Hockey en Tennisclub

 

 

Beste leden,

Gantoise Family werd opgestart zodat onze bloeiende hockeyclub nog steeds hetzelfde familiale gevoel kan bieden als enkele jaren geleden. "Vele handen maken licht werk" is hier helemaal van toepassing en daarom vragen we aan ieder lid om elk seizoen minstens 4 uur te helpen op de club. 

Het laat ook aan alle kernvrijwilligers toe om de club te blijven organiseren en onze ambitieuze toekomstplannen te verwezenlijken. 

Hoe gaat u te werk om uw shift in te vullen ?

1.     Via volgende LINK of via de "Twizzit" link in de hoofdbalk van onze Homepagina komt u op uw persoonlijk Twizzit account.

2.     Eens geopend zal in uw agenda een rubriek "Family Crew" te zien zijn.

3.     Wanneer u deze rubriek opent, vindt u een lijst van mogelijke shifts. De precieze uren zijn aangeduid alsook wat de vrijwilligerstaak inhoudt.

4.     Eens u beslist hebt welke taak u wenst te doen klikt u op de link een wordt een bevestiging gevraagd. U kan dan bevestigen en uw naam staat genoteerd.

5.     Indien u door omstandigheden een andere taak zou willen nemen of uw taak toch niet kan uitvoeren dan stuurt u snel een mail naar family@gantoise.be . Wij helpen u dan verder en passen dit aan.

 

Hoe wordt het vrijwilligerswerk op Gantoise verdeeld?

Voor zaterdagen, Super Sundays, events of tornooien zijn verschillende PLOEGEN verantwoordelijk voor het invullen van de shifts.

Op deze manier kunnen leden en/of ouders van dezelfde ploeg zich samen opgeven en kan er binnen de ploeg worden afgesproken zodat een eerlijke verdeling van de taken gebeurt.

Jullie ploeg zal mogelijks meer dan één keer aan bod komen, dus het is OK dat niet iedereen een shift kan opnemen op een bepaalde dag.

Aangezien managers, coaches en vaste scheidsrechters al heel wat uren vrijwilligerswerk verzetten voor de club, geldt dat zij 'vrijgesteld' zijn van deze 4 uren al zijn ze natuurlijk steeds vrij om ook een shift in te vullen.

Meerdere ploegen kunnen zich inschrijven voor dezelfde dag. We zouden willen vragen dat per ploeg minimaal 3 shifts worden ingevuld. Een first come first served-principe geldt voor de invulling van de shifts.

Hoe weet ik wat ik moet doen de dag zelf? 

Via volgende LINK kan u in onze Gantoise Family handleiding een volledige uitleg vinden van wat uw taak precies inhoudt. Na het lezen van dit document zou u perfect in staat moeten zijn om uw taak met verve uit te voeren ! 

Mocht u nog vragen hebben dan kan u steeds een mail sturen naar family@gantoise.be voor extra uitleg. We helpen u graag verder.

De dag zelf kan u terecht aan de infokiosk waar u gebriefd zal worden en de Gantoise Family handleiding ook beschikbaar is. Indien de verantwoordelijke van de infokiosk niet aanwezig is kan u terecht bij onze catering manager Diego Boone die u ook met veel plezier zal begeleiden. 

Indien jullie nog algemene vragen of opmerkingen hebben, kunnen jullie ons bereiken via family@gantoise.be.

We danken jullie van harte om samen met ons van Gantoise één van de best georganiseerde en leukste clubs van België te maken ! 

Sportieve groeten,

Géraldine Buysschaert, Voorzitter Gantoise DC Family 

Jean-Jacques Gernay en Fabrice Rogge, Voorzitter Gantoise Club en Algemeen Voorzitter Gantoise

 

Hier vindt u een overzicht van de taken: GANTOISE FAMILY HANDLEIDING

© 2019, website powered by Twizzit.com