De derde editie van dit Gantoise tornooi vindt plaats op zaterdag 26 augustus. Het is opnieuw de bedoeling alle leden en hun hockey spelende vrienden en familieleden een prachtige sportieve dag te bezorgen waarbij de vriendschappelijke en familiale band onder de leden nog versterkt wordt. 

Om de samenhorigheid binnen onze club te bevorderen en onder het motto ‘one big happy family’, zullen er opnieuw geen traditionele ploegen aantreden, maar zullen alle deelnemers zoals vorig jaar volgens leeftijd worden ingedeeld in volgende 3 categorieën:

  • Cat 1: U7 + U8
  • Cat 2: U9 + U10 + U11 + U12
  • Cat 3: U14 + U16 + U19 + trimmers + mineurs + Gents & Ladies  + reserve + dames en heren ploegen + Leopard ploegen + Gantoise eredivisie teams.

 

Elke ploeg zal dus bestaan uit meisjes én jongens en er zal ook een leeftijd-mix zijn. 

De toewijzing van alle deelnemers aan een ploeg gebeurt at random. Een onschuldige hand zal door trekking de ploegen samenstellen. Spelers krijgen wel een bepaald niveau toegewezen volgens hun hockey-ervaring en leeftijd zodat evenwaardige ploegen samengesteld worden. 

Naast het sportieve gedeelte, vinden wij het ook belangrijk om ook de niet-spelers bij deze mooie dag te betrekken en bovendien staan we aan de start van het nieuwe hockeyseizoen 2017 – 2018. Voor de kinderen staan er tal van leuke nevenactiviteiten op het programma (springkasteel, spelletjes …) en de volwassenen onder ons zullen kunnen genieten van zeer sfeervolle omgeving op onze nieuwe site.

Voor de spelers is een lunch in de deelnameprijs inbegrepen. 

’s Avonds sluiten wij de dag af met een lekkere barbecue, waarvoor er apart kan worden ingeschreven. Iedereen is welkom! 

Prijs voor BBQ diner is €18 voor volwassenen en €12 voor kinderen (tot U12). Inschrijven kan via onderstaande link. 

Aangezien het een eigen Gantoise tornooi betreft, hebben wij de deelnameprijs voor het tornooi bewust aantrekkelijk gehouden :

  • Cat 1, 2 en 3 (t.e.m. U19):  15 euro
  • Vanaf U19: 20 euro

 

Inbegrepen in deze prijs:

  • Gantoise Cup T-shirt
  • Ontbijt en lunch
  • Medaille (t.e.m. U12)

Inschrijven op dit fantastisch event kan via onderstaande link en dit vóór 19 augustus. 

Deze deadline is strikt, want dan worden de ploegen samengesteld zodat wij alle spelers de laatste details tijdig kunnen communiceren. 

Inschrijven voor BBQ s’avonds via volgende link : KLIK HIER. 

Inschrijven voor Gantoise Cup tornooi via volgende link : KLIK HIER.
 
Wie niet aan de Gantoise Cup kan deelnemen maar toch s’avonds wil komen eten is uiteraard van harte welkom! 
 

Schrijf u snel in want het wordt een fantastische opening en sportieve opwarmer van een sportief hoogstaand hockeyseizoen 2017 - 2018.

Tot binnenkort! 

Willem Van Lancker & Fabrice Vermeulen,
Coördinators Gantoise Tournaments