GANTOISE

Speel je hockey op een andere club en overweeg je om bij Gantoise te hockeyen, dan kan je een testtraining aanvragen door een mail te sturen naar hockey@gantoise.be .
Om je op een efficiënte manier te kunnen evaluaren, organiseren we niet langer een testmoment op één vaste datum, maar zullen we je uitnodigen om deel te nemen aan een training van een team van jouw leeftijdscategorie. 
Gantoise wil ervoor zorgen dat elk lid zich goed voelt binnen onze hockeyclub en dit alles start voor nieuwe leden door het aansluiten bij ploegen met een evenwaardig niveau. En om dit vlot te laten verlopen is het voor ons als club belangrijk dat we juiste keuze kunnen maken op basis van deze kennismaking.
Tijdens deze "testtraining" met een team van jouw leeftijdscategorie, zal je geëvalueerd worden op jouw technische en fysieke kwaliteiten en op het vlak van spelinzicht.

Beste Leden,
 
Naast de reguliere trainingen is het ook mogelijk op Gantoise development trainingen te volgen.  Dit zijn privé lessen, gegeven door top-trainers, aan één tot max. vier personen.
U kan dit boeken door een aanvraag te sturen naar ons secretariaat via hockey@gantoise.be, die de beschikbaarheid van de trainers en velden nakijkt.
Voor de development trainingen kan voor 1/2 uur, 1 uur of anderhalf uur een trainer geboekt worden.
Betalingen gebeuren per overschrijving.
 
Leden zijn uiteraard vrij om hun privé trainer te kiezen maar als nodig kan naargelang de specifieke vraag onze GSAT cel meehelpen om de trainer speler te vinden met het beste profiel (aanvaller, middenvelder, verdediger, keeper). 

Kostrpijs per uur development training voor 1 tot 4 spelers:

  • development trainingen overdag - 65€ 
  • development training avond (verlichting) - 85€

Veel hockeyplezier!

Pascal Kina,
Sportief Directeur Gantoise 

Emma Dhooghe
Voorzitter Hockey Gantoise 

 
 
Facebook Gantoise

            

instagram Gantoise

         

Head Partner
Platinum Partner
Diamond Partner
Gold Partner
Main Partner
Partner

© 2023, website powered by Twizzit.com