Beste hockey fans ,

Heuglijk nieuws voor iedereen die van top hockey houdt en de beste spelers aan het werk wil zien !

Het Belgisch hockey kampioenschap gaat nu zondag weer van start en het belooft een boeiende 2e ronde te worden.
 
We starten morgen met een fantastische SUPER SUNDAY aan de watersportbaan :  Gantoise - Beerschot bij de Heren om 12.30u en Gantoise - Leopold bij de Dames om 15u

Onze ploegen doen het bijzonder goed. Dames 1 staan eerste in hun poule met een schitterende 24 op 24 en onze heren staan stevig op de 2e plaats van hun poule zonder verlieswedstrijd. 

Het eerste doel voor Pascal Kina en Kevan Demartinis - onze head coaches - en hun staff is echter hun ploeg in de top vier te houden. 
 
Dit geeft immers een ticket voor de Play-Offs te beginnen met de bijzonder spannende kwartfinales in een heen- en terugwedstrijden.
 
Natuurlijk hebben we ook jullie massale steun nodig ! Onze 12e man is cruciaal voor onze ploegen en stuwt hen vooruit, zeker in spannende wedstrijden. 

Bovendien is de wedstrijd van onze Heren LIVE te zien op Playsports Telenet. Heel belangrijk om te tonen dat er op Gantoise - zelfs tijdens de Krokusvakantie - sfeer en volk is ! 

Tussen de wedstrijden kunnen jullie op ons overdekt lounge terras genieten van food & drinks. 

Onze spelers hebben keihard verder getraind, de coaches en staff hebben hun taktiek nog verder verfijnd, onze 2020 vrijwilligers van Home game en catering team staan paraat. 

Nu alleen nog ook jullie allen, onze leden, vrienden en familie.

We rekenen op jullie want daar doen we het voor !
 
Tot morgen voor een fantastische namiddag.

Come on Blue White ! 
 
Gantoise Home Game team