Gantoise hockey, tennis en padel club

Beste Gantoise-spelers,
Beste ouders,

Nu we weer hebben kunnen proeven van onze favoriete sporten in onze favoriete club, kunnen we ook de grote vakantie volboeken met fantastisch leuke stages en plezier. We zijn dan ook blij om jullie de STAGEKALENDERS van onze tennis-, hockey- en padelafdeling te kunnen voorstellen.

De kalenders zijn wel nog onder voorbehoud van toelating volgens de voorschriften die Sport Vlaanderen en de Veiligheidsraad zullen uitschrijven. Maar we hebben er vertrouwen in dat we onze stages OP EEN VEILIGE MANIER kunnen organiseren, net zoals de opstart, die heel veilig en vlot verlopen is voor onze drie afdelingen. Die geslaagde opstart kwam er door een goede voorbereiding, maar vooral ook dankzij jullie allen, onze bijzonder gedisciplineerde leden!

We hebben dit jaar gekozen voor MEER STAGES DAN GEWOONLIJK omdat we onze leden maximaal de kans willen geven om zich uit te leven op onze sportvelden! Want wellicht blijven velen van jullie iets meer thuis dan op andere jaren. Bovendien lanceren we OOK COMBI STAGES waarbij onze kinderen kunnen genieten van meer dan één sport.

Meer informatie vinden jullie hieronder en via de volgende link naar onze website, waar jullie je kinderen kunnen inschrijven. En jezelf … Want we hebben OOK STAGES VOOR VOLWASSENEN gepland. Die zijn vooral ‘s avonds. Onze tennisafdeling organiseert al enkele jaren volwassenstages, met veel succes!

Trouwens: deelnemen aan een stage is een mooie manier om jullie geliefde club te steunen in deze moeilijke tijden. Zo kun je maximaal genieten en zelfs een beetje steunen tegelijk.

Aarzel dus niet en SCHRIJF SNEL IN, want voor sommige stages zijn de plaatsen beperkt.

Voor de hockeyers onder jullie geven we ook graag mee dat de HOCKINA-STAGES plaatsvinden zoals gepland. Maar we organiseren OOK IN DEZE EERSTE TWEE WEKEN VAN JULI HOCKEYSTAGES VOOR ELKE LEEFTIJD (site Gentbrugge), omdat we het dit jaar extra belangrijk vinden dat iedereen zo veel mogelijk kan sporten!

Tot heel binnenkort !

Charlotte Backx, Emma Dhooghe en Anton Carlier
Voorzitters Gantoise tennis, hockey en padel

Fabrice Rogge
Algemeen Voorzitter Gantoise

Stages voor jeugd

Inschrijven kan door op de link in blauw te klikken  

 

Begindatum

Einddatum

Hockey

Tennis

Padel

Combi
Hockey & Padel

Combi
Hockey & Tennis

Week 1

01/07/2020

03/07/2020

x

x

 

 

 

Week 2

06/07/2020

10/07/2020

x

x

x

 

x

Week 3

13/07/2020

17/07/2020

x

x

x

 

x

Week 4

20/07/2020

24/07/2020

x

 

 

x

 

Week 5

27/07/2020

31/07/2020

x

 

 

x

 

Week 6

03/08/2020

07/08/2020

x

x

 

x

 

Week 7

10/08/2020

14/08/2020

x

x

 

x

 

Week 8

17/08/2020

21/08/2020

U10 – U14

x

x

 

 

Week 9

24/08/2020

28/08/2020

U6 – U9

x

x

 

 

Alle weekdagen van 9u tot 16u (mogelijkheid tot opvang voor en na de stage)

 

Stages voor volwassenen 

Inschrijven kan door op de link in blauw te klikken 

 

Begindatum

Einddatum

Tennis

Padel

Week 1

01/07/2020

03/07/2020

 

 

Week 2

06/07/2020

10/07/2020

x

x

Week 3

13/07/2020

17/07/2020

x

x

Week 4

20/07/2020

24/07/2020

 

 

Week 5

27/07/2020

31/07/2020

 

 

Week 6

03/08/2020

07/08/2020

 

 

Week 7

10/08/2020

14/08/2020

 

 

Week 8

17/08/2020

21/08/2020

x

x

Week 9

24/08/2020

28/08/2020

x

x

Tennisstages : maandag - woensdag - vrijdag van 18u30 tot 20u
Padelstages : dinsdag - donderdag van 18u30 tot 20u

 

Beste Gantoise leden & sympathisanten,

Beste sportvrienden,

 

De diverse sportieve comités hebben de laatste weken niet stilgezeten en dankzij hun inzet en vele werk zijn de trainingen en sportactiviteiten weer op een veilige manier kunnen heropstarten tot groot enthousiasme van ons allen.

 

Ook het Gantoise Catering Team wilt haar steentje bijdragen bij de heropstart van onze mooie club door het aanbieden van een mooi Vaderdag – Ontbijtpakket. Door dit pakket te bestellen en de papa eens goed in de watten te leggen, beleef je niet alleen zelf een zorgeloze zondagochtend, maar steun je tevens uw favoriete sportclub in deze moeilijke en bizarre tijden.

 

DC Catering biedt deze prachtige Gantoise ‘Vaderdag’ Ontbijtmand aan voor € 25 (pakket voor 1 à 2 personen); iedere mand is rijkelijk gevuld met pistolets en ontbijtkoeken, beleg, fruit en diverse drankjes.

 

Wil je de papa extra verwennen met een bubbel voor later op de dag of wil je hem een extra geschenk geven met een flesje rosé; doe dan een upgrade van uw pakket met een fles rosé Rose & Roll of met een fles (37,5cl of 75cl) Bellavista "Alma Grande Cuvée" (Italië's beste bubbel).

 

Bestellingen en betalingen gebeuren enkel online via deze link en dit tot en met dinsdag 9 juni (we sluiten de bestellingen af op dinsdagavond 18h00). Afhalingen gebeuren op zondag 14 juni tussen 7h30 en 10h00 in één van beide clubhuizen (Watersportbaan of Gentbrugge). Bij uw bestelling geeft uw locatie en tijdstip van afhaling door.

 

Dank bij voorbaat voor uw bestelling en steun!

 

Happy Father’s Day!

 

Liesbet Dezillie, Nicolas Penen, Tom Groffils & Xavier Willems

Directiecomité Gantoise Catering

 

Fabrice Rogge

Algemeen Voorzitter Gantoise

Beste Gantoise hockey leden, beste vrienden,
 
Maandag gaan we terug van start !

We mogen officieel terug hockey spelen en we kunnen dit seizoen dan toch op een positieve noot afsluiten.

We hebben ons uiterste best gedaan om een trainingsschema op te stellen waarbij iedereen, van de kleinste tot de oudste, maximaal kan komen trainen.  Door de verplichte kleinere groepen is dit toch zeker één keer per week.

De Bond en de Veiligheidsraad hebben ons een aantal regels en restricties opgelegd die we uiteraard heel nauwgezet gaan volgen.  Dit mag en zal het spelplezier geenszins bederven maar heeft wel een aantal gevolgen : niet alleen het tijdstip van uw training is waarschijnlijk anders maar ook het verloop van de trainingen en het clubleven zal anders zijn.

Hieronder vindt u een link naar het trainingsrooster voor de komende weken én een aantal voorschriften die nauwgezet opgevolgd moeten worden. We danken jullie om deze goed door te nemen zodat alles vlot kan verlopen en ook trainingen kunnen blijven doorgaan.

Op het trainingsschema vindt u het tijdstip waarop een bepaalde ploeg speelt en staat duidelijk aangeduid met een kleur (veld 1, 2 en 3) en een symbool (elk kwart veld) waar de training plaatsvindt. 

Enkel spelers die zich hiervoor ingeschreven hebben via hun manager of via het inschrijvingsformulier, kunnen deelnemen aan de trainingen. Er worden immers beperkingen opgelegd voor wat het aantal spelers op het veld.

Elke training duurt één uur zodat tussen 2 trainingen er genoeg tijd voorzien kan worden om een vlot vertrek en aankomst te garanderen.

Het is zeer belangrijk dat u dit alles op voorhand goed doorneemt en communiceert aan uw zoon of dochter.

Kinderen dienen namelijk afgezet te worden op een bepaald deel van de parking (één van de drie drop off zones) afhankelijk van het veld waarop hij/zij speelt.

Vandaar gaan spelers naar één van de drie verzamelpunten waar ze opgewacht worden door de assistentie-ouder of trainer van hun ploeg.

Ouders mogen zelf hun wagen niet verlaten en kunnen niet op de parking noch op de site blijven staan maar wel langs de Noorderlaan parkeren.

Het ophalen van uw kind gebeurt aan de drop off zone waar u uw kind heeft afgezet.

Alle regels voor het vlot verloop van de trainingen vindt u in een tweede link, alsook een grondplan van de site met alle specifieke zones.

Om dit alles mogelijk te maken gaan we ook moeten rekenen op een enorme Gantoise Family werking.

We moeten immers heel veel hoofd- en terreinverantwoordelijken voorzien en werken met kleinere groepen. We vragen dan ook om u in te schrijven via Twizzit wat ons toelaat om op voorhand alles goed te kunnen organiseren.

De omschrijving van de verschillende vrijwilligerstaken vindt u ook onderaan. 

Dankzij het harde werk van onze fantastische trainerstaff en jullie allen, toegewijde leden, kunnen we weer tonen dat op Gantoise het onmogelijk altijd mogelijk is !
 
Enorme dank op voorhand voor jullie heel belangrijke hulp en heel veel speelplezier!

Emma Dhooghe  
Voorzitter Gantoise hockey
 
Géraldine Buysschaert en Fabrice Rogge
Voorzitter Gantoise Family en Algemeen Voorzitter Gantoise

Belangrijke aandachtspunten 

 • Spelers worden afgezet op de parking op de plaats dat overeenkomt met het veld waarop uw training plaatsvindt.
 • Op het trainingsschema is duidelijk, met een kleur en een symbool aangeduid wie waar traint.  Het is zeer belangrijk dit goed te onthouden en aan kinderen mee te geven.
 • Kinderen worden per ploeg opgewacht door de begeleidende ouder en worden enkel door hen naar het veld gebracht.  Deze zien ook toe alle kinderen hun hand ontsmetten voor en na de training en op het vlot opvolgen van alle regels tijdens de training.
 • Aankomen op de club afzetten van kinderen gebeurt maximum 15 minuten en minimum 5 minuten voor het aanvangen van de training.
 • Wees op tijd om tijdig te kunnen starten en het trainingsuur dat iedereen heeft volledig te kunnen benutten
 • Kinderen afhalen gebeurt binnen de 10 minuten na het einde van de training
 • Afzetten en ophalen gebeurt volgens het kiss and ride principe : ouders mogen niet op de parking blijven staan en dit om een vlot verloop te garanderen.
 • Spelers die met de eigen wagen komen moeten zich voor het hekken parkeren.
 • Voel je je niet goed, heb je koorts, ben je ziek : blijf thuis !
 • De bar is gesloten en ook de watertap is afgesloten : breng een volle drinkfles mee naar de training.
 • De sanitaire voorzieningen zijn gesloten : laat uw kind voor het vertrek naar het toilet gaan (enkel voor dringende gevallen kan het toilet geopend worden en ontsmet worden)
 • Bij aankomst op de club, het betreden en verlaten van de hockeyvelden moet iedereen zijn handen ontsmetten met de daarvoor voorziene alcogels
 • Iedereen gebruikt zijn eigen stick en raakt het materiaal van een ander niet aan.
 • Sporttassen worden neergezet op afstand van elkaar en op de daarvoor voorziene plaatsen aan de rand van het veld.
 • Scheen- en mondbeschermers zijn verplicht.  de shop is niet open en deze kunnen dus niet ter plaatse aangekocht worden.  Bij het ontbreken hiervan, kan er niet meegedaan worden aan de training.
 • Enkel trainers raken de ballen en het trainingsmateriaal aan
 • Iedereen houdt zich naast de velden aan een social distance van 1,5 meter, op de velden aan een physical distance van 5m.  De hockey oefeningen zijn in functie hiervan opgesteld.
 • Er kan niet geholpen worden met het aandoen van de keeperuitrusting.  Keepers die hulp nodig zouden hebben komen in volledige uitrusting toe of trainen mee als veldspeler.
 • Naast de club verantwoordelijke, de veld verantwoordelijken, de trainers en 1 begeleidende ouder per ploeg mogen enkel spelers die op dat ogenblik training hebben aanwezig zijn op de club.
 • Have fun en geniet van je leukste hobby.


Laat ons samen al deze regels in acht nemen zodat de trainingen kunnen blijven doorgaan !

Beste Gantoise tennis, hockey en Padel leden,

Op vraag van de overheid en de KBHB / Tennis Vlaanderen moeten sportclubs minstens tot en met 5 april volledig gesloten worden.

Gantoise zal dit uiteraard respecteren wat betekent dat onze club zowel in Gentbrugge als aan de watersportbaan gesloten zal blijven tot tegenbericht.

We vragen uitdrukkelijk aan alle leden om dit te respecteren.

We hopen van harte dat jullie allemaal gezond blijven en we duimen dat de lessen, trainingen en de wedstrijden binnen enkele weken misschien kunnen hervatten als alles weer wat veiliger is.

Onze missie als club blijft nog steeds iedereen aan het sporten zetten. Vergeet niet dat hoe fitter je bent, hoe resistenter je tegen eender welk virus wordt en hoe beter je lichaam een infectie kan overwinnen.

Voor alle hockeyspelers vanaf U12 hebben we daarom een individueel programma opgesteld. Jullie vinden dit via deze link. Uiteraard kan dit ook dienen voor onze tennis en padelspelers vanaf die leeftijd.

Een tip : maak een WhatsApp of Instagram groepje en post wat jullie doen (strava, runkeeper, foto's, filmpjes...): het werkt stimulerend en zo behouden jullie ook een beetje het ploeggevoel.

Voor de jongste spelers van onze club hebben we geen afgelijnd fysiek programma opgesteld maar suggereren we om toch actief te blijven : ga elke dag een uurtje wandelen, lopen, fietsen.... Speel daarnaast zo veel mogelijk buiten, neem af en toe je stick of racket vast want zo behoud je ook wat balgevoel.
Uiteraard met respect voor de algemene richtlijnen die we nu allemaal kennen.

Gantoise is een club, een grote familie : daarom lanceren we een speciale actie om toch wat met elkaar in contact te bljiven. De actie werd trouwens gestart door onze U11-2 hockeymeisjes !

De regels zijn éénvoudig :

 • Toon ons hoe jij fit blijft aan de hand van een filmpje of coole foto terwijl je sport !
 • We zullen deze filmpjes of foto’s dan posten op onze Instagram en Facebook account
 • Filmpjes en foto’s worden best gestuurd via Whatsapp naar het Gantoise GSM nummer 0470 33 74 12 . vanaf morgen 19/03 om 12u. (filmpjes blijven best onder de 30 seconden en zonder muziek om auteursrechten te respecteren).
 • De actie gaat door tot we weer mogen sporten op onze geliefde club
 • Volgens de opgelegde regels enkel één gezin of maximaal 2 vrienden samen uiteraard
 • Als je wil voeg je voornaam en ploeg bij zodat iedereen ziet welke ploeg het best in vorm blijft

Met 2200 actieve leden zijn we één van de grootste sportverenigingen van het land. Laten we dit tonen aan de wereld en samen een sprankeltje hoop en vreugde geven aan diegenen die het nu moeilijk hebben.

De club zal alle filmpjes en foto’s evalueren en zal leuke prijzen geven voor het leukste, coolste en meest orginele foto’s en filmpjes van jullie sportmoment.


Hou alleszins onze Instagram en Facebook account in de gaten !


We wensen in het bijzonder aan alle grootouders en ouders enorm veel sterkte om de juiste oplossingen te vinden in deze moeilijke tijden.

Sportieve groeten,


Stijn De Groote en Fabrice Rogge
Voorzitter Gantoise Communicatie en Algemeen Voorzitter

Emma Dhooghe, Marc Vandevloet en Anton Carlier
Voorzitters Gantoise Hockey, Tennis en Padel

Beste Gantoise leden,

zoals gesteld in ons vorig schrijven over het Covid-19 virus houden we alles nauwlettend in de gaten en zijn we in contact met verschillende instanties om de juiste maatregelen te nemen.

Het Vlaams ministerie van Sport communiceerde dat 'alle sportwedstrijden in Vlaanderen met publiek' zowel indoor als outdoor worden afgelast tot 31 maart. 

Hoewel trainingen technisch gezien geen ‘sportwedstrijd met publiek’ zijn, wensen we geen enkel risico te nemen en werd beslist dat vanaf heden en tot een nader te bepalen datum ALLE TRAININGEN voor zowel hockey, tennis als padel op Gantoise NIET zullen doorgaan

Ook het clubhuis op beide sites zullen in die periode dichtblijven

De Belgische hockeybond stuurde ook een bericht dat alle hockey wedstrijden vanaf heden worden uitgesteld

We begrijpen de ontgoocheling bij velen onder jullie en de ongemakken die hiermee gepaard gaan maar nemen deze moeilijke beslissing op basis van de informatie die we verkregen in de laatste uren. 

We blijven voor jullie alles op de voet volgen en houden jullie uiteraard op de hoogte. 

Sportieve groeten,

Fabrice Rogge, Alexander Saverys en Jean-Jacques Gernay 

Algemeen Voorzitter en Vice voorzitters Vzw Gantoise 

Deze zondag is het alweer een SUPER SUNDAY @ GANTOISE...

Onze Dames I nemen het om 12:00 op tegen Antwerp. Steeds een lastige tegenstander; maar ginds gingen onze dames 0-1 winnen! Behouden ze hun ongeslagen status en gaan ze voor 33 op 33?

Heren I geven Namur partij; de heenwedstrijd in oktober eindigde op 1-10...; wordt het zondag opnieuw een doelpuntenfestival aan de Watersportbaan?

Het catering team heeft er ook zin in en organiseert een ITALIAN BUFFET!!! Kom zondag af met vrienden en familie en schrijf je in voor “ons” buffet. Doorlopend buffet van 13:00 tot 15:00.

€ 30 vanaf U16; € 20 tem U14.

http://www.gantoise.be/index.php…

Van harte welkom in naam van het hele Catering Team & de spelers van de eerste ploegen!

 

Gantoise kondigt met grote trots 2 toptransfers aan voor het seizoen 2020-2021. Voormalig Belgian Red Lions Alex de Paeuw en huidig Frans International Charles Masson versterken volgend seizoen onze rangen. "We hebben gekozen voor Gantoise omdat we volgend seizoen zeer hoog willen eindigen in het kampioenschap en kijken ernaar uit om weer te mogen samenwerken met Pascal Kina. We hopen zo te kunnen bijdragen aan het ambitieuze project van Gantoise."

Welkom Alex en Charles!

 

Padel is booming en daarom is Gantoise ...

Gantoise TV

Wil je kennis maken met hockey?

     

'Onze Troeven'

Gantoise verhuisdossier : hier all info!

'Gantoise in het nieuws.'

International hockey @ Gantoise

Zoeken op de site
Wedstrijden Dames 1
Wedstrijden Heren 1
Binnenkort
Foto's en Filmpjes voor de website

Foto's en Filmpjes van jullie hockey ploeg kunnen op een éénvoudige manier doorgestuurd worden naar het secretariaat van de Gantoise. Gebruik de gratis internet dienst we transfer om de beelden door te sturen. Deze worden zo vlug mogelijk gepost op de "Gantoise website" en "Facebook Gantoise Hockey 2020". Noteer zeker in bericht over welke ploeg het gaat en welke dag foto of film is genomen. Het is ook altijd super leuk om een klein tekstje bij het beeldmateriaal te plaatsen. 

Alvast bedankt om jullie sportieve momenten te delen met uw club.

 Meer info over we transfer via deze link

Kalender
  July 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
  August 2020  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
  September 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
  October 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
  November 2020  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
SECRETARIAAT

SECRETARIAAT
Voor al uw vragen over onze club
kan u steeds terecht op het secretariaat

Maandag t.e.m. Vrijdag :

9:00-12:00

13:00-17:00


Gantoise vzw
Tennisstraat 13
9050 Gentbrugge
T: 0470 33 74 12
E-mail: secretariaat@gantoise.be

Hockey: hockey@gantoise.be

Tennis: tennis@gantoise.be 

Platinum Partner
Diamond Partner
Gold Partner
Main Partner
Partner
Meet our Partners
Facebook Gantoise

Gantoise Magazine

Verjaardagen
06/07
Britt Rochtus
06/07
Maxime Beaumont
06/07
Emilie Alexander
06/07
Dries Van Weyenbergh
07/07
Nicolas Macharis
07/07
Manon Watteyne
07/07
Zarah Stas De Richelle
08/07
Rémy Deman
08/07
Valérie Delie
10/07
Simon Huyghebaert
10/07
Fabrice Vermeulen
10/07
Orphee Van hamme
10/07
Henri Fransen
10/07
Noémi Van Heuverswyn
11/07
Nina Kina
11/07
Gregory Deweer
11/07
Liam Van de Walle
11/07
Paul Hanet
11/07
Nicolas Rogiers
12/07
Lucas Bosschem
12/07
Sappho Deckers
12/07
Loic Huysse
12/07
Sabine De Maere
12/07
Harlette Capiau
12/07
Julie Bosschem
13/07
Serge Beert
13/07
Olivier Navez
13/07
Elias Deryckere
13/07
Marie Vanderheyden
Hockey Skills

Zie bij titel "Sportief / Hockey Skills". Succes!!!

Amazing Field Hockey Goals, Skills and Tackles
22/10/2013
England Hockey: passing tips
29/05/2013
Basistechniek - Aflevering 4: de PUSH
10/09/2011
Basistechnieken - Aflevering 3: de SCHUIFSLAG
10/09/2011
Ploegscores App
Restaurant

Hockeybar en restaurant

 Maandag  16u - 24u   Snacks
 Dinsdag  16u - 24u  Snacks
 Woensdag    12u - 24u  Volledige kaart 
 Donderdag  16u - 24u  Snacks
 Vrijdag  16u - 24u  Volledige kaart
 Zaterdag    8u - 24u  Volledige kaart
 Zondag    9u - 20u  Volledige kaart

© 2019, website powered by Twizzit.com