Hockey en Tennisclub

Wij starten na de paasvakantie met een nieuwe lessenreeks.

Die loopt van maandag 17 april tot zondag 16 juni gedurende 9 weken.

Opgelet: je bent niet automatisch ingeschreven voor deze lessen als je de winterlessen volgde. Iedereen die wenst deel te nemen dient zich opnieuw in te schrijven via onderstaande link.

Inschrijven kan tot 26 maart.

Meer info vindt u op volgende pagina: tennisschool - lessen.

Nu inschrijven: klik hier

 Beste Gantoise leden en vrienden,

dit weekend vond het topevent Gantoise goes bowling plaats ! 

Van de allerkleinste/jongste tot de supergrootste/oudste waren we vertegenwoordigd met 135 leden en familie in Bowl Inn in Sint-Martens-Latem.
 
Iedereen heeft op haar/zijn niveau met  vrienden en familie kunnen samenspelen in groepjes.
 
Ook de allerkleinsten konden met supercoole hulpmiddelen de zware ballen doen rollen en hadden dolle pret in het grote ballenbad.
 
Een dikke proficiat aan de grote overwinnaars van de avond :
 
Individueel
1/ Piet Cremers – 160 
2/ Cindy Van Autreve - 145
3/ Melanie en Lea Hanssens - 143
 
In groep
1/ Eva Lison – Piet Cremers – Thierry Van Alphen - 133
2/ Gilles Braeckman - Kenneth Verhaeghe - Louis De Rouck - Pieter Minner - Sophie De Brauwer - 118
3/ Jan - Jordi - Koen De Rouck - Marc Colfs – Melanie - 116
 
Eva, Piet en Thierry mogen zich trotse eigenaar noemen van de Gantoise goes bowling wisselbeker ! 
 
Dank aan allen die zo enthousiast aanwezig waren en we hopen jullie terug te zien volgend jaar !
 
Carine Decorte
Verantwoordelijke Gantoise Events 

Geen les tijdens de Krokusvakantie van zaterdag 25/2 tot en met vrijdag 3/3 BEHALVE voor de competitiegroepen van 12-18u. Voor hen is er WEL les.

Lessen herstarten op zaterdag 4/3.

Laatste lessen van de wintercyclus op vrijdag 31/3.

Bij twijfel of vragen kan u steeds een mail sturen naar secretariaat@gantoise.be.

Beste vrienden,

Zoals jullie weten wordt momenteel de hand gelegd aan de afwerking van het eerste hockeyveld op de nieuwe sites. POLYTAN voorziet heel binnenkort klaar te zijn met het Rio-veld! De e-layer wordt thans aangemaakt en er is voorzien om volgende week het tapijt te leggen…

Terzelfdertijd wordt met man en macht gewerkt om een eerste clubhuis af te werken. 

Dankzij de indrukwekkende inspanningen van heel wat vrijwilligers en sponsors zullen wij onze leden en bezoekers op heel comfortabele wijze kunnen ontvangen in ons eerste clubhuis.

Met oog op de afwerking van het eerste clubhuis zoeken we momenteel nog een paar helpende handjes

Graag lanceren wij een warme oproep bij onze leden en sympathisanten.

Kom samen met je team, vrienden, familie,.. Emma Dhooghe en haar team te vervoegen voor de Gantoise Klusjesdag op zondag 19 februari  tussen 10u en 17u.

Adres: Noorderlaan 10 (tussen Jan Palfijn en R4)

Ook al kan je een paar uur helpen, iedereen is meer dan welkom !!! Indien er mensen op andere dagen zouden willen helpen is dit ook heel graag meegenomen.

Het zou fantastisch zijn mochten onze leden op die manier ook bereid zijn wat bij te dragen aan wat een mijlpaal wordt in het Gantoise2020 verhaal.

Vele  handen maken licht werk…

Dank bij voorbaat om je beschikbaarheden kenbaar te maken aan Emma@lovelylabels.eu

 

Fabrice Rogge (Algemeen Voorzitter)

Jean-Jacques Gernay (Voorzitter Club)

Emma Dhooghe (coördinator clubhuis eerste site)

 

Nu de winterstop achter de rug is, is het hoog tijd om jullie op de hoogte te houden van de verdere evolutie van de werkzaamheden op de nieuwe sites en meer bepaald m.b.t. de aanleg van het eerste hockeyveld.

Het zogenaamde ‘Rio-veld’ is inderdaad in een laatste afwerkingsfase en de opening van het eerste top-hockeyveld nadert met rasse schreden.

Momenteel is Polytan bezig met het aanbrengen van de asfaltlagen, waarna we enkel nog de e-layer en het tapijt moeten aanbrengen.

Als de weergoden niet al te veel vriesdagen meer voorzien, zullen we binnen een 12 tot 15 tal werkdagen ons eerste veld kunnen laten keuren.

Waarschijnlijk zal de “Grand Opening” plaasvinden op zondag 12 maart. Meer nieuws volgt nog maar blokkeer alvast uw agenda’s!


Eerste beelden 'Rio Veld' (Met dank aan Xavier Papillon voor de prachtige drone beelden)


We kijken dan ook heel erg uit naar de oplevering van wat de eerste stap in de grote Gantoise-verhuis zal zijn.

Naast het veld werken Emma D’Hooghe en haar topteam dag en nacht aan de inrichting van het eerste clubhuis op de site waar we nu aan het starten zijn.

 Klik op foto

Dankzij de niet aflatende inspanningen van vele vrijwilligers en sponsors, zullen wij binnenkort onze leden kunnen verwelkomen in ideale omstandigheden aan dit eerste hockeyveld.

Intussen blijven we uiteraard  ook op onze site in Gentbrugge de nodige inspanningen leveren om tijdens de bouwfases onze leden zo comfortabel mogelijk te ontvangen zowel op de sportvelden als in het Gantoise-Chalet,  met dank aan Stephen en zijn team.

Ons bouwtraject loopt thans gestaag verder en we hopen binnen enkele dagen nog meer informatie te kunnen geven over het verder verloop van de bouwfases.

U leest en ziet het : het Gantoise bouwteam is in volle dynamiek !

Jean-Jacques Gernay en Fabrice Rogge
Gantoise Voorzitter Club en Algemeen Voorzitter Gantoise

Presentatie jeugdinterclub: KLIK HIER

Beste Gantoise leden !
 
dank voor de vele inschrijvingen die we al mochten ontvangen voor de Gantoise Bowling op 18 februari. 
 
Om in te gaan op de vraag van sommige leden en zoveel mogelijk liefhebbers te laten meegenieten van de "Gantoise Tennis en Hockey goes bowling" heeft Team Events een nieuwe formule gelanceerd met name 2 spelletjes bowling zonder eten of drank. Prijs 10 euro pp en vrije keuze om te blijven eten of niet. 
Alle consumpties (drank en eten) zijn in deze nieuwe formule dus niet inbegrepen. Die bepaal en betaal je zelf. Zo handig kan het zijn!
 
Voor diegenen die al waren ingeschreven geldt - om organisatorische redenen - ook de nieuwe prijs en formule aan 10 euro pp zonder drank of eten. We hebben echter genoeg ruimte gereserveerd om daarna samen te eten (iedereen bepaalt dan eigen bestelling ter plaatse).
We hopen op die manier tegemoet te komen aan de wensen van allen :-)
 
Stel dus een team samen, zet je beste beentje voor en de ploeg met de hoogste score, wordt in de bloemetjes gezet! 
Maar vooral, geniet met je familie, gezin, vrienden en teamgenoten van een avond vol fun en gezelligheid.
 
Dress code is Blue & White of onze coole Gantoise sweater. Snel inschrijven is de boodschap (graag voor zondag als kan) ! Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via volgende links: INDIVIDUEEL of in GROEP.
 
Place to be is nog steeds Real Bowling Center- Bowl Inn. Kortrijksesteenweg 209 in Sint-Martens- Latem. Afspraak om 19u.
 
Tot dan !
 
Uw Team Events Gantoise

De foto's van de tennisstage tijdens de krokusvakantie zijn beschikbaar via flickr. U kan ze hier bekijken: krokusstage foto's

 

Beste Gantoise vrienden, beste leden 

Wij zijn heel blij vandaag officieel te kunnen meedelen dat DAVID BASILE aanvaard heeft om sportief coördinator en trainer te worden op Gantoise! 

David zal dus niet alleen een deel van de trainingen op zich nemen, maar zal daarnaast ook ons ambitieus project binnen de tennisafdeling mee helpen ontwikkelen als organisator en coördinator samen met de hoofdtrainers Philippe Nelen en Filip Lasoen.

Hij zal vanaf heden mee vorm geven aan de nieuwe dynamische periode die voor de deur staat !

Voor velen onder jullie is David een oude bekende.

David was immers reeds in het verleden aan de slag bij ons en leidde onze tennisschool op zeer professionele wijze tussen 2004 en 2011. Iedereen die David heeft gekend, heeft zeer goede herinneringen aan hem bewaard. 

Voor degenen onder jullie die David niet zouden kennen, vinden jullie op onze site zijn indrukwekkend CV (CV DAVID BASILE), en dit zowel als speler, als in zijn hoedanigheid van trainer en tenslotte ook als coördinator van diverse tennisscholen.

Uiteraard voorzien we op korte termijn de gelegenheid om hem persoonlijk te leren kennen.

David zal daartoe de komende weken uitgebreid de tijd nemen. Hoewel hij pas officieel bij ons van start gaat per 1 april - moment waarop Ief Nollet en Bastiaan De Waele de Club verlaten voor hun nieuw project - zal hij in de komende weken al regelmatig bij ons aanwezig zijn teneinde onder andere de komende lentecyclus te organiseren. 

Aarzel dus niet hem aan te spreken en aarzel ook niet ons uw vragen voor hem over te maken. 

David is tenslotte ook graag bereid om individuele gesprekken aan te gaan voor diegenen onder jullie die specifieke wensen zouden hebben met betrekking tot trainingen en lessen (aanvragen via secretariaat@gantoise.be)

Naast zijn hele mooie parcours en zijn sympathieke persoonlijkheid, waren we vooral gecharmeerd door het warme hart dat David altijd onze club is blijven toedragen, alsook zijn visie voor de uitbouw van onze tennisschool (visie David Basile).

Om al deze redenen, zijn we meer dan overtuigd dat David de persoon is die onze tennisschool kan brengen naar het niveau dat we nastreven.

Het niveau en de kwaliteit welke jullie verdienen!

Dank voor jullie vertrouwen!

Heel speciale dank tenslotte ook aan Filip Lasoen en Philippe Nelen en aan onze vele hulptrainers die samen met David de tennisschool zullen uitbouwen welke wij voor onze leden ambiëren.

Sportieve groeten,

Marc Van de Vloet
Verantwoordelijke Gantoise tennisschool 

Marc Bolle en Fabrice Rogge
Voorzitter Gantoise Tennisafdeling en Algemeen voorzitter Gantoise 

Beste Tennisleden, 

In naam van het directiecomité tennis wensen wij u een voorspoedig en gezond nieuwjaar met heel veel tennisplezier op onze Club !

We starten het jaar uiteraard graag met goed nieuws en melden jullie met plezier de nieuwe samenwerking met onze sponsor Go Sport.

Als ‘Gantoise partner’ en sponsor doet sportspeciaalzaak Go Sport immers een bijzondere inspanning voor alle Gantoise leden.

Ze bieden een uitgebreid gamma aan tennismateriaal, schoenen en kledij die nodig is voor het beoefenen van onze mooie sport.

Meer dan 200 merken waaronder Nike, Adidas, Wilson, Babolat, Asics, Technifibre, Head , Dunlop, en een eigenmerk, maken het verschil dat zeer aantrekkelijk is. 

Zodra uw lidgeld voor 2017/ 2018 is ontvangen kunt u een “Go Sport pass” afhalen op het Club secretariaat.

Met deze pas geniet u 20% korting op de afdeling tennis en op alle schoenen, en 10% op alle andere artikels.

 

Tornooi van Vlaanderen 2017

Inschrijven voor tennisstages

'Gantoise in het nieuws.'

INSCHRIJVEN / EVENTS
HAPPY BIRTHDAY!
26/04
Julie Lamont
26/04
Marcel Vercambre
26/04
Carine Hanet
27/04
Chloë Kluyskens
27/04
Léa Hanssens
27/04
Sébastien Dubois
27/04
Laetitia Story
27/04
Matteo Mura
28/04
Liam Dutilleul
28/04
Samuel Verstraeten
28/04
Audrey Deweer
29/04
Alberic D'hoore
29/04
Julius De Potter
29/04
Elise Marie Benjamins
29/04
Lien Van De Velde
Kalender tennis
  April 2018  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
  May 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
  June 2018  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
SECRETARIAAT

SECRETARIAAT
Voor al uw vragen over onze club
kan u steeds terecht op het secretariaat

Maandag t.e.m. Vrijdag :

9:00-12:00

13:00-17:00


Gantoise vzw
Tennisstraat 13
9050 Gentbrugge
T: 0468/247778
E-mail: secretariaat@gantoise.be

Hockey: hockey@gantoise.be

Tennis: tennis@gantoise.be 

Diamond Sponsors
Main Sponsors
Sponsors
Facebook Gantoise

© 2016, website powered by Twizzit.com