Op Gantoise is veiligheid één van onze pilaren… dankzij de beste infrastructuur, de waakzame coaches, trainers en scheidsrechters zorgen we ervoor dat onze leden altijd in een veilige omgeving kunnen sporten. Daarom bieden wij, samen met de topinstructeurs van Krav Maga Evergem, een cursus zelfverdediging aan.

 • Wat?
  Krav Maga is een zeer effectieve verdedigingstechniek waarbij je in zeer korte tijd wordt getraind om jezelf weerbaar te maken tegen aanvallen van zowel fysiek, verbaal als mentaal geweld in gevaarlijke situaties. Krav Maga leert je om ongewenste situaties te herkennen en te voorkomen en tegelijk om je zelfvertrouwen en zelfbeeld te verhogen. We zijn ervan overtuigd dat dit voor iedereen een meerwaarde is, zowel in het dagelijks leven als bij de ontwikkeling van de sportprestaties.
 • Wanneer?
  De lessen vinden plaats op zondagochtend om 8u45 op ons indoortennisterrein (Gantoise Noorderlaan 25). Er worden twee reeksen van 25 deelnemers voorzien, telkens gedurende 2 uur. De volledige cursus voorziet 10 lessen, op deze data: 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 23/4, 30/4, 07/5, 14/5, 21/5 en 28/5.
 • Voor wie?
  Al onze leden vanaf 14 jaar (U16) kunnen zich hiervoor inschrijven: KLIK HIER
  First come first served, de plaatsen zijn beperkt.
 • Prijs?
  We houden de prijs democratisch op 75,00 EUR voor de 10 lessen, inclusief aanvullende verzekering.