GANTOISE

Indien je lid wil worden van Gantoise hockeyclub voor het seizoen 2024-2025, vul dan dit INSCHRIJVINGSFORMULIER in.

Indien je hebt aangegeven dat je ook wedstrijden met een Gantoise team wil spelen, dan zal jouw inschrijving pas definitief zijn, mits akkoord van de sportieve staf van Gantoise, en zal dit bevestigd worden door het hockeysecretariaat.

Via deze link vinden jullie de lidgelden voor het hockeyseizoen 2023-2024.

Een woordje uitleg over de berekening van het bedrag van het hockeylidgeld. Een vzw als Gantoise heeft verschillende inkomstenbronnen. De grootste peilers hiervan zijn:

  • bijdragen van de leden
  • sponsoring
  • inkomsten uit activiteiten op de club (tornooien, events, enz.)
  • (onbetaald) vrijwilligerswerk 

Als raad van bestuur zijn we heel goed bewust van het feit dat hierin een goed evenwicht moet zijn. 
We blijven wel resoluut gaan voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van ‘beleving’ op de club met een topinfrastructuur op onze sites Noorderlaan 10 en 25, zeer goede trainingen, een goede service of het niveau van onze topploegen. Gantoise wil uitblinken en daar werken we allemaal samen aan.

Onze oprechte dank gaat dan ook uit naar onze sponsors die hun financiële steun geven aan ons project en dit vaak doen omdat ze zich terugvinden in onze ambities. We kunnen niet genoeg benadrukken dat we zonder hen nooit zo ver zouden geraakt zijn (op een zo korte tijd).

Maar evenzeer mogen we niet uit het oog verliezen dat het immense onbezoldigde werk van onze vrijwilligers de hoeksteen is van het succes van een sport vzw. Dit zal ook nooit veranderen. We zijn ook oprecht fier op onze Gantoise Family en G-Force werking. Jullie grote inzet als vrijwilligers (engagement van min 4u vrijwilligerswerk per jaar per lid of 1 ouder van jeugdlid) is een hoeksteen om Gantoise gezond te houden en onze prachtige club verder uit te bouwen tot dé topclub van België op alle niveau’s.

Wat betreft de lidgelden proberen we dit uiteraard zo democratisch mogelijk te houden en zoveel als mogelijk af te stemmen op de behoeften en de reële context van een lid. Dit werkt natuurlijk in 2 richtingen. Wanneer de club 2 trainingen voorziet en bv. niet 3, dan heeft dat een impact op de hockeybijdrage waardoor deze lager is. Zoals bepaald in het reglement 21-22, wordt de hockeybijdrage vanaf het seizoen 22-23 jaarlijks geïndexeerd. Voor de berekening van de hockeybijdrage van het seizoen 23-24 is rekening gehouden met  de consumptie-index voor de maand mei 2023 (5,20%).

We zien jullie vanaf midden augustus 2023 met veel plezier terug op Gantoise voor een fantastisch, nieuw hockeyseizoen!

 

 

 

© 2024, website powered by Twizzit.com