GANTOISE

Het hockeyseizoen is dan wel voorbij, maar laten we daarom nog niet onze stick aan de haak hangen! Spreek af met jullie ploeggenoten om samen onder de lentezon te spelen tijdens een van de vrije trainingsmomenten op woensdag of vrijdag: inschrijven hiervoor is een must! Dit kan via deze link. Op andere momenten zijn de hockeyvelden niet toegankelijk.

Speel je hockey op een andere club en overweeg je om bij Gantoise te hockeyen, dan kan je een testtraining aanvragen door een mail te sturen naar hockey@gantoise.be .
Om je op een efficiënte manier te kunnen evaluaren, organiseren we niet langer een testmoment op één vaste datum, maar zullen we je uitnodigen om deel te nemen aan een training van een team van jouw leeftijdscategorie. 
Gantoise wil ervoor zorgen dat elk lid zich goed voelt binnen onze hockeyclub en dit alles start voor nieuwe leden door het aansluiten bij ploegen met een evenwaardig niveau. En om dit vlot te laten verlopen is het voor ons als club belangrijk dat we juiste keuze kunnen maken op basis van deze kennismaking.
Tijdens deze "testtraining" met een team van jouw leeftijdscategorie, zal je geëvalueerd worden op jouw technische en fysieke kwaliteiten en op het vlak van spelinzicht.

Deze proeftrainingen zijn bedoeld voor kinderen U6 tot en met U14, geboren in 2010 tot en met 2018, die nog geen hockey spelen op andere clubs.
De trainingen vinden plaats op woensdagen 17 en 24 mei 2023 van 14u30 tot 15u30 op onze hockeyterreinen aan de Noorderlaan 10, 9000 Gent. Om praktische redenen kunnen jullie inschrijven voor 1 van deze trainingsmomenten.
Deze proeftraining is gratis en vrijblijvend. Na deze proeftraining, kunnen jullie beslissen om volgend seizoen (vanaf september 2023) in te schrijven om als trainingslid deel te nemen aan de trainingen van de verschillende leeftijdsgroepen: U6, U7, U8, kids trim of junior trim.

Inschrijven voor een proeftraining: KLIK HIER

In de eerste helft van september 2023 zullen we nog proeftrainingen organiseren, ook voor jongeren kinderen geboren in 2019 en oudere spelers die wensen te starten met hockey. Het inschrijvingsformulier zal later beschikbaar zijn.

Het trainingsrooster voor 2022-2023 bevat de trainingen van alle Gantoisetems, de keepertrainingen op maandag en de extra trainingen voor de Boys en Girls U10 t.e.m. U16, die zich hiervoor afzonderlijk hebben ingeschreven. 
De trainingen zijn toegevoegd in de twizzitagenda.
KLIK HIER om de laatste versie het trainingsrooster te raadplegen.

(laatste update: 15-02-2023)

GANTOISE HOCKEY

Gantoise Pure Hockey Academy

Zoeken op de site
Binnenkort
Facebook Gantoise

            

instagram Gantoise

         

Head Partner
Platinum Partner
Diamond Partner
Gold Partner
Main Partner
Partner
Hockey Skills

Zie bij titel "Sportief / Hockey Skills". Succes!!!

Amazing Field Hockey Goals, Skills and Tackles
22/10/2013
England Hockey: passing tips
29/05/2013
Basistechniek - Aflevering 4: de PUSH
10/09/2011
Basistechnieken - Aflevering 3: de SCHUIFSLAG
10/09/2011

© 2023, website powered by Twizzit.com