Piep,

Deze winter zijn een aantal kinderen erin geslaagd om zich van een plaats te verzekeren tijdens de apotheose van de winter Kidstoer die plaatsvond op 15/04 in TC Gym in Schoten.

Dikke proficiat voor Madeleine, Auréline, Margaux, Julien August & César!

Kijk snel naar de sfeerbeelden!

De Kids Toer is een recreatief circuit voor spelertjes van 3-12 jaar (NG of max. C+30/5) en wordt georganiseerd volgens de vijf Kids tenniskleuren. Wie aan 3 van deze tornooitjes deelneemt spaart voor een mooie T-shirt. Wie 5 deelnames telt, wordt vervolgens uitgenodigd op de Kids Masters waar na een dag spel en sport de deelnemers hun welverdiende Kastaar knuffel mee naar huis nemen. Tijdens deze één-dags-tornooitjes is deelnemen belangrijker dan winnen.


Hebben jullie zin om eens te proeven van zo'n tornooitje?

Op 13 & 14 juli zijn jullie alvast van harte welkom op ons Kids Toer tornooitje op de Gantoise! Ook bij de tornooitjes die plaatsvinden in TC Racso, TC Merelbeke, TC Tobias (Aalter) en TC Forest Hill (Wommelgem) zal een Gantoise kidstrainer aanwezig zijn.

Meer info hierover vind je in dit document.

Ben je onzeker over jouw kleur? Jouw trainer kan het je zeker vertellen!

Inschrijven kan via jouw Tennis Vlaanderen “log in”. Problemen bij de inschrijvingen? Een mailtje naar tennis@gantoise.be is de beste oplossing.

Bekijk ook de volledige zomerkalender van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen (klik op de links). Je kan ook nog een leuke spaarkaart afprinten.

Alvast heel veel plezier!

Filip Lasoen, verantwoordelijke kidstennis Gantoise

kidstennis@gantoise.be