Beste Gantoise hockeyspeelsters en -spelers,

Zoals op het einde van elk hockeyseizoen, worden de ploegen samengesteld voor het volgende seizoen.  

We hebben er een fantastisch en ‘normaal’ 2021-22 hockeyjaar op zitten en hopelijk hebben jullie ervan genoten, bijgeleerd, vrienden gemaakt, leuke matchen gespeeld, plezier gehad op training,… en kijken jullie samen met ons uit naar het nieuwe seizoen 2022-23.

De teamindeling wordt door verschillende zaken bepaald en heeft als voornaamste doel iedereen zo veel mogelijk spelplezier laten beleven bij het uitoefenen van zijn of haar favoriete hobby, of dit nu recreatief of competitief is.  Er wordt rekening gehouden met het aantal spelers waaruit een ploeg moet bestaan en bijkomend worden de ploegen, behalve bij de allerkleinsten, ingedeeld volgens jullie hockey-niveau zodat iedereen zo dicht mogelijk kan aanleunen bij het gemiddelde niveau van zijn of haar ploeg. We zijn ervan overtuigd dat op die manier niet alleen het meest bijgeleerd wordt en vorderingen gemaakt worden maar dat dit ook zorgt voor het meeste spelplezier.

De evaluaties gebeuren permanent door onze professionele trainers en staff van de Gantoise Pure Hockey Academy onder leiding van sportief directeur Pascal Kina.   

Voor onze Gantoise jeugdteams baseren we ons op het Gantoise Pure Hockey Academy Development Program.
Dit is een jaarplan om gestructureerd en per leeftijd, specifieke doelstellingen na te streven en dit op alle mogelijke aspecten van het hockey spel.
Via
deze link vinden jullie een korte film dat dit programma verder toelicht.

Hieronder vinden jullie het overzicht van de Gantoise-teams van het seizoen 2022-2023.

Het doel blijft onze Gantoise jeugd te ontwikkelen en spelvreugde maximaal te verzekeren voor alle Gantoise-spelers ongeacht de reeks waarin hun team uitkomt.

Indien hierover vragen zijn, kunnen jullie die per mail stellen aan Pascal Kina of Emma Dhooghe via hockey@gantoise.be . 


Met sportieve groeten,

Emma Dhooghe & Pascal Kina
Voorzitter Gantoise hockey & Sportief directeur Gantoise