GANTOISE

Beste supporters van Gantoise,

Het is zover! Voor onze Heren 1 is de race naar de Final Four in volle gang en jullie club, Gantoise, strijdt mee om een felbegeerd ticket. Wegens een spannende strijd met Watducks, Dragons en Braxgata is iedere match van cruciaal belang. En nu is het tijd om jullie club naar de overwinning te juichen!

De Dames zijn goed op dreef en in volle voorbereiding voor de play-offs. Ook zij verdienen meer dan ooit onze maximale steun! 

Kom massaal naar de wedstrijden nu zondag tegen Herakles (Dames 12u en Heren 15u) en moedig de speelsters en spelers aan om alles te geven op het veld. Laat zien dat jullie achter hen staan en dat jullie geloven in een plekje in de Final Four. Samen kunnen we geschiedenis schrijven en Gantoise naar de overwinning juichen!

Ons horecateam staat ook paraat en het restaurant verwelkomt jullie voor een lekkere BBQ (20€ pp) tussen de wedstrijden door. Geen reservering nodig! 

Mis deze spannende duels niet, want de sfeer zal ongelooflijk zijn. 

De spelers hebben jullie steun hard nodig om die laatste stap te zetten richting play-offs. Samen zijn we onverslaanbaar!

Tot ziens in de Gantoise Hockey Arena en laten we samen juichen voor onze club, Gantoise!

Beste Gantoise vrienden,

Het hockeykampioenschap is razend spannend met bijzonder belangrijke wedstrijden dit en volgend weekend. 
Omdat een Gantoise Night zonder topspelers, noch bijhorende awards geen ‘echte’ Night is hebben we de moeilijke beslissing genomen om die naar een andere datum te verplaatsen.
Bovendien bleek de zaterdag na de Paasvakantie ook niet de allerbeste datum te zijn voor behoorlijk wat leden, dus stellen we deze prachtige avond dan ook liever uit naar een meer passende datum. 
Uitstel is zeker geen afstel! De nieuwe datum wordt snel gecommuniceerd.
En nu: vizier op zondag voor een hopelijk schitterende Super Sunday!
Grote dank voor jullie begrip  

 

Gantoise en Degroof Petercam tekenen nieuwe sponsoringovereenkomst

Investeringshuis Degroof Petercam en Gantoise verlengen hun samenwerking voor een termijn van drie jaar. Zo blijft Degroof Petercam als hoofdsponsor meetimmeren aan de toekomstige successen van Gantoise.

Adel Smaele, regiodirecteur Oost-Vlaanderen Degroof Petercam: “De kernwaarden van Gantoise zijn ambitie, respect en fairplay. Met die aanpak en visie op kwaliteit stijgt de hockeyclub boven het gemiddelde uit. Degroof Petercam deelt deze waarden en is net als Gantoise een topspeler in zijn segment. We openen deuren naar opportuniteiten voor onze cliënten en zetten daarnaast in op sterke partnerschappen die ons toelaten om relevant te zijn in de maatschappij. Ik hoop dat we tegen 2030 een groot tornooi naar Gent kunnen halen, een Europees kampioenschap zou schitterend zijn.”

Om het vernieuwde partnerschap met Gantoise te vieren, verloten we toegangstickets voor Het Kunstuur.

De tentoonstellingen die Het Kunstuur in Mechelen, Hasselt en Roeselare organiseert, zijn uitgegroeid tot een begrip. Als financiële groep met een hart voor kunst zet Degroof Petercam dan ook graag zijn schouders onder dit initiatief. Neem deel en maak kans op een van de 30 gratis duotickets!

Klik hier om deel te nemen. Vul je gegevens in zodat we contact kunnen opnemen als je een duoticket gewonnen hebt. Veel succes!

 

 

Op 14 april mochten we in het kader van de Tennismakingsmaand heel wat tennisliefhebbers ontvangen.

Of je nu last had van hardnekkige tenniskriebels, als absolute beginner zin had om deze prachtige sport aan te leren of je skills wou opfrissen voor het nieuwe outdoorseizoen, deze stralende zondag was hét moment om op onze sfeervolle tennispleinen te verzamelen.

Voor de kids zijn er trouwens tijdens de maanden april en mei gratis proeflessen tennis. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden. Tennisfun gegarandeerd om op een leuke manier te proeven van tennis en nieuwe vriendjes te maken!

Zo schrijf je in: op aanvraag via mail (tennisschool@gantoise.be) of via dit inschrijvingsformulier.

 

 

 

Het Goodwill Cup veldhockeytornooi was een bruisende bijeenkomst waar maar liefst 19 teams streden om geld in te zamelen voor het goede doel. Onder een stralende zon genoten de deelnemers van het prachtige weer en de levendige sfeer op het veld. De ambiance was geweldig en de competitie was intens. Elk team zette zijn beste beentje voor, zowel op als naast het veld. Op het einde van de dag hebben we 4000 euro kunnen weggeven aan vijf verschillende goede doelen, grotendeels dankzij onze tornooisponsor ADM. Het was een fantastische dag vol sportiviteit en solidariteit, waarbij de ware geest van het hockey naar voren kwam.

 

 

Meer info? http://www.goodwillcup.be

 

Zondag staan er belangrijke wedstrijden op het programma tegen Daring (Heren) en Pinguin (Dames)

Jullie steun als clubleden is van onschatbare waarde voor onze spelers op het veld. Laten we met z'n allen onze clubkleuren trots vertegenwoordigen en onze spelers aanmoedigen tot de overwinning!

Onze spelers hebben keihard getraind en zijn tot het uiterste gegaan om zich voor te bereiden op deze wedstrijd. Nu is het onze beurt om hen te ondersteunen en aan te moedigen. Laat zien dat we als Gantoise hockeyclub een hechte en fanatieke supportersschare hebben, die altijd achter onze spelers staat.

Dus trek je clubtenue aan, neem je familie en vrienden mee en kom massaal naar het veld om voor onze spelers te supporteren. Samen kunnen we tot grote hoogtes stijgen en de overwinning binnenhalen!

Onze supportersclan G-Force organiseert trouwens speciale activiteiten rond de wedstrijden om de sfeer nog meer te verhogen. Zo zal top-dj L’Empereur aanwezig zijn om voor de nodige beats te zorgen. 

Daarnaast heeft ons horecateam ook gezorgd voor een heerlijke Gentse waterzooi voor wie wil genieten van een typisch lokale lekkernij. Om van deze lunch (die tussen de twee wedstrijden zal opgediend worden) te kunnen genieten, is het wel nodig om hier op voorhand in te schrijven!

De combinatie van muziek, lekker eten en natuurlijk de opwinding van de wedstrijd beloven een onvergetelijke ervaring voor alle fans die aanwezig zullen zijn. We kijken er dan ook naar uit om iedereen te verwelkomen en er samen een fantastische dag van te maken.

Tot zondag en Vamos Gantoise!

 

De lange wintermaanden zijn nu bijna achter de rug! De lente- en sportkriebels komen ondertussen bij iedereen naar boven. 
Heel belangrijk is om te kunnen sporten op perfecte velden. Het maakt de sport mooier, sneller, preciezer, aangenamer en … de sportkledij blijft langer proper. 

Op onze twee sites liggen ondertussen heel wat terreinen, die we perfect willen onderhouden, zodat ze zo lang mogelijk in goede staat blijven. 

Zo ondergingen recent alle hockeyvelden (op site #10 en #25) een dieptereiniging door een gespecialiseerde firma uit Nederland. Dit gebeurt best net op het einde van de winterstop om technische redenen. De velden liggen er weer prachtig bij! 

Ook onze outdoor tennisterreinen werden weer perfect aangelegd. Binnenkort kunnen we dus weer in het zonnetje tennissen in ideale omstandigheden. 

Voor onze padelleden is er ook goed nieuws! De padelafdeling heeft gezocht naar een adequate onderhoudsaanpak die eerstdaags zal worden uitgevoerd, zodat tegen de velden er binnenkort weer pico bello zullen bijliggen. 

Absoluut te vermelden zijn Marc Bombeeck en Jonathan Backx, onze vaste siteverantwoordelijken voor onderhoud en herstellingen. Zij leveren al jaren voortreffelijk werk en verdienen een heel grote blauw-witte pluim! Als jullie hen zien op de club, aarzel niet om ze te bedanken! 

Een van de pijlers van sportbeleving voor onze jeugd (en ook zelfs volwassenen) zijn onze Gantoise Camps

Tijdens elke schoolvakantie zorgen onze professionele trainers en hun gemotiveerde hulptrainers voor maximaal speelplezier. Zij doen er ook alles aan om elke deelnemer ‘nog’ beter te maken. 

Ontdek snel de data van de stages van onze drie hoofdsporttakken hockeytennis en padel en schrijf je in!

Wist je trouwens dat de Gantoise Camps in regel ook open zijn voor niet-Gantoise-leden? Ideaal dus om je in te schrijven met een goede vriend of vriendin die nog geen lid is! 

Inschrijven via het formulier is heel gemakkelijk en neemt niet veel tijd. 

Sommige periodes zijn heel gegeerd dus aarzel niet te lang zodat je plaats verzekerd is.

 

 

Wegens het aangekondigde stormweer worden alle indoor- en alle outdoortrainingen van donderdag 22 februari 2024 geannuleerd.
Er worden windsnelheden van 80 km/u of meer voorspeld en we willen geen risico's nemen.
Alvast bedankt voor jullie begrip.

CONTACTS

Voor al uw vragen over onze club
kan u steeds terecht op het secretariaat

Maandag t.e.m. Vrijdag :
9:00-12:00 en 13:00-17:30

TEL: 09 430 90 94

Algemeen:
secretariaat@gantoise.be

Hockey:
hockey@gantoise.be
arbitrage@gantoise.be 

Tennis:
tennis@gantoise.be
tennisschool@gantoise.be 

Padel:
padel@gantoise.be
padelschool@gantoise.be

Dance Academy:
dans@gantoise.be 

CHAMPS Gantoise Shop

CHAMPS Sports Store

Wijmenstraat 1A
9030 Gent
09 236 66 26

shop@gantoise.be

Restaurant

Clubhouses Gantoise Noorderlaan 10 & 25

Openingsuren:

  • Maandag: vanaf 16u
  • Dinsdag: vanaf 16u
  • Woensdag: vanaf 12u
  • Donderdag: vanaf 16u
  • Vrijdag: vanaf 16u
  • Zaterdag: vanaf 8u30
  • Zondag: vanaf 8u30

Reservaties: clubhouse@gantoise.be

            

         

HEAD PARTNER
PLATINUM PARTNERS
DIAMOND PARTNERS
GOLD PARTNERS
MAIN PARTNERS
PARTNERS
GANTOISE MEMBER+

© 2023, website powered by Twizzit.com