GANTOISE

Het is al meer dan 25 jaar een traditie, en dus organiseert Gantoise ook in 2024 het Stropkes Jeugdtoernooi op onze hockeyterreinen aan de Noorderlaan in Gent!
Omwille van de verlengde competitie voor onze jeugdploegen in mei en juni, zal het Stropkes Toerooi vanaf dit seizoen in augustus plaatsvinden.
Een ideale gelegenheid voor onze jeugdteams om het nieuwe hockeyseizoen voor te bereiden!

Save the date, spread the word en schrijf je vooral in op hét hockeytoernooi voor de Boys en Girls U6 tot en met U12!

 Zaterdag 31 augustus 2024:  

  • U10 BOYS, U11 en U12 GIRLS & BOYS (spelen op een half veld)

Zondag 1 september 2024:

  • U6, U7 en U8 GIRLS & BOYS (spelen op een achtste veld)
  • U10 GIRLS (spelen op een half veld)

Per leeftijdscategorie en reeks worden er minimaal 4 wedstrijden voorzien van 25 minuten, welke gespreid zijn over de hele dag. Voor de jongste kinderen (U6 - °2019) start het tornooi rond de middag.
Wij streven er ook naar om homogene reeksen samen te stellen zodat elk team leuke en evenwichtige wedstrijden zal spelen. Bij de inschrijving zal je kunnen aangeven in welke reeks (seizoen 23-24 of nieuw seizoen 24-25) jouw team speelt.

De deelname bedraagt:

  • U6 - U7 – U8 : 75 € team van 3 spelers/speelsters + 1 begeleider (25 € per extra speler/speelster) 
  • U10 t.e.m. U12 : 200 € team van 8 spelers/speelsters + 1 begeleider (25 € per extra speler/speelster) 

Inbegrepen: lunch en dessert, een goodie bag, mooie prijzen … en uiteraard heel veel fun & hockeyplezier.
Ouders en supporters zijn welkom om zich in te schrijven voor de lunch en de bar aan het terras zal doorlopend open zijn.

KLIK HIER om in te schrijven

De voorbije jaren waren een overweldigend succes, snel inschrijven is dus de boodschap!

 

Tot op het Stropkes Tornooi!

Sportieve groeten,
Het Gantoise Team Stropkes Tornooi

Het Goodwill Cup veldhockeytornooi was een bruisende bijeenkomst waar maar liefst 19 teams streden om geld in te zamelen voor het goede doel. Onder een stralende zon genoten de deelnemers van het prachtige weer en de levendige sfeer op het veld. De ambiance was geweldig en de competitie was intens. Elk team zette zijn beste beentje voor, zowel op als naast het veld. Op het einde van de dag hebben we 4000 euro kunnen weggeven aan vijf verschillende goede doelen, grotendeels dankzij onze tornooisponsor ADM. Het was een fantastische dag vol sportiviteit en solidariteit, waarbij de ware geest van het hockey naar voren kwam.

 

 

Meer info? http://www.goodwillcup.be

 

670 ingeschreven boys en girls, 84 ploegen, waaronder ook enkele Franse teams, 200 matchen over de twee dagen: er heerste tijdens het eerste échte zomerse weekend van 3 en 4 juni een meer dan gezellige drukte op Gantoise Noorderlaan 10!
Voor alle deelnemers was er een goedgevulde goodiebag: een T-shirt van SquareNuts, een polsbandje van OSAKA, een drinkbus, een leuk stripverhaal van Daphne Books, enkele producten van de webapotheker.be... Ook de gratis zonnecrème van New Balls Please was meer dan nodig op dit zonnige en warme weekend.
Tussen de wedstrijden en lunch door konden de kinderen zich uitleven op de springkastelen. Kinderen en ouders deden zich te goed aan de talrijke randanimaties: genieten van lekkere hapjes op de Big Green Egg BBQ, een frisse smoothie van rode vruchten bijeenfietsen in de stand van Crop's, een leuke pet ontwerpen via TAO, een teamfoto maken op de fotobooth, de shotsnelheid meten in de Shotcage van McAlson, een glittertattoo laten zetten...
Elke deelnemer werd beloond met een medaille en de winnaars kregen een beker en mooie prijzen. Niks dan blije en lachende gezichten op deze editie van het Stropkestornooi!

Bekijk hier alle foto's:

Bedankt aan iedereen om er zo'n groot succes van gemaakt te hebben en op naar een volgende editie!

Alle ploegen zijn ingeschreven, het wedstrijdprogramma is opgemaakt, de goodie bags worden gevuld, onze hockeyterreinen worden klaargezet ...
We verwachten jullie volgend weekend om er samen alweer een fantastische editie van ons Gantoise Stropkes Toernooi te maken!


Klik op deze link voor het wedstrijdprogramma:

Iets minder dan 500 meisjes en jongens in 59 ploegen hebben afgelopen zaterdag en zondag het beste van zichzelf gegeven in een zeer leuk, sportief hoogstaand en zeker zaterdag zonovergoten Gantoise Stropkes Tornooi 2022.
Na twee jaar afwezigheid was het opnieuw één groot hockeyfeest aan de Watersportbaan, met niks dan blije gezichten! Bovendien kregen we van iedereen heel veel positieve reacties.
Gantoise wil alle spelers, ploegbegeleiders en ouders bedanken voor hun deelname aan het toernooi en we hopen jullie nog talrijker te mogen verwelkomen op de volgende editie van het Gantoise Stropkes Tornooi 2023.

KLIK HIER voor de foto's

Sportieve groeten,
Géraldine Buysschaert, Julie de Burbure, Laurent Kluyskens en Fabrice Vermeulen
Verantwoordelijken Gantoise Stropkes Tornooi

 

Op hockeyfamily.be vinden jullie een overzicht van de tornooien op andere clubs.
Schrijf onze Gantoise teams massaal in voor deze leuke hockeytornooien.

 

Foto's Toernooien

            

         

HEAD PARTNER
PLATINUM PARTNERS
DIAMOND PARTNERS
GOLD PARTNERS
MAIN PARTNERS
PARTNERS
GANTOISE MEMBER+

© 2024, website powered by Twizzit.com