Beste leden, beste tophockey fans !

Zondag 21 maart 2021 behaalden onze Gantoise Dames 1 en Heren 1 ploegen een zeer mooie overwinning in hun Play-Offwedstrijden op Gantoise. De Dames wonnen met 3-0 tegen Victory en de Heren wonnen met 3-1 van Racing!
Herbekijk deze wedstrijden met commentaar en replays op Gantoise TV:


Onze Dames 1 staan ruimschoots op de eerste plaats in hun poule en zijn reeds geplaatst voor de halve finales van de Play-Offs.

Met hun overwinning staan onze Heren 1 op de tweede plaats in hun poule. De eerste twee teams van de poule plaatsen zich voor de halve finales van de Play-Offs. De herenteams van Leopold, Dragons en Gantoise zijn dus in de running voor een ticket in de halve finales. Voor onze Heren 1 staan ongetwijfeld 2 spannende wedstrijden in het verschiet!

Op zondag 11 april 2021 spelen onze Dames 1 en Heren 1 hun uitwedstrijden: de dames spelen op Antwerp om 12u, de heren spelen op Leopold om 15u. Deze wedstrijden kunnen gevolgd worden via de website www.tophockeyleague.be in de rubriek ’streams’.

Op zondag 18 april 2021 spelen de Dames 1 en Heren 1 op Gantoise hun laatste wedstrijden van deze Play-Offs. Onze Dames 1 nemen het op tegen Braxgata en onze Heren 1 tegen Dragons. Onze trouwe fans kunnen deze wedstrijden opnieuw massaal volgen op het Youtube kanaal van Gantoise TV.

Met sportieve groeten, 

Stijn De Groote en Olivier De Vos
Voorzitter DC Gantoise Communicatie en Voorzitter DC Topsport Hockey 

Emma Dhooghe en Fabrice Rogge
Voorzitter Gantoise Hockey en Algemeen Voorzitter Gantoise