Hockey maakt al meer dan 100 jaar deel uit van ons DNA op Gantoise.
Onze jeugdafdeling is de laatste jaren enorm gegroeid. Deze groei is tot stand gekomen door blijvend te investeren in een topinfrastructuur, een professionele omkadering tijdens trainingen en wedstrijden, maximale ondersteuning van alle vrijwilligers die onze hockeyafdeling vorm geven en vooruit duwen. 

Op Gantoise willen zowel competitief als recreatief hockey aanbieden en dit maximaal afgestemd op de verschillende behoeften en ambities van onze jeugdspelers.
De trainingen en coaching van onze jeugdteams zijn dan ook afgestemd op de verschillende leeftijdscategorieën met verschillende focuspunten.
Alle spelers worden gedurende het hele seizoen door onze sportieve staf opgevolgd aan de hand van volgende evaluatiecriteria: techniek - tactiek - fysiek - mentaal & commitment.

De samenstelling van onze jeugdteams gebeurt door onze sportieve staf, waarbij ook rekening gehouden wordt met de grootte van de teams per leeftijdcategorie en de positie van spelers op het veld.

Klik HIER om de volledige visietekst te raadplegen.

Indien u vragen heeft over de samenstelling van de ploegen, dan vragen wij u om deze via mail naar hockey@gantoise.be te stellen.