Beste Gantoise leden & sympathisanten,

Beste sportvrienden,

 

De diverse sportieve comités hebben de laatste weken niet stilgezeten en dankzij hun inzet en vele werk zijn de trainingen en sportactiviteiten weer op een veilige manier kunnen heropstarten tot groot enthousiasme van ons allen.

 

Ook het Gantoise Catering Team wilt haar steentje bijdragen bij de heropstart van onze mooie club door het aanbieden van een mooi Vaderdag – Ontbijtpakket. Door dit pakket te bestellen en de papa eens goed in de watten te leggen, beleef je niet alleen zelf een zorgeloze zondagochtend, maar steun je tevens uw favoriete sportclub in deze moeilijke en bizarre tijden.

 

DC Catering biedt deze prachtige Gantoise ‘Vaderdag’ Ontbijtmand aan voor € 25 (pakket voor 1 à 2 personen); iedere mand is rijkelijk gevuld met pistolets en ontbijtkoeken, beleg, fruit en diverse drankjes.

 

Wil je de papa extra verwennen met een bubbel voor later op de dag of wil je hem een extra geschenk geven met een flesje rosé; doe dan een upgrade van uw pakket met een fles rosé Rose & Roll of met een fles (37,5cl of 75cl) Bellavista "Alma Grande Cuvée" (Italië's beste bubbel).

 

Bestellingen en betalingen gebeuren enkel online via deze link en dit tot en met dinsdag 9 juni (we sluiten de bestellingen af op dinsdagavond 18h00). Afhalingen gebeuren op zondag 14 juni tussen 7h30 en 10h00 in één van beide clubhuizen (Watersportbaan of Gentbrugge). Bij uw bestelling geeft uw locatie en tijdstip van afhaling door.

 

Dank bij voorbaat voor uw bestelling en steun!

 

Happy Father’s Day!

 

Liesbet Dezillie, Nicolas Penen, Tom Groffils & Xavier Willems

Directiecomité Gantoise Catering

 

Fabrice Rogge

Algemeen Voorzitter Gantoise