We kijken met zijn allen reikhalzend uit naar het volgend hockeyseizoen en we hopen het voorbije seizoen snel te kunnen vergeten. Ondanks dat al onze leden veel hebben kunnen trainen en leuke hockeymomenten konden beleven, het gemis aan wedstrijden bleef toch groot.
We gaan ervan uit dat volgend seizoen een top hockey seizoen wordt en we samen nog meer van onze favoriete hobby kunnen genieten.


Dit is het overzicht van de Gantoise-teams van het seizoen 2021-2022.

De teamindeling gebeurt op basis van het advies van onze Gantoise Sports Advisory Team (GSAT) onder leiding van onze sportief directeur Pascal Kina geflankeerd door onze Gantoise Youth Academy hoofdtrainers. 
Dit na een permanente evaluatie door deze trainers het hele jaar door.  

Voor spelers U12 en jonger primeert zoals altijd vooral het spelplezier en wordt er zo veel als mogelijk rekening gehouden met vriendschappen, spelplezier en het maken van vorderingen.

Voor onze Gantoise jeugdteams baseren we ons op het Gantoise Youth Academy Development Program.
Dit is een jaarplan om gestructureerd en per leeftijd, specifieke doelstellingen na te streven en dit op alle mogelijke aspecten van het hockey spel. 
Via deze link vinden jullie een korte film dat dit programma verder toelicht. Onze professionele trainerstaff staat alvast klaar om dit programma op het veld vorm te geven en de Gantoise Youth Academy naar een nog hoger niveau te tillen.

Het doel blijft onze Gantoise jeugd te ontwikkelen en spelvreugde maximaal te verzekeren voor alle Gantoise-spelers ongeacht de reeks waarin hun team uitkomt.

Met sportieve groeten,

Emma Dhooghe & Pascal Kina
Voorzitter Gantoise hockey & Sportief directeur Gantoise