GANTOISE

Dat we in Gent Belgisch kampioenen hebben, is de rest van de (sport)wereld niet ontgaan. Onze vrienden van onze zusterclub KAAGent willen onze kampioenen huldigen in de Ghelamco Arena vlak vòòr hun match tegen Standard Luik op zaterdag 3 juni. Dames 1, Heren 1, GU10-1 en BU12-1 zullen op het veld, voor een vol stadium gevierd worden. Vrienden, ouders, broers zussen zijn eveneens uitgenodigd en kunnen aan een voordeeltarief de match in de Ghelamco bijwonen (U16 en jonger: 5€, U19 en ouder: 15€ pp). Als je de match wil bijwonen, kun je hiervoor inschrijven en tickets kopen via deze link.

Beste Gantoise-leden, beste vrienden, 

WAAAW !!

Onze mooie club schreef gisteren weer geschiedenis met twee schitterende Belgische titels in de Ion Hockey League, bij zowel dames als heren. 
Wat een ongelooflijke prestatie van onze meisjes en jongens! Voor de dames was het echt een overwinning ‘op karakter’, maar de ontlading en vreugde waren dan ook des te groter. Onze heren domineerden en brachten hockey van het allerhoogste en mooiste niveau. Een waar genot! 

We mogen met z’n allen terecht fier zijn op wie we zijn als club, want ook naast het veld waren jullie grandioos! Sport is emotie en de twaalfde man stond dit weekend gewoon op het veld. 
Dankzij die positieve energie die iedereen van begin tot einde uitstraalde is de droom uitgekomen. 
Dromen kunnen uitkomen wanneer je over alle puzzelstukken beschikt en ze bovendien op de juiste plaats komen te liggen. Wel, zaterdag en zondag lagen ze allemaal juist. En hoe! 
 
Immense dank dan ook aan jullie allemaal, onze topleden, voor de gedeelde passie, de enthousiasmerende gezangen en de bijzonder grote steun.
 
Ook onze trouwe partners stuwen ons al jaren naar die absolute top, net zoals zij ook doen voor hun professionele activiteiten. Een groot voorbeeld voor onze club! Dankzij hun cruciale steun werd alles mogelijk en dit verdient onze grootste respect en waardering
 
Gantoise mag zich een jaar lang (opnieuw) Belgisch hockeykampioen noemen! Tweemaal zelfs! Twee titels die we met veel fierheid, maar ook waardigheid en dankbaarheid zullen blijven koesteren. 
 
Proficiat nogmaals dus aan onze topspelers, onze coaches en hun staff voor die ongelooflijke prestatie en iedereen die hier een blauw-wit steentje (op welke manier dan ook) aan bijgedragen heeft
 
Van harte bedankt en leve Gantoise!
 
Olivier De Vos, Emma Dhooghe en Pieter-Anthony Delbaere
Voorzitters Gantoise Tophockey, Hockey en G-Force 
 
Fabrice Rogge, Alexander Saverys en Jean-Jacques Gernay
Algemeen voorzitter en vicevoorzitters Gantoise

Afgelopen weekend was wederom historisch te noemen voor onze mooie club !
 
Onze beide eerste ploegen Hockey (Dames en Heren) hebben zich immers - net als vorig jaar en als enige Belgische hockeyclub - geplaatst voor de finales van het Belgisch kampioenschap, de Ion Hockey League.  
Een ongeziene prestatie en opsteker die kan tellen voor iedereen die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor onze tophockey divisie.
Ook jullie allen als trouwe supporters die de kleuren van Gantoise met fierheid dragen, tillen onze 2 ploegen naar een hoger niveau. Immense dank hiervoor !
 

 
De finales worden volgend weekend gespeeld op Dragons in Brasschaat op zaterdag en zondag.
 
Zaterdag 20 mei
Dames Gantoise - Dragons 13u45
Heren Gantoise - Watducks 16u15
 
Zondag 21 mei
Dames Gantoise - Dragons 13u45
Heren Gantoise - Watducks 16u15
 
Trekken de heren dit jaar wel aan het langste eind en worden ze na een verloren finale nu wel Belgisch Kampioen ? Maken de dames er misschien een ongelooflijke drie op een rij van ?

Eén zaak is zeker, het wordt tophockey van de bovenste plank en onze ploegen hebben alle steun nodig !! We rekenen alweer op een massale opkomst van onze trouwe G-Force supporters om de tribune A volledig in ons Gantoise blauw en wit te kleuren. FORZA GANTOISE!
Haast jullie om erbij te zijn want tickets vliegen de deur uit en volzet is spijtig genoeg volzet.
Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, die voorbehouden zijn voor Gantoise: first come, first serve!
Wil je tickets reserveren? KLIK HIER

 

Zaterdag 13 mei spelen onze Heren 1 hun heenwedstrijd van de halve finales om 13u30 tegen Dragons en zondag 14 mei spelen onze Dames 1 om 16u30 de terugwedstrijd van hun halve finale tegen Racing.

Kom onze Heren 1 en Dames 1 massaal aanmoedigen in onze blauw-witte Gantoise kleuren!

Zaterdag biedt The Serve tussen 12u en 13u30 een heerlijke lunchformule aan. Geniet als voorgerecht van een lekker artisanaal kaaskroketje, gevolgd door een tartare minute, met fris slaatje en verse frietjes als hoofdgerecht.
Voor de kinderen hebben we een aangepast menuutje met kip, appelmoes en frietjes.
Reserveer online >> https://wwc.resengo.com/the_serve_gent

De Green Egg staat even heet als de spelersbenen van onze heren na de eerste helft. Want tussen 12u en 16u geniet je van een heerlijke smashburger of spitsburger.

Op zondag is het restaurant niet geopend, maar staat de Green Egg alweer roodgloeiend en de spelerstribune blauwgloeiend. Geniet voor, tijdens of na de match van een heerlijke spits- of smashburger.

Kom onze Dames en Heren ploegen massaal aanmoedigen dit weekend voor de laatste wedstrijden van de reguliere competitie.
Op de affiche staan absolute topwedstrijden in de ION HOCKEY LEAGUE.

WE NEED OUR BLUE-WHITE G-FORCE


Nu zondag nemen onze eerste ploegen het op tegen de Heren 1 en Dames 1 teams van Racing.
Na het EHL-tornooi van afgelopen Paasweekend lgt de focus opnieuw volledig op het Belgisch kampioenschap en zijn dit belangrijke wedsrijden met het oog op de kwalificatie voor de play offs.

Kom onze heren en dames opnieuw massaal aanmoedigen! Onze teams rekenen op hun blauw-witte G-Force aanhang!

 

SUPER SUNDAY invites VINCENT VANASCH

Get ready, want jij kan scoren tegen de nummer 1 keeper van de wereld. The one and only Vincent Vanasch komt samen naar onze Gantoise om aan de G-Force kant van terrein 1 de goal te bewaken.
Kids, are you ready?
Onze kids krijgen de kans hun idool te ontmoeten want na de shoot-out komt er een meet and greet, met fotomoment en signeersessie! Breng jullie posters en spelerstruitje dus maar mee!
Reservaties zijn verplicht via: INSCHRIJVINGSFORMULIER

BLUNCH

Het restaurant THE SERVE is open vanaf 11u00 en serveert jullie in 3 shiften een heerlijke salty 'BLUNCH'.
Geniet van onze uitgebereide keuken en eet met een prachtig zicht op terrein 1. Bij goed weer kunnen jullie zelfs op het terras eten.
Reserveren doe je op voorhand.
Book hier: https://wwc.resengo.com/the_serve_gent

Na de matches zullen er heerlijke burgers gemaakt worden op de Green Egg.

Tijdens het Paasweekend vond het EHL Top 8-tornooi plaats in het Nederlandse Amstelveen. Gantoise was als enige Europese club in dit tornooi vertegenwoordigd bij zowel de Dames als de Heren, een unieke sportieve prestatie in de Champions League voor hockeyclubs!
Onze dames speelden op donderdag 6 april de kwartfinale  tegen Club Campo de Madrid, de vicekampioen van vorig seizoen, die niet minder dan acht Spaanse internationals in haar rangen telt. Gantoise kon na een felbevochten wedstrijd enkele doelkansen niet omzetten in doelpunten en moest haar meerdere erkennen in Club Campo de Madrid. Club Campo won de wedstrijd met 3-0 en plaatste zich zo voor de halve finales en later ook voor de finale.
Onze dames wonnen zaterdag de wedstrijd voor de vijfde plaats tegen Pembroke Wanderers HC met 4-1.

Onze heren speelden vrijdag 7 april tegen Atletic Terrassa HC. De spannende en zeer goede wedstrijd eindigde op een gelijkspel (2-2). De shoot-outs moesten beslissen wie het in de halve finale zou opnemen tegen het Rott-Weiss Keulen van Red Lion Vincent Vanasch. Helaas toonde Terrassa zich net iets sterker.
Onze heren speelden zondag hun wedstrijd voor de vijfde plaats tegen Hamburger Polo Club. Ook hier was de eindscore na 60 minuten 2-2.
In de shoot-outreeks toonde Gantoise zich deze keer heel koelbloedig en won ze met een score van 3-2. Net als onze dames eindigen onze heren op een verdienstelijke vijfde plaats.

Proficiat aan onze beide Gantoise-teams en aan de talrijke G-Forcers in het Wagener Stadion. Bedankt voor jullie steun, Gantoise heeft andermaal geschiedenis geschreven!

Zondag is iedereen weer van harte welkom op Super Sunday!

Kom allemaal in blue and white om onze Gantoise-teams aan te moedigen!

12u00 : Dames 1 vs Royal Victory HC
15u00 : Heren 1 vs Royal Uccle Sport

Instagram: @hockey_be - @ionhockeyleague - @gantoiseclub - @gforcegantoise

Reserveer nu jouw tafeltje en geniet van een heerlijke lunch in ons Restaurant, The Serve. Perfect tafelen tussen de twee matches door met zicht op de hockeyvelden. Ontdek hier onze menukaart.

Omwille van de nachtvorst komende nacht en de koude dagtemperaturen en geen zon morgenochtend, zullen de hockeyvelden op Gantoise niet bespeelbaar zijn. Daarom worden alle wedstrijden op  zaterdag 11 maart 2023 om 10 uur, 11 uur en 11u30 afgelast.

Zoeken op de site
Wedstrijden Dames 1
Wedstrijden Heren 1
Binnenkort

 

 

 

HEAD PARTNER
PLATINUM PARTNERS
DIAMOND PARTNERS
GOLD PARTNERS
MAIN PARTNERS
PARTNERS
GANTOISE MEMBER+

© 2024, website powered by Twizzit.com