Gantoise - hockey, tennis, padel & dance academy

 

Beste Gantoise leden, beste Gantoise fans !

De vakantie is nog niet volledig voorbij maar iedereen is nu sunkissed, de kinderen genoten van een heerlijke onbezonnen tijd en de batterijen zijn weer opgeladen. 

Op de club hebben we alvast kunnen genieten van een heel succesvol Europees Kampioenschap U21 met veel Gantoise-talent en in de coulissen zijn we in volle voorbereiding om van het seizoen 2022-23 opnieuw een knaller te maken ! 

Jullie lievelingsclub zal meer dan ooit klaar zijn om jullie te ontvangen voor een grootse "GANTOISE KICK-OFF FAMILY DAY" op zondag 28 augustus (Noorderlaan 25).

Jong, oud en al wat daartussen zit, tennisser, padeller, hockeyer, prima ballerina of tooghanger …  iedereen is welkom om het seizoen samen in te zetten.

We gaan die dag genieten van top tennis en top padel, we zien onze hockeyheren in actie, er zijn leuke clinics en activiteiten voor de kids en vooral … een blij weerzien !

Het programma ziet er als volgt uit : 
 
10u - 13u 
Hockey Clinics met Heren en Dames 1
Padel Clinics met top lesgever Matthieu Snauwaert
Dance Clinics met het Gantoise Dance team   
De clinics zijn gratis voor alle Gantoise leden op first come first served basis (plaatsen wel beperkt). Om organisatorische redenen vragen we wel om in te schrijven via deze linken: HOCKEY CLINICS, PADEL CLINICS en DANCE CLINICS
 
11u - 16u 
Interclub Tennis Heren 1 Gantoise vs KTC Diest. Top tennis van de bovenste plank want onze Heren 1 proberen zich te plaatsen voor niets minder dan de finale van België in de hoogste divisie ! 
 
14u15 - 14u45
Meet & greet with the stars. Het moment om handtekeningen te verzamelen van alle hockey vedetten van onze Dames 1 ploeg (back to back Belgisch kampioen). 
 
14u - 17u 
Super G competitie voor onze jeugd met mooie prijzen. Wie wordt de meest complete Gantoise ster van het seizoen? Combinatie van leuke proeven hockey, tennis en padel volgens leeftijdscategorie. Inschrijven kan via volgende link (plaatsen beperkt): SUPER G
 
15u - 16.30u 
Hockey Heren 1 vs Lille HC (topclub uit de Franse Eredivisie). Onze Heren zullen voltallig zijn met alle nieuwe toppers aanwezig ! 
 
16u30 - 17u 
Get together drink voor alle managers en ouder-coaches van onze jeugdploegen (Gantoise Business Center 2e verdiep)
 
17u - 17u30
Welcome drink voor alle nieuwe Gantoise leden (Gantoise Business Center 2e verdiep)
 
17u - 17u30 
Meet & greet with the stars. Het moment om handtekeningen te verzamelen van alle hockey vedetten van onze Heren 1 ploeg (vice Belgisch kampioen). 
 
17u - 18u 
Top Padel “Show” game met klasbakken uit de Belgische top. Actie en schitterende rally’s gegarandeerd. 
 
 
Natuurlijk staat onze partner MTM ook klaar om jullie op hospitality vlak met open armen terug te verwelkomen. 
Over de middag zal er keuze zijn tussen lekkere mosseltjes of kip met de bijhorende frietjes. Daarna zullen de kids genieten van pannenkoeken en wie s’avonds nog iets wil eten zijn er lekkere hamburgers en hot-dogs voorzien. 
Enkel voor de middag vraagt MTM om in te schrijven via deze link: LUNCH
 
Ons gehele team kijkt er alvast erg naar uit jullie te kunnen ontvangen op onze prachtige locatie. Laten we er een groots Gantoise feest van maken en daarvoor hebben we enkel jullie nog nodig ! 

Tot dan ! 
 
Uw Gantoise 2030 team 

 

Voor zaterdagen, Super Sundays, events of tornooien zijn verschillende PLOEGEN verantwoordelijk voor het invullen van de shifts.

Via twizzit kunnen leden en/of ouders van dezelfde ploeg zich samen opgeven en kan er binnen de ploeg worden afgesproken zodat een eerlijke verdeling van de taken gebeurt.

Jullie ploeg zal meer dan één keer aan bod komen, dus het is OK dat niet iedereen een shift kan opnemen op een bepaalde dag.

Aangezien managers, coaches en vaste scheidsrechters al heel wat uren vrijwilligerswerk verzetten voor de club, geldt dat zij 'vrijgesteld' zijn van deze 4 uren, al zijn ze natuurlijk steeds vrij om ook een shift in te vullen.

Meerdere ploegen kunnen zich inschrijven voor dezelfde dag. We zouden willen vragen dat per ploeg minimaal 3 shifts worden ingevuld. Een “first come first served”-principe geldt voor de invulling van de shifts.

 

Hoe meld ik me aan op Twizzit?

Kom je ons helpen als vrijwilliger?

 1. Alvast heel erg bedankt!
 2. Kom zeker op tijd
 3. Neem je mondmasker mee
 4. Doorloop op voorhand jouw taken als vrijwilliger en kom voorbereid toe op de club

 

Opnemen van een shift doe je als volgt:

 1. Ga naar Twizzit en log in https://app.twizzit.com/v2/login
 2. In jouw agenda vind je de rubriek “Gantoise Family”. Wanneer je hierop klikt vind je een lijst van mogelijke shifts met de uren die overeenkomen met de trainingen.
 3. Schrijf je in voor de gewenste shift en bevestig jouw keuze. 

 

Toch verhinderd?:

 1. Spreek eerst zelf een wissel af met een collega ouder of speler
 2. Ga naar Twizzit en log in https://app.twizzit.com/v2/login
 3. Ga naar jouw shift en klik op “vraag om vervanging”
 4. Jouw vervanger kan nu de shift invullen

 

Welke taken?

https://static.twizzit.com/public/v2/media/574/5f57457f0f8dc.pdf

© 2019, website powered by Twizzit.com