Beste Gantoise vrienden, beste leden, 

Wij zijn heel blij u te kunnen meedelen dat Michael Sten WENNBERG aanvaard heeft om ons trainersteam te vervoegen! 

Samen met de hoofdtrainers Philippe Nelen, Filip Lasoen en David Basile, zal hij vanaf heden mee werken aan de uitbouw van onze tennisschool. Dit alles onder de leiding van David Basile die de coördinatie van onze tennisschool in handen heeft.

Het CV van Michael WENNBERG is zeer indrukwekkend, zowel als speler, als in zijn hoedanigheid als trainer (zie bijlage = CV Wennberg).


Gelet op zijn affiniteiten met competitie tennis, welke duidelijk naar voren komen uit zijn CV, zal Michael zich ook bij de Gantoise in de eerste plaats bezig houden met de ontwikkeling van competitietennis. Dienaangaande heeft de Gantoise overigens grote ambities, maar daarover zal u op korte termijn meer vernemen.

Michael zal vanaf de wintercyclus aanwezig zijn, met andere woorden vanaf 18 september eerstkomende. Tijdens de wintercyclus zal hij 10 uur per week aanwezig zijn op de Gantoise. Michael zal vanaf de wintercyclus ook de competitietrainingen op zaterdag voor zijn rekening nemen. 

Voor hen die zijn ingeschreven voor de wintercyclus: zoals aangekondigd kan u de samenstelling uw groep vernemen door contactname met David Basile. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet contact op te nemen:

- vragen ivm lessen of stages : David Basile via tennisschool@gantoise.be

- andere vragen: tennis@gantoise.be

We zijn ervan overtuigd dat Michael een schitterende aanwinst is voor onze tennisschool!

Dank voor jullie vertrouwen!

Sportieve groeten,

Jan De Paepe
Verantwoordelijke Gantoise competitie tennis

Marc Van de Vloet
Verantwoordelijke Gantoise tennisschool 

Marc Bolle en Fabrice Rogge
Voorzitter Gantoise Tennisafdeling en Algemeen voorzitter Gantoise