Oh what a night !! Meer dan 350 leden en sympathisanten kwamen vrijdag samen voor de jaarlijkse Gantoise Night. Het event beloofde fantastisch te worden op de prachtige locatie van ACG-Volvo, onze trouwe diamond sponsor. Dankzij de intense voorbereiding, hulp van talrijke vrijwilligers, steun van onze sponsors en uiteraard de vele enthousiaste leden en aanwezigen werd het inderdaad een ware top editie ! Proficiat aan alle winnaars van de prestigieuze Gantoise Awards. Dik verdiend die titels ! Nogmaals oprecht dank aan jullie allen leden voor de hulp, voor jullie enthousiasme en voor de gedeelde passie voor het project dat we opbouwen. Enjoy the aftermovie!

Carine Decorte Voorzitter Gantoise Events 
Fabrice Rogge Algemeen Voorzitter Gantoise

Gantoise TV

Wil je kennis maken met hockey?

     

'Onze Troeven'

Gantoise verhuisdossier : hier all info!

'Gantoise in het nieuws.'

International hockey @ Gantoise

Zoeken op de site
Wedstrijden Dames 1
Wedstrijden Heren 1
Binnenkort
Foto's en Filmpjes voor de website

Foto's en Filmpjes van jullie hockey ploeg kunnen op een éénvoudige manier doorgestuurd worden naar het secretariaat van de Gantoise. Gebruik de gratis internet dienst we transfer om de beelden door te sturen. Deze worden zo vlug mogelijk gepost op de "Gantoise website" en "Facebook Gantoise Hockey 2020". Noteer zeker in bericht over welke ploeg het gaat en welke dag foto of film is genomen. Het is ook altijd super leuk om een klein tekstje bij het beeldmateriaal te plaatsen. 

Alvast bedankt om jullie sportieve momenten te delen met uw club.

 Meer info over we transfer via deze link

Kalender
  September 2019  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
  October 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
  November 2019  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
  December 2019  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
  January 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
SECRETARIAAT

SECRETARIAAT
Voor al uw vragen over onze club
kan u steeds terecht op het secretariaat

Maandag t.e.m. Vrijdag :

9:00-12:00

13:00-17:00


Gantoise vzw
Tennisstraat 13
9050 Gentbrugge
T: 0468/247778
E-mail: secretariaat@gantoise.be

Hockey: hockey@gantoise.be

Tennis: tennis@gantoise.be 

Platinum Partner
Diamond Partner
Gold Partner
Main Partner
Partner
Meet our Partners
Facebook Gantoise

Gantoise Magazine

Verjaardagen
20/09
Louise Van Hecke
20/09
MichÈle De Clercq
20/09
Maité Van Gerven
20/09
Virginie Vermeulen
21/09
Maxime Deplus
21/09
Marieke Hemeryck
22/09
Charlotte Van Haverbeke
23/09
Louis Baeten
23/09
Loic Vandeweghe
23/09
Mathis Lauwers
23/09
Magali Comhaire
23/09
Alix Hillaert
24/09
Reinhard De Paepe
24/09
Eloïse Maroy
24/09
Benjamin Joly
24/09
Laurent Viaene
24/09
Arthur Garre
24/09
Lenie De Smet
24/09
Lucas Vermeersch
25/09
Ysaline Van Maele
25/09
Suzanne Naudts
26/09
Tixe Romeo Maximiliano
26/09
Rosalie Verschueren
26/09
Laurence Herbert
26/09
Maïté Dubron
27/09
Valentine Van Der Auwermeulen
27/09
Julie Cock
Hockey Skills

Zie bij titel "Sportief / Hockey Skills". Succes!!!

Amazing Field Hockey Goals, Skills and Tackles
22/10/2013
England Hockey: passing tips
29/05/2013
Basistechniek - Aflevering 4: de PUSH
10/09/2011
Basistechnieken - Aflevering 3: de SCHUIFSLAG
10/09/2011
Ploegscores App
Restaurant

Hockeybar en restaurant

 Maandag  16u - 24u   Snacks
 Dinsdag  16u - 24u  Snacks
 Woensdag    12u - 24u  Volledige kaart 
 Donderdag  16u - 24u  Snacks
 Vrijdag  16u - 24u  Volledige kaart
 Zaterdag    8u - 24u  Volledige kaart
 Zondag    9u - 20u  Volledige kaart

© 2019, website powered by Twizzit.com