Beste Gantoise FANS, 
 
De hoogdagen van tophockey zijn aangebroken ! 
 
Even een korte recap : 
 
Gantoise heeft 2 Eredivisie ploegen die ...

aan de top staan in België. Tijdens de reguliere competitie waarbij alle ploegen worden onderverdeeld in 2 poules (zowel bij dames als heren) eindigden onze Dames 1 op een dik verdiende eerste plaats en onze Heren 1 deden het ook bijzonder goed door 2e te eindigen. 
Allemaal schitterend maar … nu is het echter pas écht voor de knikkers ! 
 
In de laatste fase van de competitie wordt immers tijdens de Play-Offs gespeeld met rechtstreekse eliminatie over 2 wedstrijden (heen en terug).
 
Kwartfinales vinden plaats op zondag 14 april (uit) en zondag 28 april (thuis).  Dames spelen steeds om 12u en Heren om 15u. 
 
Daarna volgen misschien de halve finales op 1 en 5 mei. 1 mei is een vrije dag en wedstrijden zullen aanvatten om 13.30u voor de Dames en 16u voor de Heren. 
Stel dat onze Dames doorgaan dan spelen we op 1 mei op verplaatsing en 5 mei thuis. Voor Heren hangt het ervan af tegen wie we uitkomen ALS we zouden doorgaan natuurlijk !
 
Geen overmoed te bespeuren op Gantoise alleszins. 
Het wordt een keiharde strijd om een plaats in Halve Finales te bemachtigen. De Dames spelen tegen Antwerp die nu op volle kracht en altijd een stugge tegenstander zijn. De Heren spelen tegen onze vrienden van Beerschot, een ploeg die altijd beter wordt naar het einde van het kampioenschap en er ook steeds 100% voor gaat !
 
Jullie voelen het al aankomen :-) WE HEBBEN JULLIE ALLEN, GANTOISE SUPPORTERS, NODIG !! Fans van het eerste uur, ouders, grootouders, neven, nichten, verre familie of kennissen, vrienden ... maakt niet uit. Motiveer iedereen die jullie kennen om te komen en deel dit bericht ! 
 
We maken er een ongelooflijk feest van zodat de watersportbaan weer blauw-wit kleurt ! 
 
Nu zondag afspraak op 12u op Antwerp (Dames) en 15u op Beerschot (Heren). 
 
             
De spelers en de staff rekenen ook voor de uitwedstrijden op de massale steun van de Gantoise supporters !!
 
Terugwedstrijden thuis in Gent (Noorderlaan 10) op MEGA SUPER SUNDAY zondag 28 april om 12u Dames en 15u Heren.  
 
Voor de MEGA SUPER SUNDAY volgt nog een extra communicatie met packages en leuke initiatieven maar noteer dé afspraak van het jaar alvast in uw agenda !
 
Come on Gantoise ! We can do this !!
 
 
Gantoise Home Game team