GANTOISE

Zagen jullie hem al, onze gigantische kampioenenfoto op de tennishall? Je kan er niet naast kijken, de foto die zelfs op Times Square in New York of all places schitterde. Allemaal dankzij onze diehard G-Forcer Jan, die vond dat de wereld mocht weten hoe straf Gantoise wel is.  
 
 
 

 

Voor onze U10-2 (°2014) tot en met U16 teams, die 2 trainingen in de week hebben, bieden wij de mogelijkheid om in te schrijven voor een derde, extra training per week.

Dit zijn de momenten waarop deze extra trainingen zullen plaatsvinden:

 • Boys U10-2, Girls U10-2, Boys U11-2, Girls U11-2: vrijdag van 17u - 18u
 • Boys U12-2/3, Girls U12-2/3: dinsdag van 18u - 19u
 • Boys U14-2/3, Girls U14-2/3/4: maandag van 19u - 20u
 • Boys U14-4/5/6: dinsdag van 18u - 19u
 • Boys U16-2/3/4: dinsdag van 17u - 18u
 • Girls U16-2/3/4: maandag van 19u - 20u

Voor deze derde, extra training moet er apart ingeschreven worden en vragen we een bijdrage van 89€ voor het volledige seizoen.
Inschrijven voor de extra trainingen? KLIK HIER

Deze extra trainingen starten vanaf maandag 4 september 2023.

We organiseren in de eerste twee weken van september proeftrainingen. Deze proeftrainingen zijn gratis en vrijblijvend. Om praktische redenen kan je slechts één training kiezen.
We organiseren volgende proeftrainingen:

 • Boys & Girls U5 (geboren in 2019): zondagen 10 en 17 september, van 9u30 tot 10u30
 • Boys & Girls U6 en U7 (geboren in 2017 en 2018): woensdagen 6 en 13 september, van 14u30 tot 15u30
 • Boys en Girls U8, Kids trim en Junior Trim (geboren tussen 2012 en 2016): woensdagen 6 en 13 september, van 13u30 tot 14u30
 • Teens Trim (geboren tussen 2008 en 2011): dinsdagen 5 en 12 september, van 19u tot 20u
 • Start to Hockey (geboren in 2007 en ouder): donderdagen 7 en 14 september, van 19u tot 20u30.

Je kan na de proeftraining beslissen om jou voor het seizoen 23-24 (vanaf midden september 2023) in te schrijven als trainingslid in de verschillende categorieën: U5, U6, U7, U8, Kids trim, Junior trim, Teens trim of Start to Hockey.

Inschrijven voor een proeftraining? Klik HIER

Indien je al hockeyervaring hebt en je wil als trainingslid bij een Gantoise jeugd- of seniorenteam aansluiten als trainingslid of om wedstrijden mee te spelen, stuur dan een mail naar hockey@gantoise.be.

Op 3 juni werden we door onze zusterclub KAA GENT uitgenodigd om zowaar in een (bijna) volle Ghelamco arena tijdens de rust een ereronde te mogen doen op het veld. 

Een prachtig en enorm gewaardeerd gebaar voor spelers en staff van onze eerste ploegen, die mochten genieten van een welverdiend applaus van zoveel enthousiaste Gentenaars.

Ook de schitterende spionkop zong uit volle borst en na een magische ‘Kampioene, kampioene, olé olé’ volgden nog enkele andere klassiekers om kippenvel van te krijgen. 

Maar niet alleen onze eerste ploegen waren uitgenodigd! Ook de twee andere Belgisch Kampioenen ploegen op de club, de U10-1 meisjes en U12-1 jongens mochten mee op het veld en tussen de Dames en Heren onze clubkleuren vertegenwoordigen. Vrij spannend allemaal, maar o zo mooi voor hen. 

Na de ereronde konden spelers, staff, ouders en andere leden genieten van een welverdiende mooie overwinning van ‘de andere Gantoise’.

Onze immense dank aan KAA Gent voor dit initatief. Het bewijst dat, ondanks de afstand die ontstaan is na de verhuis men niet vergeten is dat we ooit dezelfde coöperatieve hadden en behoren tot dezelfde blauw-witte familie. 

Leve Gantoise en nog eens duizendmaal dank voor dit mooi gebaar in naam van spelers, staff bestuur en kinderen!

670 ingeschreven boys en girls, 84 ploegen, waaronder ook enkele Franse teams, 200 matchen over de twee dagen: er heerste tijdens het eerste échte zomerse weekend van 3 en 4 juni een meer dan gezellige drukte op Gantoise Noorderlaan 10!
Voor alle deelnemers was er een goedgevulde goodiebag: een T-shirt van SquareNuts, een polsbandje van OSAKA, een drinkbus, een leuk stripverhaal van Daphne Books, enkele producten van de webapotheker.be... Ook de gratis zonnecrème van New Balls Please was meer dan nodig op dit zonnige en warme weekend.
Tussen de wedstrijden en lunch door konden de kinderen zich uitleven op de springkastelen. Kinderen en ouders deden zich te goed aan de talrijke randanimaties: genieten van lekkere hapjes op de Big Green Egg BBQ, een frisse smoothie van rode vruchten bijeenfietsen in de stand van Crop's, een leuke pet ontwerpen via TAO, een teamfoto maken op de fotobooth, de shotsnelheid meten in de Shotcage van McAlson, een glittertattoo laten zetten...
Elke deelnemer werd beloond met een medaille en de winnaars kregen een beker en mooie prijzen. Niks dan blije en lachende gezichten op deze editie van het Stropkestornooi!

Bekijk hier alle foto's:

Bedankt aan iedereen om er zo'n groot succes van gemaakt te hebben en op naar een volgende editie!

Alle ploegen zijn ingeschreven, het wedstrijdprogramma is opgemaakt, de goodie bags worden gevuld, onze hockeyterreinen worden klaargezet ...
We verwachten jullie volgend weekend om er samen alweer een fantastische editie van ons Gantoise Stropkes Toernooi te maken!


Klik op deze link voor het wedstrijdprogramma:

Dat we in Gent Belgisch kampioenen hebben, is de rest van de (sport)wereld niet ontgaan. Onze vrienden van onze zusterclub KAAGent willen onze kampioenen huldigen in de Ghelamco Arena vlak vòòr hun match tegen Standard Luik op zaterdag 3 juni. Dames 1, Heren 1, GU10-1 en BU12-1 zullen op het veld, voor een vol stadium gevierd worden. Vrienden, ouders, broers zussen zijn eveneens uitgenodigd en kunnen aan een voordeeltarief de match in de Ghelamco bijwonen (U16 en jonger: 5€, U19 en ouder: 15€ pp). Als je de match wil bijwonen, kun je hiervoor inschrijven en tickets kopen via deze link.

Beste Gantoise-leden, beste vrienden, 

WAAAW !!

Onze mooie club schreef gisteren weer geschiedenis met twee schitterende Belgische titels in de Ion Hockey League, bij zowel dames als heren. 
Wat een ongelooflijke prestatie van onze meisjes en jongens! Voor de dames was het echt een overwinning ‘op karakter’, maar de ontlading en vreugde waren dan ook des te groter. Onze heren domineerden en brachten hockey van het allerhoogste en mooiste niveau. Een waar genot! 

We mogen met z’n allen terecht fier zijn op wie we zijn als club, want ook naast het veld waren jullie grandioos! Sport is emotie en de twaalfde man stond dit weekend gewoon op het veld. 
Dankzij die positieve energie die iedereen van begin tot einde uitstraalde is de droom uitgekomen. 
Dromen kunnen uitkomen wanneer je over alle puzzelstukken beschikt en ze bovendien op de juiste plaats komen te liggen. Wel, zaterdag en zondag lagen ze allemaal juist. En hoe! 
 
Immense dank dan ook aan jullie allemaal, onze topleden, voor de gedeelde passie, de enthousiasmerende gezangen en de bijzonder grote steun.
 
Ook onze trouwe partners stuwen ons al jaren naar die absolute top, net zoals zij ook doen voor hun professionele activiteiten. Een groot voorbeeld voor onze club! Dankzij hun cruciale steun werd alles mogelijk en dit verdient onze grootste respect en waardering
 
Gantoise mag zich een jaar lang (opnieuw) Belgisch hockeykampioen noemen! Tweemaal zelfs! Twee titels die we met veel fierheid, maar ook waardigheid en dankbaarheid zullen blijven koesteren. 
 
Proficiat nogmaals dus aan onze topspelers, onze coaches en hun staff voor die ongelooflijke prestatie en iedereen die hier een blauw-wit steentje (op welke manier dan ook) aan bijgedragen heeft
 
Van harte bedankt en leve Gantoise!
 
Olivier De Vos, Emma Dhooghe en Pieter-Anthony Delbaere
Voorzitters Gantoise Tophockey, Hockey en G-Force 
 
Fabrice Rogge, Alexander Saverys en Jean-Jacques Gernay
Algemeen voorzitter en vicevoorzitters Gantoise

Afgelopen weekend was wederom historisch te noemen voor onze mooie club !
 
Onze beide eerste ploegen Hockey (Dames en Heren) hebben zich immers - net als vorig jaar en als enige Belgische hockeyclub - geplaatst voor de finales van het Belgisch kampioenschap, de Ion Hockey League.  
Een ongeziene prestatie en opsteker die kan tellen voor iedereen die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor onze tophockey divisie.
Ook jullie allen als trouwe supporters die de kleuren van Gantoise met fierheid dragen, tillen onze 2 ploegen naar een hoger niveau. Immense dank hiervoor !
 

 
De finales worden volgend weekend gespeeld op Dragons in Brasschaat op zaterdag en zondag.
 
Zaterdag 20 mei
Dames Gantoise - Dragons 13u45
Heren Gantoise - Watducks 16u15
 
Zondag 21 mei
Dames Gantoise - Dragons 13u45
Heren Gantoise - Watducks 16u15
 
Trekken de heren dit jaar wel aan het langste eind en worden ze na een verloren finale nu wel Belgisch Kampioen ? Maken de dames er misschien een ongelooflijke drie op een rij van ?

Eén zaak is zeker, het wordt tophockey van de bovenste plank en onze ploegen hebben alle steun nodig !! We rekenen alweer op een massale opkomst van onze trouwe G-Force supporters om de tribune A volledig in ons Gantoise blauw en wit te kleuren. FORZA GANTOISE!
Haast jullie om erbij te zijn want tickets vliegen de deur uit en volzet is spijtig genoeg volzet.
Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, die voorbehouden zijn voor Gantoise: first come, first serve!
Wil je tickets reserveren? KLIK HIER

 

Zaterdag 13 mei spelen onze Heren 1 hun heenwedstrijd van de halve finales om 13u30 tegen Dragons en zondag 14 mei spelen onze Dames 1 om 16u30 de terugwedstrijd van hun halve finale tegen Racing.

Kom onze Heren 1 en Dames 1 massaal aanmoedigen in onze blauw-witte Gantoise kleuren!

Zaterdag biedt The Serve tussen 12u en 13u30 een heerlijke lunchformule aan. Geniet als voorgerecht van een lekker artisanaal kaaskroketje, gevolgd door een tartare minute, met fris slaatje en verse frietjes als hoofdgerecht.
Voor de kinderen hebben we een aangepast menuutje met kip, appelmoes en frietjes.
Reserveer online >> https://wwc.resengo.com/the_serve_gent

De Green Egg staat even heet als de spelersbenen van onze heren na de eerste helft. Want tussen 12u en 16u geniet je van een heerlijke smashburger of spitsburger.

Op zondag is het restaurant niet geopend, maar staat de Green Egg alweer roodgloeiend en de spelerstribune blauwgloeiend. Geniet voor, tijdens of na de match van een heerlijke spits- of smashburger.

Zoeken op de site
Wedstrijden Dames 1
Wedstrijden Heren 1
Binnenkort

 

 

 

HEAD PARTNER
PLATINUM PARTNERS
DIAMOND PARTNERS
GOLD PARTNERS
MAIN PARTNERS
PARTNERS
GANTOISE MEMBER+

© 2023, website powered by Twizzit.com