Hockey en Tennisclub

Beste Gantoise FANS, 
 
De hoogdagen van tophockey zijn aangebroken ! 
 
Even een korte recap : 
 
Gantoise heeft 2 Eredivisie ploegen die aan de top staan in België. Tijdens de reguliere competitie waarbij alle ploegen worden onderverdeeld in 2 poules (zowel bij dames als heren) eindigden onze Dames 1 op een dik verdiende eerste plaats en onze Heren 1 deden het ook bijzonder goed door 2e te eindigen. 
Allemaal schitterend maar … nu is het echter pas écht voor de knikkers ! 
 
In de laatste fase van de competitie wordt immers tijdens de Play-Offs gespeeld met rechtstreekse eliminatie over 2 wedstrijden (heen en terug).
 
Kwartfinales vinden plaats op zondag 14 april (uit) en zondag 28 april (thuis).  Dames spelen steeds om 12u en Heren om 15u. 
 
Daarna volgen misschien de halve finales op 1 en 5 mei. 1 mei is een vrije dag en wedstrijden zullen aanvatten om 13.30u voor de Dames en 16u voor de Heren. 
Stel dat onze Dames doorgaan dan spelen we op 1 mei op verplaatsing en 5 mei thuis. Voor Heren hangt het ervan af tegen wie we uitkomen ALS we zouden doorgaan natuurlijk !
 
Geen overmoed te bespeuren op Gantoise alleszins. 
Het wordt een keiharde strijd om een plaats in Halve Finales te bemachtigen. De Dames spelen tegen Antwerp die nu op volle kracht en altijd een stugge tegenstander zijn. De Heren spelen tegen onze vrienden van Beerschot, een ploeg die altijd beter wordt naar het einde van het kampioenschap en er ook steeds 100% voor gaat !
 
Jullie voelen het al aankomen :-) WE HEBBEN JULLIE ALLEN, GANTOISE SUPPORTERS, NODIG !! Fans van het eerste uur, ouders, grootouders, neven, nichten, verre familie of kennissen, vrienden ... maakt niet uit. Motiveer iedereen die jullie kennen om te komen en deel dit bericht ! 
 
We maken er een ongelooflijk feest van zodat de watersportbaan weer blauw-wit kleurt ! 
 
Nu zondag afspraak op 12u op Antwerp (Dames) en 15u op Beerschot (Heren). 
 
             
De spelers en de staff rekenen ook voor de uitwedstrijden op de massale steun van de Gantoise supporters !!
 
Terugwedstrijden thuis in Gent (Noorderlaan 10) op MEGA SUPER SUNDAY zondag 28 april om 12u Dames en 15u Heren.  
 
Voor de MEGA SUPER SUNDAY volgt nog een extra communicatie met packages en leuke initiatieven maar noteer dé afspraak van het jaar alvast in uw agenda !
 
Come on Gantoise ! We can do this !!
 
 
Gantoise Home Game team 


De krantenkoppen, van Le Soir tot De Standaard waren andermaal meer dan lovend voor de prestaties van onze Heren 1 die als enig team in eredivisie het sterke Leopold konden kloppen terwijl Leo ongeslagen was sedert de winterstop. Zondag staat de laatste wedstrijd in de reguliere competitie op het programma! Als ons team ook Herakles kunnen in bedwang houden zullen onze helden zowaar als tweede eindigen in hun poule en vol vertrouwen de play offs aanvangen...ons cateringteam verwelkomt jullie vanaf de middag (reservaties: catering@gantoise.be). Kom en geniet van jullie club!

Tot zondag 

Jean-Jaques Gernay, Emma Dhooghe en Fabrice Rogge 
Voorzitter Gantoise Club, Hockey en algemeen voorzitter

Je zat op het puntje van je stoel tijdens de finale van het WK in december vorig jaar !? Je kreeg kippenvel toen de Red Lions de Wereldbeker in de lucht staken op het balkon van het Stadhuis op de Grote Markt in Brussel !? Je hebt het uitgekraaid van plezier toen de Red Panthers Nieuw-Zeeland versloegen op de Pro League begin februari !? En je kon het niet geloven toen ze twee dagen later ook Australië (nr 3 van de wereld) over de knie legden, in Australië dan nog !?


Noteer dan alvast zondag 7 april vanaf 12u met stip in uw agenda !

Join us for the first ADM Goodwill Cup @Gantoise on the 6th of april '19.

Pick your team, choose a charity, win the tournament and give back!
All information: www.goodwillcup.be

Registrations are now open: Subsribe now!

Beste Gantoise fans ! 

Onze 2 topteams die in Eredivisie momenteel bijzonder sterk bezig zijn (1e en 2e plaats in hun poule) spelen dit weekend na elkaar aan de watersportbaan !

Ook zo benieuwd of onze Dames 1 en Heren 1 hun zegereeks zullen verderzetten tegen de ijzersterke teams van Watducks? 

Kom dan zondag aanstaande opnieuw naar Gantoise en supporter met ons mee voor onze toppers in ere-divisie!! Onze teams hebben jullie nodig ! 

Andermaal twee fantastische wedstrijden op het programma

Iedereen is van harte welkom vanaf 11 uur voor het aperitief. Wie een tafel wil reserveren tussen de wedstrijden doet dit best viacatering@gantoise.be

Tot zondag!

Jean-Jaques Gernay, Emma Dhooghe en Fabrice Rogge 
Voorzitter Gantoise Club, Hockey en algemeen voorzitter

Beste Leden,
  
De dienst Mobiliteit en Openbare werken van de Stad Gent, kondigt een toplaagvernieuwing aan ter hoogte van de Noorderlaan en de Watersportlaan + plaatsing van rijbaankussens ter hoogte van het fietspad gelegen langs onze site,  waarbij het doorgaand verkeer op de Noorderlaan zal verboden worden tussen 11 maart en 03 mei 2019.

Na onderhandeling met de bevoegde diensten hebben we kunnen bekomen dat wat onze club gelegen aan de Noorderlaan 10 desondanks zoveel als mogelijk bereikbaar zal zijn voor onze leden en bezoekers.

Gezien ter hoogte van het hondenasiel de rijbaan volledig wordt afgesloten, zal de club voor voertuigen enkel bereikbaar zijn vanuit de richting R4 voor bestemmingsverkeer. Omrijden kan via de Zuiderlaan. Opgelet, wanneer de toplaag zal af-gefreesd worden moet men traag rijden (opletten voor riooldeksels enz).  De Noorderlaan zal gedurende een tweetal weekdagen geasfalteerd worden en alsdan zal de rijbaan ook voor bestemmingsverkeer tijdelijk volledig worden afgesloten…(exacte dagen nog niet bekend en in functie van weersvooruitzichten)
 
De meeste hinder wordt dus verwacht tijdens de weekdagen van de twee weken na de krokusvakantie. In de weekends wordt in principe niet gewerkt en zou de site toegankelijk moeten zijn vanuit richting R4.
 
Wie vanuit richting Jan Palfijn komt zal dus tijdens de werken sowieso niet tot aan de club kunnen doorrijden ter hoogte van de Hondenschool (aanpalend aan onze site). Wel kunnen kinderen daar worden afgezet en 50 meter te voet de club bereiken.

We roepen alle leden en bezoekers op om goed rekening te willen houden met deze omstandigheden en zeker goed op tijd naar de club te komen. Op momenten dat er acute parkeerhinder zou ontstaan, kan steeds geparkeerd worden op de site van ziekenhuis Jan Palfijn. 
 
Dank voor jullie begrip
 
Jean-Jaques Gernay, Emma Dhooghe en Fabrice Rogge 
Voorzitter Gantoise Club, Hockey en algemeen voorzitterNa regen komt zonneschijn! Op het einde van deze toch iets te druilerige krokusvakantie kunnen onze Gantoise-supporters nog genieten van een fantastische Super-Sunday op Gantoise alwaar onze eerste ploegen beiden voor hockey-spektakel zullen zorgen tijdens hun volgende thuiswedstrijden.

Geniet samen met vele Gantoise-vrienden en supporters live van de wedstrijden in de top van Belgische competitie

Iedereen dus van harte welkom.

Ons cateringteam zal de aanwezige supporters andermaal goed soigneren. Wie een tafel wil reserveren doet dit, gezien de verwachte opkomst best viacatering@gantoise.be

Tot zondag

Jean-Jaques Gernay, Emma Dhooghe en Fabrice Rogge 
Voorzitter Gantoise Club, Hockey en algemeen voorzitter

Gantoise Dames 1 winnen overtuigend tegen White Star met 0-3 . Na een stevig duel in barre weersomstandigheden gaven onze Dames weer gas en verzekerden zo hun 1e plaats van hun poule. Dit op drie wedstrijden van het einde van de reguliere competitie.
Een prachtige prestatie. Nu vol focussen op de volgende wedstrijden en komende kwartfinales van de Play-Offs.
Well done girls!

Onze Heren die vorige week thuis nog een knalprestatie leverden tegen Orée, waren weer bijzonder goed op dreef dit weekend tegen White Star. We wonnen met 3-8 en zijn nu zeker van onze plaats in de Play-offs!
Bedankt ook aan de meegereisde Gantoise supporters. Ondanks het weer was het echt wel de moeite met enkele schitterende wereldgoals!
Alles geven boys en op naar die eerste kwartfinale!


Beste Gantoise vrienden,
 
Graag openen wij de inschrijvingen voor alweer de derde editie van de "Gantoise Rally".
 
De rally vindt plaats op donderdag 23 mei 2019.
 
We starten 's ochtends op ...

Beste Gantoise fans!

Wat een schitterende dag was het weer aan de Watersportbaan ! Heel sterke prestatie van onze Heren die met 3-0 wonnen tegen Orée!

Proficiat aan alle spelers, coach en staff en vooral dank aan jullie allen, supporters, voor de steun van onze eerste ploeg.
Onze 12e man maakt ook het verschil.

Ook onze Dames 1 wonnen met 2-5 in Leuven.

Topweekend !

Gantoise homegame team

 

Samenvatting van de wedstrijd : 

Wil je kennis maken met hockey?

     

Gantoise verhuisdossier : hier all info!

'Onze Troeven'

'Gantoise in het nieuws.'

International hockey @ Gantoise

Zoeken op de site
Wedstrijden Dames 1
Wedstrijden Heren 1
Binnenkort
Foto's en Filmpjes voor de website

Foto's en Filmpjes van jullie hockey ploeg kunnen op een éénvoudige manier doorgestuurd worden naar het secretariaat van de Gantoise. Gebruik de gratis internet dienst we transfer om de beelden door te sturen. Deze worden zo vlug mogelijk gepost op de "Gantoise website" en "Facebook Gantoise Hockey 2020". Noteer zeker in bericht over welke ploeg het gaat en welke dag foto of film is genomen. Het is ook altijd super leuk om een klein tekstje bij het beeldmateriaal te plaatsen. 

Alvast bedankt om jullie sportieve momenten te delen met uw club.

 Meer info over we transfer via deze link

Kalender
  April 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
  May 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
  June 2019  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
  July 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
  August 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
SECRETARIAAT

SECRETARIAAT
Voor al uw vragen over onze club
kan u steeds terecht op het secretariaat

Maandag t.e.m. Vrijdag :

9:00-12:00

13:00-17:00


Gantoise vzw
Tennisstraat 13
9050 Gentbrugge
T: 0468/247778
E-mail: secretariaat@gantoise.be

Hockey: hockey@gantoise.be

Tennis: tennis@gantoise.be 

Platinum Partner
Diamond Partner
Gold Partner
Main Partner
Partner
Meet our Partners
Facebook Gantoise

Gantoise Magazine

Verjaardagen
19/04
Juliette Van Duffel
19/04
Nicolas Coppens
19/04
Maxime 't Kindt
20/04
Stijn Aelvoet
20/04
Astrid Calloens
20/04
Jeroen De Thay
20/04
Anneleen Windey
21/04
Michaël Janssens de Varebeke
21/04
Anthony Serbruyns
22/04
Rosalie Willems
23/04
Tanguy Stas De Richelle
23/04
Sofie Herregods
23/04
Malou Tack
23/04
Timothee Stockmans
23/04
Annie Van Ceulebroeck
24/04
Kurt Van Den Abeele
24/04
Katrien Van Herreweghe
24/04
Guillaume Goubau
24/04
Hadrien Vermeire
24/04
Juliette De Ryck
24/04
Max De Hemptinne
24/04
DaphnÉ De Kegel
25/04
Marie Raes
25/04
Laetitia Buysschaert
25/04
Raphael Buysschaert
26/04
Marcel Vercambre
26/04
Julie Lamont
26/04
Carine Hanet
Hockey Skills

Zie bij titel "Sportief / Hockey Skills". Succes!!!

Amazing Field Hockey Goals, Skills and Tackles
22/10/2013
England Hockey: passing tips
29/05/2013
Basistechniek - Aflevering 4: de PUSH
10/09/2011
Basistechnieken - Aflevering 3: de SCHUIFSLAG
10/09/2011
Ploegscores App
Restaurant

Hockeybar en restaurant

 Maandag  16u - 24u   Snacks
 Dinsdag  16u - 24u  Snacks
 Woensdag    12u - 24u  Volledige kaart 
 Donderdag  16u - 24u  Snacks
 Vrijdag  16u - 24u  Volledige kaart
 Zaterdag    8u - 24u  Volledige kaart
 Zondag    9u - 20u  Volledige kaart

© 2016, website powered by Twizzit.com