GANTOISE

Na bijna twee jaar stopt -in onderling overleg- eind deze zomer de samenwerking met onze horecapartner MTM. We zijn MTM zeer dankbaar voor de afgelopen twee jaar, die toch een grote mijlpaal betekenden in de evolutie van Gantoise met onze intrede in de nieuwe infrastructuur op #25. MTM zal zich verder concentreren op hun vele andere horecazaken die dichter aanleunen bij hun DNA en bedrijfsvoering. Wees gerust: Gantoise is aan het werken aan een waardige opvolging om na de zomer jullie verder te voorzien van drank en spijs. We danken MTM op voorhand voor de hulp die zij zullen bieden om een vlotte overgang te verzekeren.  

Op 3 juni werden we door onze zusterclub KAA GENT uitgenodigd om zowaar in een (bijna) volle Ghelamco arena tijdens de rust een ereronde te mogen doen op het veld. 

Een prachtig en enorm gewaardeerd gebaar voor spelers en staff van onze eerste ploegen, die mochten genieten van een welverdiend applaus van zoveel enthousiaste Gentenaars.

Ook de schitterende spionkop zong uit volle borst en na een magische ‘Kampioene, kampioene, olé olé’ volgden nog enkele andere klassiekers om kippenvel van te krijgen. 

Maar niet alleen onze eerste ploegen waren uitgenodigd! Ook de twee andere Belgisch Kampioenen ploegen op de club, de U10-1 meisjes en U12-1 jongens mochten mee op het veld en tussen de Dames en Heren onze clubkleuren vertegenwoordigen. Vrij spannend allemaal, maar o zo mooi voor hen. 

Na de ereronde konden spelers, staff, ouders en andere leden genieten van een welverdiende mooie overwinning van ‘de andere Gantoise’.

Onze immense dank aan KAA Gent voor dit initatief. Het bewijst dat, ondanks de afstand die ontstaan is na de verhuis men niet vergeten is dat we ooit dezelfde coöperatieve hadden en behoren tot dezelfde blauw-witte familie. 

Leve Gantoise en nog eens duizendmaal dank voor dit mooi gebaar in naam van spelers, staff bestuur en kinderen!

Beste Gantoise-leden, beste vrienden, 

WAAAW !!

Onze mooie club schreef gisteren weer geschiedenis met twee schitterende Belgische titels in de Ion Hockey League, bij zowel dames als heren. 
Wat een ongelooflijke prestatie van onze meisjes en jongens! Voor de dames was het echt een overwinning ‘op karakter’, maar de ontlading en vreugde waren dan ook des te groter. Onze heren domineerden en brachten hockey van het allerhoogste en mooiste niveau. Een waar genot! 

We mogen met z’n allen terecht fier zijn op wie we zijn als club, want ook naast het veld waren jullie grandioos! Sport is emotie en de twaalfde man stond dit weekend gewoon op het veld. 
Dankzij die positieve energie die iedereen van begin tot einde uitstraalde is de droom uitgekomen. 
Dromen kunnen uitkomen wanneer je over alle puzzelstukken beschikt en ze bovendien op de juiste plaats komen te liggen. Wel, zaterdag en zondag lagen ze allemaal juist. En hoe! 
 
Immense dank dan ook aan jullie allemaal, onze topleden, voor de gedeelde passie, de enthousiasmerende gezangen en de bijzonder grote steun.
 
Ook onze trouwe partners stuwen ons al jaren naar die absolute top, net zoals zij ook doen voor hun professionele activiteiten. Een groot voorbeeld voor onze club! Dankzij hun cruciale steun werd alles mogelijk en dit verdient onze grootste respect en waardering
 
Gantoise mag zich een jaar lang (opnieuw) Belgisch hockeykampioen noemen! Tweemaal zelfs! Twee titels die we met veel fierheid, maar ook waardigheid en dankbaarheid zullen blijven koesteren. 
 
Proficiat nogmaals dus aan onze topspelers, onze coaches en hun staff voor die ongelooflijke prestatie en iedereen die hier een blauw-wit steentje (op welke manier dan ook) aan bijgedragen heeft
 
Van harte bedankt en leve Gantoise!
 
Olivier De Vos, Emma Dhooghe en Pieter-Anthony Delbaere
Voorzitters Gantoise Tophockey, Hockey en G-Force 
 
Fabrice Rogge, Alexander Saverys en Jean-Jacques Gernay
Algemeen voorzitter en vicevoorzitters Gantoise

Nu zondag nemen onze eerste ploegen het op tegen de Heren 1 en Dames 1 teams van Racing.
Na het EHL-tornooi van afgelopen Paasweekend lgt de focus opnieuw volledig op het Belgisch kampioenschap en zijn dit belangrijke wedsrijden met het oog op de kwalificatie voor de play offs.

Kom onze heren en dames opnieuw massaal aanmoedigen! Onze teams rekenen op hun blauw-witte G-Force aanhang!

 

SUPER SUNDAY invites VINCENT VANASCH

Get ready, want jij kan scoren tegen de nummer 1 keeper van de wereld. The one and only Vincent Vanasch komt samen naar onze Gantoise om aan de G-Force kant van terrein 1 de goal te bewaken.
Kids, are you ready?
Onze kids krijgen de kans hun idool te ontmoeten want na de shoot-out komt er een meet and greet, met fotomoment en signeersessie! Breng jullie posters en spelerstruitje dus maar mee!
Reservaties zijn verplicht via: INSCHRIJVINGSFORMULIER

BLUNCH

Het restaurant THE SERVE is open vanaf 11u00 en serveert jullie in 3 shiften een heerlijke salty 'BLUNCH'.
Geniet van onze uitgebereide keuken en eet met een prachtig zicht op terrein 1. Bij goed weer kunnen jullie zelfs op het terras eten.
Reserveren doe je op voorhand.
Book hier: https://wwc.resengo.com/the_serve_gent

Na de matches zullen er heerlijke burgers gemaakt worden op de Green Egg.

Het is al meer dan 25 jaar een traditie, en dus organiseert Gantoise ook in 2023 het Stropkes Jeugdtornooi op onze hocekeyterreinen aan de Noorderlaan in Gent!
Save the date, spread the word en schrijf je vooral in op hét hockeytornooi voor de Boys en Girls U7 tot en met U12!

 Zaterdag 3 juni 2023:  

 • U10 BOYS, U11 en U12 GIRLS & BOYS (spelen op een half veld)

Zondag 4 juni 2023:

 • U6, U7 en U8 GIRLS & BOYS (spelen op een achtste veld)
 • U10 GIRLS (spelen opeen half veld)

Per leeftijdscategorie en reeks worden er minimaal 4 wedstrijden voorzien van 25 minuten, welke gespreid zijn over de hele dag. Voor de jongste kinderen (U6 - °2017) start het tornooi rond de middag.
Wij streven er ook naar om homogene reeksen samen te stellen zodat elk team leuke en evenwichtige wedstrijden zal spelen. Bij de inschrijving zal je kunnen aangeven in welke reeks (seizoen 2022-2023) jouw team speelt.

De deelname bedraagt:

 • U6 - U7 – U8 : 75 € team van 3 spelers/speelsters + 1 begeleider (25 € per extra speler/speelster) 
 • U10 t.e.m. U12 : 200 € team van 8 spelers/speelsters + 1 begeleider (25 € per extra speler/speelster) 

Inbegrepen: lunch en dessert, een goodie bag, mooie prijzen … en uiteraard heel veel fun & hockeyplezier.
Ouders en supporters zijn welkom om zich in te schrijven voor de lunch en de bar aan het terras zal doorlopend open zijn.

KLIK HIER om in te schrijven

Vorig jaar was een overweldigend succes, snel inschrijven is dus de boodschap!KLIK HIER om de foto's van het Stropkes Tornooi 2022 te bekijken

Tot op het Stropkes Tornooi!

Sportieve groeten,
Het Gantoise Team Stropkes Tornooi

Tijdens het Paasweekend vond het EHL Top 8-tornooi plaats in het Nederlandse Amstelveen. Gantoise was als enige Europese club in dit tornooi vertegenwoordigd bij zowel de Dames als de Heren, een unieke sportieve prestatie in de Champions League voor hockeyclubs!
Onze dames speelden op donderdag 6 april de kwartfinale  tegen Club Campo de Madrid, de vicekampioen van vorig seizoen, die niet minder dan acht Spaanse internationals in haar rangen telt. Gantoise kon na een felbevochten wedstrijd enkele doelkansen niet omzetten in doelpunten en moest haar meerdere erkennen in Club Campo de Madrid. Club Campo won de wedstrijd met 3-0 en plaatste zich zo voor de halve finales en later ook voor de finale.
Onze dames wonnen zaterdag de wedstrijd voor de vijfde plaats tegen Pembroke Wanderers HC met 4-1.

Onze heren speelden vrijdag 7 april tegen Atletic Terrassa HC. De spannende en zeer goede wedstrijd eindigde op een gelijkspel (2-2). De shoot-outs moesten beslissen wie het in de halve finale zou opnemen tegen het Rott-Weiss Keulen van Red Lion Vincent Vanasch. Helaas toonde Terrassa zich net iets sterker.
Onze heren speelden zondag hun wedstrijd voor de vijfde plaats tegen Hamburger Polo Club. Ook hier was de eindscore na 60 minuten 2-2.
In de shoot-outreeks toonde Gantoise zich deze keer heel koelbloedig en won ze met een score van 3-2. Net als onze dames eindigen onze heren op een verdienstelijke vijfde plaats.

Proficiat aan onze beide Gantoise-teams en aan de talrijke G-Forcers in het Wagener Stadion. Bedankt voor jullie steun, Gantoise heeft andermaal geschiedenis geschreven!

Zondag is iedereen weer van harte welkom op Super Sunday!

Kom allemaal in blue and white om onze Gantoise-teams aan te moedigen!

12u00 : Dames 1 vs Royal Victory HC
15u00 : Heren 1 vs Royal Uccle Sport

Instagram: @hockey_be - @ionhockeyleague - @gantoiseclub - @gforcegantoise

Reserveer nu jouw tafeltje en geniet van een heerlijke lunch in ons Restaurant, The Serve. Perfect tafelen tussen de twee matches door met zicht op de hockeyvelden. Ontdek hier onze menukaart.

MAGIC SUNDAY @ THE SERVE
Schuif aan bij ons rijkelijk buffet. Van 12u30 - 14u30 in het restaurant.
 
 
 
AFTER THE MATCH
Free Tanqueray 0,0 tussen 15u - 18u.
Afterparty vanaf 17u met Dj Joran.
19u - 20u

CONTACTS

Voor al uw vragen over onze club
kan u steeds terecht op het secretariaat

Maandag t.e.m. Vrijdag :
9:00-12:00 en 13:00-17:30

TEL: 09 430 90 94

Algemeen:
secretariaat@gantoise.be

Hockey:
hockey@gantoise.be
arbitrage@gantoise.be 

Tennis:
tennis@gantoise.be
tennisschool@gantoise.be 

Padel:
padel@gantoise.be
padelschool@gantoise.be

Dance Academy:
dans@gantoise.be 

CHAMPS Gantoise Shop

CHAMPS Sports Store

Wijmenstraat 1A
9030 Gent
09 236 66 26

shop@gantoise.be

Restaurant

Clubhouses Gantoise Noorderlaan 10 & 25

Openingsuren:

 • Maandag: vanaf 16u
 • Dinsdag: vanaf 16u
 • Woensdag: vanaf 12u
 • Donderdag: vanaf 16u
 • Vrijdag: vanaf 16u
 • Zaterdag: vanaf 8u30
 • Zondag: vanaf 8u30

Reservaties: clubhouse@gantoise.be

Gantoise TV

Kalender
  November 2023  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
  December 2023  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
  January 2024  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
  February 2024  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
  March 2024  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

            

         

HEAD PARTNER
Platinum Partner
Diamond Partner
Gold Partner
Main Partner
Partner

© 2023, website powered by Twizzit.com