GANTOISE HOCKEY VIERT DIT JAAR HAAR 100STE VEJAARDAG ! 

Als één van de oudste clubs van België kunnen we voortbouwen op een rijke traditie van waarden en ambitie. De Gantoise Movie weerspiegelt waar we voor staan. Naar onze aloude leuze “Heb vertrouwen in uzelf” willen we dé hockeyclub bij uitstek zijn waar alle leden zich goed voelen en er met een goed gevoel hun kinderen afzetten. Waar de jeugd haar talenten kan ontplooien en volwassenen deze schitterende sport kunnen beoefenen. 
De volgende Gantoise hockey eeuw werd alvast op spectaculaire wijze ingezet door de doorbraak in ons verhuisdossier dankzij de visie van de coöperatieve, Ecowijk en onze stad Gent. We verhuizen! 
Zeer spoedig zullen we beschikken over een gloednieuwe topinfrastructuur op een toplocatie waar we onze torenhoge ambities kunnen waarmaken. Samen met jullie, alle leden en ook onze vele nieuwe leden die we zoals steeds van harte verwelkomen beginnen we een nieuw prachtig hoofdstuk. Met oprechte dank aan Marie Garré, Emma Maes en Zoë Deceuninck om dit zo mooi in beeld gebracht te hebben ter gelegenheid van de fantastische Gantoise Night. 
De toekomst ziet er schitterend uit op Gantoise! Join us in this new adventure !

Fabrice Rogge 
Voorzitter Gantoise HC 

mede namens ons gehele Gantoise hockey 2020 team.