Gantoise hockey, tennis en padel club

Beste ouders, beste spelers,

 

De start van het seizoen is aangebroken.  Tijdens de zomer hebben we met velen het seizoen al voorbereid en om dit helemaal goed van start te laten gaan willen we graag jullie aandacht vestigen op een aantal zaken.

 

Sommigen lijken triviaal maar maken wel degelijk een verschil gezien het aantal spelers die we elke dag op Gantoise mogen verwelkomen.  Vele kleine maken één groot.  Zowel in positieve als in negatieve zin.  Veel enthousiaste spelers maken van onze club een grote, mooie, leuke club.  Net zoals bijvoorbeeld veel kinderen die ook maar een klein beetje te laat zijn, een grote impact hebben op de kwaliteit en het verloop van de trainingen.

 

Hieronder geven we graag enkele aandachtspunten mee die heel belangrijk zijn voor een optimale werking van een club van meer dan 1400 hockeyleden !

 

 1. Op de juiste plaats op het juiste moment :

Om komende week vlot van start te kunnen gaan, vragen we om op voorhand te kijken (op het trainingsschema dat jullie online vinden onder sportief/trainingsrooster) op welk veld je training plaats vindt.  Ook aan het Youth Academy info bord aan de ingang van de club, vinden jullie deze info.

 

 1. Publiek op trainingen.

Ondanks de Corona maatregelen kunnen alle trainingen op een normale manier doorgaan.  Een van de gevolgen van de Corona maatregelen is dat maximum 400 personen tegelijk op de club aanwezig mogen zijn.  Indien u toch op de club wenst te blijven tijdens de training, is het dragen van een mondmasker verplicht en moet er 1,5 m afstand gehouden worden ook langs de zijlijn.   Ouders en grootouders mogen ook wachten in de bar of op het terras, met inachtname van de geldende ‘horeca-maatregelen’. Indien coaches bepaalde zaken met een trainer willen bespreken, kunnen ze rechtstreeks met hen contact opnemen op een ander tijdstip.

 

 1. Op tijd komen.

We vragen jullie om op tijd op training te komen.  Dit laat de trainers toe om meteen goed en intensief te starten.  

Oefeningen en trainingen willen we niet onderbreken of aanpassen in functie van veranderende aantallen. We hebben alle begrip voor onvoorzien omstandigheden maar systematisch te laat komen maakt het echt moeilijk voor onze trainersstaf en heeft gevolgen voor de intensiteit en kwaliteit van de trainingen.

Op de drukste wisselmomenten hebben  we een kwartier voorzien tussen het einde van de ene en het begin van de volgende training zodat iedereen makkelijk van en naar het veld kan.

 

 1. Goede kledij en bescherming dragen

We vragen om altijd tand- en scheenbeschermers te dragen. Ook tijdens trainingen.  Deze zijn ook door de Bond verplicht bij het betreden van het veld.  

Jullie kunnen altijd terecht in de shop als het nodig is.

We vragen aan de meisjes om lange haren goed vast te binden.   Een goed zicht op het veld betekent ook veiliger hockey spelen.

 

 1. Respect voor het materiaal

Om goed training te kunnen geven is trainingsmateriaal nodig.  We vragen aan allen om respect te hebben voor dit materiaal zodat we het ganse jaar door op hetzelfde niveau training kunnen geven.  We vragen met aandrang om geen ballen van de club mee te nemen om thuis te oefenen, op te warmen voor een match, etc…. Het aantal ballen op een training heeft een grote impact op de intensiteit van trainingen.  Als iedereen ook maar één bal meeneemt hebben we onvoldoende ballen om iedereen genoeg oefeningen te kunnen laten doen.  Ballen van de club blijven dus op de club.  Indien u merkt dat er per ongeluk een meegenomen is, vragen we om dit terug naar de club te brengen.

 

 1. Veel drinken is belangrijk

We vragen om bij elke training een volle drinkfles water bij te hebben.  Om goed te kunnen sporten en het maximum uit elke training te halen is het belangrijk zich goed te hydrateren.  We vragen dat iedereen naar elke training water meebrengt in een herbruikbare drinkfles.  

Dankzij onze Panache watertap tussen veld 1 en 2  kunnen de flessen op daarvoor voorziene momenten tijdens de training bijgevuld worden. 

 

 

 1. Een hockeyer is een atleet !

Sommige trainingen van anderhalf uur zullen bestaan uit één uur intensieve hockey training en een half uur fysieke looptraining.  

We hebben enerzijds gemerkt dat anderhalf uur hockey lang is om geconcentreerd te blijven en dus het maximum uit de training te halen.  Anderzijds is het belangrijk dat hockey spelers ook atleten worden die hun lichaam leren kennen en goed gebruiken, hun voeten goed plaatsen, een sterke romp hebben, over voldoende uithouding beschikken.  Tijdens dat half uur zullen specifieke oefeningen geven die daarop gericht zijn.  Het is aangeraden om voor dat half uur loop of all round sportschoenen te dragen.

 

 

 1. Indoor hockey is technisch sterker worden

Er zal ook dit jaar meer in zaal getraind worden.  Indoorhockey is snel en technischer en komt het buitenspel absoluut ten goede.  

Het is dus zeker niet omdat men mogelijks een uur ‘minder’ buiten traint dat het buitenspel minder goed gespeeld zou worden, wel in tegendeel.  Bovendien laat dit ons toe om de oppervlakte waarop getraind worden groter te houden, wat de kwaliteit en intensiteit van de trainingen ten goede komt.

 

 1. Goede communicatie met jullie manager en hockey is een ploegsport !

Hockey is een ploegsport en een ploeg is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. We rekenen er op dat de aanwezigheden op matchen voor elk van jullie een prioriteit is.  De ploegen zijn zo samengesteld dat elke ploeg voldoende spelers heeft en een aantal wisselspelers zodat iedereen fysiek een volledige match kan uitspelen.  We hebben (wanneer mogelijk) de ploegen ook niet groter gemaakt dan noodzakelijk zodat niemand nodeloos lang aan de zijlijn moet staan

Dit werkt natuurlijk maar als afwezigheid op matchen enkel voorkomt door overmacht zoals ziekte.  

Voor de manager en coaches die elke week vrijwillig tijd besteden aan elke ploeg is het onontbeerlijk om zicht te hebben op de aanwezigheden, zowel op training als bij de matchen.  Gelieve dus altijd de aanwezigheden op twizzit in te vullen en desgevallend aan te passen bij wijzigingen.

 

 1. Laten we Gantoise proper

De club is de laatste jaren sterk gegroeid. Heel veel mensen komen er over de vloer. We hebben geïnvesteerd in nog meer vuilbakken en onze onderhoudsteam draait nu al overuren om alles proper te houden.

We vragen jullie dan ook om nooit iets op de grond te gooien maar steeds in de juiste vuilbakken te deponeren. Glazen steeds terug te brengen en vooral de dug outs PROPER achter te laten na een wedstrijd. Samen maken we hier het verschil.

 

 1. Parkeer op de juiste plaats op de juiste manier.

We hebben op Gantoise net voldoende parking.  Op drukke momenten is het inderdaad soms nodig en aangewezen om langs de watersportbaan te parkeren en enkele meters te voet te doen.  We vragen met aandrang om NIET te parkeren op de plaatsen die voorbehouden zijn voor de staf.  Dit zijn plaatsen waar trainers en andere personen die op de club werken moeten kunnen parkeren om op tijd te zijn,   bijvoorbeeld om training te geven aan uw kind.  Maak zo veel als mogelijk gebruik van de kiss & ride zones om uw kinderen te laten uitstappen.  Laat kinderen niet uitstappen op een andere plaats tenzij u reglementair geparkeerd staat.  Ook senioren vragen we om niet op de voorbehouden plaatsen te parkeren.

 

 1. Hockey blijft een … spel !

Eén van de kernwaarden van Gantoise is “Fairplay”. Op en naast het veld vragen we van onze leden een respectvolle houding ten opzichte van spelers en ouders van tegenpartij en zeker scheidsrechters. Sport is emotie en dat maakt het zo mooi maar af en toe relativeren is ook belangrijk. Laten we als club hierin een voorbeeld stellen.

 

Onze organisatie en trainersstaf danken jullie van harte om bovenstaande punten te respecteren.

 

We wensen jullie een fantastische start van het hockey seizoen 20-21 met veel spelplezier, vorderingen, leuke vriendschappen, en fijne momenten.

 

Sportieve groeten,

 

Namens DC Hockey

 

Emma Dhooghe

Voorzitter Gantoise Hockey

Zoals vaker wordt Gantoise in de maand september geconfronteerd met een aangepaste verkeerssituatie aan de Noorderlaan ingevolge activiteiten van de naburige roeiclubs.

Zo zal er eenrichtingsverkeer (vanuit Gent richting R4) en al dan niet volledig parkeerverbod gelden op de Noorderlaan op volgende data:

-       Zaterdag 05/09: Regatta KRSG (van 13u30 tot 16u)

-       Zondag 06/09:  Regatta KRSG (van 9u tot 17u)

-       Zaterdag 12/09: Internationale Regatta KRCG (9u-17u)

-       Zondag 13/09: Internationale Regatta KRCG (9u-17u)

Gelieve de verkeersborden en dan ook goed in de gaten te houden. De club zal dus bij momenten (tijdens de regatta's) niet kunnen worden bereikt vanuit de R4 (best omrijden via Drongensesteenweg of via Zuiderlaan)

Gezien de parkeercapaciteit binnen onze site evident niet volstaat om ten alle tijde alle voertuigen van bezoekers op te vangen, nodige we onze leden en bezoekers uit om te parkeren, hetzij aan de Drongense Steenweg,  hetzij in de wijk MALEM (poortje achteraan aan de brug zal open zijn), hetzij te parkeren op de Parking van het nabijgelegen ziekenhuis Jan Palfijn (10 minuten).

De Politie beloofde ook  de Constant Dosscheweg ook openstellen om te parkeren (Parkeren in de Constant Dosscheweg toegelaten van aan de Watersportlaan richting Henri Dunantlaan, rechts in de rijrichting door middel van het afdekken van de permanente parkeerverboden – te verifiëren)

COVID Regels Gantoise vanaf 1 september 
 
 
Op en rond de velden 
 
- Alle kinderen boven 12 jaar en volwassenen moeten permanent een mondmasker aandoen. 
 
- Iedereen moet zich vanaf heden ten allen tijde (maandag tot zondag) via de smartphone registreren via de QR code op de borden aan de ingang van de sites (zowel in Gentbrugge als aan de watersportbaan). 
 
- Eens op het veld mogen enkel spelers en coach hun mondmasker uitdoen. Enkel de coach mag aan de zijlijn op het veld staan.
 
- Op de tribune mag (met mondmasker) gezeten worden maar moet altijd een lege stoel tussen 2 mensen gehouden worden.
 
- Na de wedstrijd moeten spelers vanaf de leeftijd van 12 jaar onmiddellijk hun mondmasker aandoen. 
 
 
Op het terras en in clubhuis 
 
 - Iedereen neemt onmiddellijk zittend plaats aan een tafel
 
- Indien u enkel naar het terras of clubhuis gaat moet u zich ook via de smartphone registreren via de QR code op de panelen aan de ingang van de site. Ook voor Gentbrugge zal er een QR code zijn.
 
- Bij het inscannen van de QR code aan de watersportbaan kan u binnenkort ook de menu- en drankkaart bezichtigen.
 
- Mondmaskers worden enkel uitgedaan wanneer met aan tafel zit.
 
- In het clubhuis zal ons barteam langskomen om bestellingen op te nemen en te brengen. Dus hier wordt niet aan de bar besteld.
 
- Op het terras of aan de hockeybar nabij veld 2 is men buiten en mag wel aan de bar besteld worden en zelf drank gebracht worden naar de tafel weliswaar met mondmakser aan en met respect voor de afstandsregels.
 
- In Gentbrugge blijft het huidig systeem van toepassing. Graag uw handen goed ontsmetten alvorens u zich bedient en mondmasker aandoen wanneer u uw tafel verlaat.
 
- De bar en restaurant op beide sites zullen dus open zijn zoals gewoonlijk
 
 
Woensdagen en zaterdagen 
 
 Spijtig genoeg mogen we maar maximaal 400 leden toelaten op de site op hetzelfde moment. Niet éénvoudig voor één van de grootste clubs van het land ! 
 
- Voor jeugdwedstrijden tot U12 vragen we om de ratio van 1 ouder / supporter per kind te respecteren. 
 
- Voor jeugdwedstrijden vanaf U14 vragen we om de ratio van 2 ouders / supporters per kind te respecteren. 
 
- Bezoekende ploegen zullen gevraagd worden om dit ook te respecteren. 
 
- Iedereen die een training of (jeugd)wedstrijd bijwoont zal zich moeten registeren. Dit kan bij aankomst op de club via de QR code
 
 
Super Sundays 
 
Fans zijn meer dan welkom om het prachtig spektakel mee te maken en onze eerste ploegen aan te moedigen. 
 
- De regels van één leeg zitje tussen 2 mensen op de tribune blijft van toepassing. 
 
- Uitzonderlijk zal een zone aan de kant van de dug-outs ook geopend worden voor het publiek. 
 
- Indien we het cijfer van 400 naderen zal de site immers verdeeld worden in 2 sites en wordt de toegang tot de Noorderlaan gesloten.
Fans kunnen dan via de ingang kant Malem de 2e site betreden en van daaruit de wedstrijd bekijken. De hockeybar achteraan zal operationeel zijn.  
Kom dus goed op tijd om het begin van de wedstrijd niet te missen ! 
 
- De QR codes zijn zo ingesteld dat ze gelinkt zijn aan één van de 3 ingangen(Gantoise Gentbrugge, Gantoise Watersportbaan Hoofdingang of Gantoise Watersportbaan ingang Malem). U hoeft enkel in te scannen op de plaats waar u de site betreedt. De 3 QR codes vindt u ook onderaan de mail. Elke QR code staat voor een bepaalde ingang.
 
- Aan de watersportbaan zullen de 2 sites volledig gescheiden blijven tot het totaal aantal op de 2 sites weer onder de 400 mensen bedraagt.
 
 
- Gegevens van registratie moeten verplicht 14 dagen bijgehouden worden. Contactgegevens zullen uiteraard enkel gebruikt worden voor doeleinden van de strijd tegen Covid-19 indien nodig. Na 14 dagen worden al deze gegevens vernietigd. 

Gantoise Watersportbaan Hoofdingang - Gantoise Watersportbaan Ingang Malem - Gentbrugge

Beste Gantoise vrienden,

Op vrijdag 25 september organiseert Gantoise Hockey, Tennis & Padelclub haar 9e editie van het Gantoise Masters Golftornooi.
Dit zal opnieuw doorgaan in de Royal Latem Golfclub.
Uiteraard onder licht voorbehoud gezien de huidige context maar zoals het er nu voorstaat kan het doorgaan.
De golfbaan zal er prachtig bijliggen en de sfeer en formule blijven uiteraard ongewijzigd !

De traditionele uitgebreide BBQ na de prijsuitreiking zal, net als vorige jaren, doorgaan in het schitterende en exclusieve clubhuis van Latem golf. Uiteraard zal dit gebeuren met respect voor de op dat moment geldende Covid richtlijnen.

Alle Gantoise leden kunnen deelnemen aan de BBQ en voorafgaande prijsuitreiking. Plaatsen zijn echter beperkt voor dit prachtig evenement dus snel inschrijven is de boodschap!
Deelname voor de prijsuitreiking, receptie, BBQ en avond bedraagt 55€.
Inschrijvingen doorgeven voor 20 september kan via deze link.
Voor deelname aan de competitie (formule Texas scramble met 4; Green Fee 75€ voor niet-leden Latem & 35€ voor leden Latem) kan u inschrijven via deze link (Ook hiervoor zijn plaatsen beperkt).

Het belooft weer een fantastisch Gantoise moment te worden!

Tot binnenkort,

Marc Peten en Carine Decorte
Team Events - Gantoise Golfmasters

Alexander Saverys, Jean-Jacques Gernay en Fabrice Rogge
Vice-Voorzitters en Algemeen voorzitter Gantoise Hockey, Tennis & Padelclub

 

Goed nieuws: De cursus Initiator wordt op onze club georganiseerd en zal van start gaan op 12 augustus 2020.

Alle informatie over de cursus vindt u HIER. Indien u daarbij nog vragen hebt mag u deze steeds sturen naar gyta@gantoise.be

 

 

Beste leden,

in deze tijden van onzekerheid die spijtig genoeg een impact hebben op ons sportief en sociaal leven willen we jullie toch ook nog eens goed nieuws brengen.
Laat duidelijk zijn dat we overtuigd zijn dat deze moeilijke tijden niet eindeloos gaan duren en er altijd licht is op het einde van de tunnel.
Dat licht heeft duidelijk blauw witte tinten want het prachtig Gantoise project waarvan we allen heel hard gaan genieten in de nabije toekomst is recent van start gegaan !
De eerste steen van de “Gantoise van morgen” werd  immers eind juni door Francis Meyvaert, voorzitter van de coöperatieve, en Sofie Bracke, schepen van Sport, Economie, Handel en Haven ingemetseld én het terrein een eerste maal ingespeeld.
Daarna volgden ook nog Philippe Distave, bestuurder en projectcoördinator Halfweg, en Christophe Peeters, voorzitter van de Gentse gemeenteraad. Ook schepen Sami Souguir en onze bouwpartners kwamen aan de beurt om zo dit historische moment vorm te geven.
 
En we konden meteen ook al genieten van een eerste padel-, tennis- en hockeybaltoets om onze sportinfrastructuur in te huldigen! Voorlopig nog op een mini Polytan Tokyoveld, maar dat lieten onze jonge vedetten Jools, Camille, James, Jules, Ludovic en Sébastien niet aan hun hart komen. Bedankt voor jullie vaste hand op een zo belangrijk moment. Ook Antoine Kina en Juan Saladino zorgden voor een unicum, want ze gaven als wereldkampioen, Europees kampioen én Olympisch kampioen de eerste dribbels en perfect balcontroles op de nieuwe site! Van toppers gesproken!
Wie niet aanwezig was kan enkele sfeerbeelden bekijken in ons fotoalbum of filmpje.

Wil jij kennis maken met hockey?

Wij verwelkomen je graag op één van onze proeflessen!

Hoe kan je met hockey starten?

* Ben je jonger dan 8 en ouder dan 4 (geboren tussen 2013 en 2016) kan je op proeftraining komen op:
U5 (2016): zondag 6 & 13/9 van 9u30 tot 10u30
U6 (2015): woensdag 9 & 16/9 van 13u30 tot 14u30
U7 (2014): woensdag 9 & 16/9 van 13u30 tot 14u30
U8 (2013): woensdag 9 & 16/9 van 14u30 tot 15u30

Als je hockey leuk vindt en graag zou verder doen kan je één jaar training volgen totdat je voldoende techniek en spelregels onder de knie hebt om vervolgens ingedeeld te worden in een ploegje waarmee je competitie hockey kan spelen **.

** Ben je ouder dan 8 en jonger dan 16 (geboren tussen 2005 en 2012) kan je op proeftraining komen op:
Kids en Junior trimmer (2012-2009): woensdag 9 & 16/9 van 17u15 tot 18u15 
Teens trimmer (2008-2005): dinsdag 8 & 15/9 van 18u tot 19u

Als je hockey leuk vindt en graag verder zou doen kan je je inschrijven in één van onze trimmers groepen. Trimmers trainen wekelijks één of twee keer maar spelen geen competitie. Jullie leren uiteraard wel hockeyen en de spelregels. Omdat we het belangrijk vinden dat onze trainingsgroepen en competitie ploegen kwalitatief zijn, en niet te groot of te klein, kunnen we jullie geen garantie geven op welke termijn er competitie gespeeld zal worden. Pas als er een plaats in een bestaande ploeg vrijkomt of er een volledig nieuwe ploeg gevormd kan worden van jouw leeftijdscategorie, kan er gestart worden in een competitie ploeg.

INSCHRIJVEN voor de proeftrainingen JEUGD via dit inschrijvingsformulier.

Proeftrainingen zijn -na online aanmelding - twee maal gratis en vrijblijvend. Indien u na de proeftrainingen inschrijft, starten de reguliere trainingen vanaf maandag 21/9. 

*Ben je ouder dan 16 jaar?

Er worden twee proeftrainingen georganiseerd in september, op dinsdag 8 en 15/9 van 19u tot 20u30.  Je kan dan start to hockey volgen en op termijn aansluiten bij trimhockey voor volwassenen en jong volwassenen. Trimhockeyers spelen geen competitie.

Inschrijven voor een proeftraining VOLWASSENEN: KLIK HIER

WAT HEB JE NODIG OM TE KUNNEN HOCKEYEN?

Goede sportschoenen met profiel, goede sportkleding, een gebitsbeschermer, scheenbeschermers en een hockeystick. De Oefenjeugd heeft nog geen Gantoise-uniform nodig. Voor de proeftrainingen zijn er sticks te leen en mondbeschermers te koop in onze shop.

Trainingen voor starters vanaf maandag 21/09:
De trainingen starten op maandag 21/9. Van 16/11 tot en met 21/2 is er een winterstop en zijn er geen trainingen. De laatste training van het seizoen vindt plaats op 23/5/2021. Trainingen gaan buiten door bij regen en wind, enkel bij sneeuw of vries kunnen de trainingen geannuleerd worden.

- U5 (2016): zondag van 9u30 tot 10u30

- U6 (2015): woensdag van 13u30 tot 14u30 en zondag van 12u tot 13u

- U7 (2014): woensdag van 13u30 tot 14u30 en zondag van 10u45 tot 11u45

- U8 (2013): dinsdag van 17u tot 18u en woensdag van 14u30 tot 15u45

- KIDS (2012-2011) & JUNIOR TRIM (2010-2009): woensdag 17u15 tot 18u30 en donderdag van 18u tot 19u

- TEENS TRIM (2008 tot 2005): dinsdag van 18u tot 19u en donderdag van 19u tot 20u30

- Start to Hockey volwassenen: dinsdag van 19u tot 20u30

De lidgelden bedragen (incl trainingen en verzekering bij de Hockeybond, geen wedstrijden):

U5: 175€ / U6: 295€ / U7: 320€ / U8 en ouder: 370€ 
+ jaarlijkse familiebijdrage voor minderjarigen indien geen van beide ouders spelend lid is op Gantoise: 75€
+ een EENMALIGE toetredingsbijdrage van 125€

START TO HOCKEY volwassenen: 315€ + een EENMALIGE toetredingsbijdrage van 125€

Beste Gantoise-spelers,
Beste ouders,

Nu we weer hebben kunnen proeven van onze favoriete sporten in onze favoriete club, kunnen we ook de grote vakantie volboeken met fantastisch leuke stages en plezier. We zijn dan ook blij om jullie de STAGEKALENDERS van onze tennis-, hockey- en padelafdeling te kunnen voorstellen.

De kalenders zijn wel nog onder voorbehoud van toelating volgens de voorschriften die Sport Vlaanderen en de Veiligheidsraad zullen uitschrijven. Maar we hebben er vertrouwen in dat we onze stages OP EEN VEILIGE MANIER kunnen organiseren, net zoals de opstart, die heel veilig en vlot verlopen is voor onze drie afdelingen. Die geslaagde opstart kwam er door een goede voorbereiding, maar vooral ook dankzij jullie allen, onze bijzonder gedisciplineerde leden!

 

Beste Gantoise tennis, hockey en Padel leden,

Op vraag van de overheid en de KBHB / Tennis Vlaanderen moeten sportclubs minstens tot en met 5 april volledig gesloten worden.

Gantoise zal dit uiteraard respecteren wat betekent dat onze club zowel in Gentbrugge als aan de watersportbaan gesloten zal blijven tot tegenbericht.

We vragen uitdrukkelijk aan alle leden om dit te respecteren.

We hopen van harte dat jullie allemaal gezond blijven en we duimen dat de lessen, trainingen en de wedstrijden binnen enkele weken misschien kunnen hervatten als alles weer wat veiliger is.

Onze missie als club blijft nog steeds iedereen aan het sporten zetten. Vergeet niet dat hoe fitter je bent, hoe resistenter je tegen eender welk virus wordt en hoe beter je lichaam een infectie kan overwinnen.

Voor alle hockeyspelers vanaf U12 hebben we daarom een individueel programma opgesteld. Jullie vinden dit via deze link. Uiteraard kan dit ook dienen voor onze tennis en padelspelers vanaf die leeftijd.

Een tip : maak een WhatsApp of Instagram groepje en post wat jullie doen (strava, runkeeper, foto's, filmpjes...): het werkt stimulerend en zo behouden jullie ook een beetje het ploeggevoel.

Voor de jongste spelers van onze club hebben we geen afgelijnd fysiek programma opgesteld maar suggereren we om toch actief te blijven : ga elke dag een uurtje wandelen, lopen, fietsen.... Speel daarnaast zo veel mogelijk buiten, neem af en toe je stick of racket vast want zo behoud je ook wat balgevoel.
Uiteraard met respect voor de algemene richtlijnen die we nu allemaal kennen.

Gantoise is een club, een grote familie : daarom lanceren we een speciale actie om toch wat met elkaar in contact te bljiven. De actie werd trouwens gestart door onze U11-2 hockeymeisjes !

De regels zijn éénvoudig :

 • Toon ons hoe jij fit blijft aan de hand van een filmpje of coole foto terwijl je sport !
 • We zullen deze filmpjes of foto’s dan posten op onze Instagram en Facebook account
 • Filmpjes en foto’s worden best gestuurd via Whatsapp naar het Gantoise GSM nummer 0470 33 74 12 . vanaf morgen 19/03 om 12u. (filmpjes blijven best onder de 30 seconden en zonder muziek om auteursrechten te respecteren).
 • De actie gaat door tot we weer mogen sporten op onze geliefde club
 • Volgens de opgelegde regels enkel één gezin of maximaal 2 vrienden samen uiteraard
 • Als je wil voeg je voornaam en ploeg bij zodat iedereen ziet welke ploeg het best in vorm blijft

Met 2200 actieve leden zijn we één van de grootste sportverenigingen van het land. Laten we dit tonen aan de wereld en samen een sprankeltje hoop en vreugde geven aan diegenen die het nu moeilijk hebben.

De club zal alle filmpjes en foto’s evalueren en zal leuke prijzen geven voor het leukste, coolste en meest orginele foto’s en filmpjes van jullie sportmoment.


Hou alleszins onze Instagram en Facebook account in de gaten !


We wensen in het bijzonder aan alle grootouders en ouders enorm veel sterkte om de juiste oplossingen te vinden in deze moeilijke tijden.

Sportieve groeten,


Stijn De Groote en Fabrice Rogge
Voorzitter Gantoise Communicatie en Algemeen Voorzitter

Emma Dhooghe, Marc Vandevloet en Anton Carlier
Voorzitters Gantoise Hockey, Tennis en Padel

Beste Gantoise leden,

zoals gesteld in ons vorig schrijven over het Covid-19 virus houden we alles nauwlettend in de gaten en zijn we in contact met verschillende instanties om de juiste maatregelen te nemen.

Het Vlaams ministerie van Sport communiceerde dat 'alle sportwedstrijden in Vlaanderen met publiek' zowel indoor als outdoor worden afgelast tot 31 maart. 

Hoewel trainingen technisch gezien geen ‘sportwedstrijd met publiek’ zijn, wensen we geen enkel risico te nemen en werd beslist dat vanaf heden en tot een nader te bepalen datum ALLE TRAININGEN voor zowel hockey, tennis als padel op Gantoise NIET zullen doorgaan

Ook het clubhuis op beide sites zullen in die periode dichtblijven

De Belgische hockeybond stuurde ook een bericht dat alle hockey wedstrijden vanaf heden worden uitgesteld

We begrijpen de ontgoocheling bij velen onder jullie en de ongemakken die hiermee gepaard gaan maar nemen deze moeilijke beslissing op basis van de informatie die we verkregen in de laatste uren. 

We blijven voor jullie alles op de voet volgen en houden jullie uiteraard op de hoogte. 

Sportieve groeten,

Fabrice Rogge, Alexander Saverys en Jean-Jacques Gernay 

Algemeen Voorzitter en Vice voorzitters Vzw Gantoise 

Gantoise TV

Wil je kennis maken met hockey?

     

'Onze Troeven'

Gantoise verhuisdossier : hier all info!

'Gantoise in het nieuws.'

International hockey @ Gantoise

Zoeken op de site
Wedstrijden Dames 1
Wedstrijden Heren 1
Binnenkort
Foto's en Filmpjes voor de website

Foto's en Filmpjes van jullie hockey ploeg kunnen op een éénvoudige manier doorgestuurd worden naar het secretariaat van de Gantoise. Gebruik de gratis internet dienst we transfer om de beelden door te sturen. Deze worden zo vlug mogelijk gepost op de "Gantoise website" en "Facebook Gantoise Hockey 2020". Noteer zeker in bericht over welke ploeg het gaat en welke dag foto of film is genomen. Het is ook altijd super leuk om een klein tekstje bij het beeldmateriaal te plaatsen. 

Alvast bedankt om jullie sportieve momenten te delen met uw club.

 Meer info over we transfer via deze link

Kalender
  September 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
  October 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
  November 2020  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
  December 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
  January 2021  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
SECRETARIAAT

SECRETARIAAT
Voor al uw vragen over onze club
kan u steeds terecht op het secretariaat

Maandag t.e.m. Vrijdag :

9:00-12:00

13:00-17:00


Gantoise vzw
Tennisstraat 13
9050 Gentbrugge
T: 0470 33 74 12
E-mail: secretariaat@gantoise.be

Hockey: hockey@gantoise.be

Tennis: tennis@gantoise.be 

of 0494 34 14 09

Platinum Partner
Diamond Partner
Gold Partner
Main Partner
Partner
Meet our Partners
Facebook Gantoise

Gantoise Magazine

Verjaardagen
22/09
Charlotte Van Haverbeke
23/09
Loic Vandeweghe
23/09
Louis Baeten
23/09
Magali Comhaire
23/09
Alix Hillaert
23/09
Mathis Lauwers
24/09
Eloïse Maroy
24/09
Reinhard De Paepe
24/09
Laurent Viaene
24/09
Emme Dugardyn
24/09
Arthur Garre
24/09
Benjamin Joly
24/09
Lucas Vermeersch
24/09
Lenie De Smet
25/09
Ysaline Van Maele
25/09
Suzanne Naudts
26/09
EMMA CLARYSSE
26/09
Laurence Herbert
26/09
Tixe Romeo Maximiliano
26/09
Maïté Dubron
26/09
Rosalie Verschueren
26/09
Vincent Rombaut
27/09
Valentine Van Der Auwermeulen
27/09
Mila Van den Berghe
27/09
Julie Cock
28/09
Thibaut Eeckman
28/09
Dora Desloover
28/09
Juan Manuel Saladino
28/09
Daniel Bell
29/09
Audrey Vanneste
Hockey Skills

Zie bij titel "Sportief / Hockey Skills". Succes!!!

Amazing Field Hockey Goals, Skills and Tackles
22/10/2013
England Hockey: passing tips
29/05/2013
Basistechniek - Aflevering 4: de PUSH
10/09/2011
Basistechnieken - Aflevering 3: de SCHUIFSLAG
10/09/2011
Ploegscores App
Restaurant

Hockeybar en restaurant

 Maandag  16u - 24u   Snacks
 Dinsdag  16u - 24u  Snacks
 Woensdag    12u - 24u  Volledige kaart 
 Donderdag  16u - 24u  Snacks
 Vrijdag  16u - 24u  Volledige kaart
 Zaterdag    8u - 24u  Volledige kaart
 Zondag    9u - 20u  Volledige kaart

© 2019, website powered by Twizzit.com