De reservatie van een terrein gebeurt via internet: klik hier.

Tijdens de zomermaanden (1/04-30/09) is dit inbegrepen in het lidgeld, tijdens de wintermaanden (1/10-31/03) wordt volgend tarief gehanteerd: 13 euro/uur tijdens daluren (week 9u-17u, weekend 17u-23u), 17 euro/uur tijdens piekuren (week 17u-23u, weekend 9u-17u)

Directe link naar VTV website >>> klik hier.
Om in te loggen heb je je VTV nummer en je paswoord nodig! (dit staat op je VTV lidkaart, zijn beschikbaar in het clubhouse)

Hieronder kan u de handleiding nalezen of downloaden.
Opgelet: U kan slechts een terrein reserveren als u uw lidgeld betaald heeft.

Handleiding reservatiesysteem voor spelers. (Handleiding hier te downloaden in pdf.)

Stap 1: www.vtv.be -> “terreinreservatie”
Stap 2: inloggen met VTV-nummer en paswoord
Stap 3: Reservatie maken / wijzigen of berichten versturen
Stap 4: Uitloggen

Hieronder vindt u een meer uitgebreide handleiding van het reserveringssysteem.

1. Reserveren enkel via VTV-website
www.vtv.be -> “terreinreservatie”

2. Inloggen
Inloggen doe je met je VTV-nummer en een paswoord dat toegekend werd door de VTV.

Indien je je paswoord vergeten bent, kan je inloggen op 'mijn VTV site' en je paswoord opvragen.
Bij het inloggen wordt gecontroleerd of het een eerste aanmelding is en of het paswoord moet gewijzigd worden. Indien zo dan zal hiervoor een scherm getoond worden.
Indien je actief bent in meerdere clubs die het reserveringssyteem gebruiken, (uiteraard heb je maar op 1 club een VTV-kaart), dan krijg je bij het inloggen de keuze op welke club je wil reserveren. Indien je voor beide clubs een verschillend paswoord hebt opgegeven dan zal automatisch de juiste club gekozen worden.
Na het inloggen krijg je bovenaan groepsberichten te zien die gestuurd werden naar alle leden die tot dezelfde groep behoren als jij. Door op een bericht te klikken krijgt men meer informatie over het bericht.
Net onder de groepsberichten worden de individuele berichten getoond die naar jou werden gestuurd.
Daaronder krijgt men de functies te zien die je mag gebruiken.

3. Reservatie maken
Dit scherm toont het reservatiescherm.

Door op een vrij uur te klikken krijg je het scherm waarin de reservatie kan gemaakt worden.
Door op Zoek spelers te drukken krijg je het scherm waar men de leden kan kiezen waarmee men de reservatie wil maken. Door op Bewaren te drukken worden de nodige controles uitgevoerd. Indien men een bepaalde overtreding op de regels heeft gemaakt (bijvoorbeeld teveel reservaties) dan wordt de reden ook getoond.
In het reservatiescherm kan je ook klikken op reservaties die je zelf hebt gemaakt (dus waar men als eerste persoon van de reservatie staat). Op deze manier kan men de reservatie wijzigen of verwijderen.
Leden die tot de reservatie behoren en een e-mailadres hebben, krijgen automatisch bij elke reservatie en elke wijziging van reservatie een e-mail toegestuurd, indien de club dit in de standaardinstellingen heeft geconfigureerd. Indien u toch geen e-mail krijgt, gelieve dit door te geven aan uw club die dit kan verwerken.

4. Reservatie wijzigen/verwijderen
In dit scherm krijg je alle toekomstige reservaties te zien waar je deel van uitmaakt.

Reservaties die men zelf heeft gemaakt (dus waar men als eerste persoon van de reservatie staat) kan men wijzigen. Diegene waartoe men behoort, kan men enkel verwijderen.

5. Aanmelden
Indien leden zich moeten aanmelden voor een reservatie dan gebeurt dat via deze functie.

Dit gebeurt dus enkel op de pc op de club.
Men krijgt een overzicht van alle reservaties waar men zich voor kan aanmelden op dit tijdstip.

6. Individuele berichten
Via deze functie kan je individuele berichten naar andere leden sturen. Dit bericht kan naar maximum 3 andere leden gestuurd worden en wordt automatisch na 30 dagen verwijderd. Dit bericht wordt niet verstuurd naar het e-mailadres van de betrokkene maar zal te zien zijn door de betrokkene als hij inlogt om te reserveren.

7. Uitloggen
Nadat u uw reservatie gemaakt heeft, dient u uit te loggen. Vooral op de club is dit belangrijk aangezien ook na u andere leden zullen reserveren op dezelfde PC. Eenmaal uitgelogd kan niemand anders in uw naam reserveren.