Via deze link vinden jullie de lidgelden voor het hockeyseizoen 2024-2025.

Een woordje uitleg over de berekening van het bedrag van het hockeylidgeld. Gantoise heeft als sport VZW verschillende inkomstenbronnen. De grootste peilers hiervan zijn: ledenbijdragen, sponsoring, inkomsten uit activiteiten op de club (tornooien, events, enz.) en (onbetaald) vrijwilligerswerk.

Als raad van bestuur zijn we heel goed bewust van het feit dat hierin een goed evenwicht moet zijn. 
We blijven wel resoluut gaan voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van ‘beleving’ op de club met een topinfrastructuur op onze sites Noorderlaan 10 en 25, zeer goede trainingen, een goede service of het niveau van onze topploegen. Gantoise wil uitblinken en daar werken we allemaal samen aan.

Onze oprechte dank gaat dan ook uit naar onze sponsors die hun financiële steun geven aan onze club omdat ze zich terugvinden in onze sportieve visie en ambities. We kunnen niet genoeg benadrukken dat we zonder hen nooit zo ver zouden geraakt zijn.

Maar evenzeer mogen we niet uit het oog verliezen dat het immense onbezoldigde werk van onze vrijwilligers de hoeksteen is van het succes van onze sport vzw. Dit zal ook nooit veranderen. We zijn ook oprecht fier op onze Gantoise Family en G-Force werking. Jullie grote inzet als vrijwilligers (engagement van min 4u vrijwilligerswerk per jaar per lid of 1 ouder van jeugdlid) is een hoeksteen om Gantoise gezond te houden en onze prachtige club verder uit te bouwen tot dé topclub van België op alle niveau’s.

Gantoise vzw probeert de lidgelden uiteraard zo democratisch als mogelijk te houden en maximaal af te stemmen op de behoeften en de reële context van onze hockeyleden.
Zo is o.a. de hockeybijdrage afgestemd op de leeftijdscategorie, de tarieven van de KBHB voor de affiliatie en de ploeginschrijvingen, het aantal outdoor trainingen per week per team of trainingsgroep, de deelname aan de wedstrijden van de outdoor competitie, de vergoeding van nationale scheidsrechters, enz. Wanneer bv. een jeugdteam 2 hockeytrainingen per week krijgt i.p.v. 3, dan heeft dat een impact op de hockeybijdrage waardoor deze lager is.

Zoals bepaald in het reglement 21-22, wordt de hockeybijdrage vanaf het seizoen 22-23 jaarlijks geïndexeerd. Voor de berekening van de hockeybijdrage van het seizoen 24-25 is rekening gehouden met de consumptie-index voor de maand mei 2024 (3,36%).

We zien jullie vanaf midden augustus 2024 met veel plezier terug op Gantoise voor een fantastisch, nieuw hockeyseizoen!