Gantoise hockey, tennis en padel club

COVID Regels Gantoise vanaf 1 september 
 
 
Op en rond de velden 
 
- Alle kinderen boven 12 jaar en volwassenen moeten permanent een mondmasker aandoen. 
 
- Iedereen moet zich vanaf heden ten allen tijde (maandag tot zondag) via de smartphone registreren via de QR code op de borden aan de ingang van de sites (zowel in Gentbrugge als aan de watersportbaan). 
 
- Eens op het veld mogen enkel spelers en coach hun mondmasker uitdoen. Enkel de coach mag aan de zijlijn op het veld staan.
 
- Op de tribune mag (met mondmasker) gezeten worden maar moet altijd een lege stoel tussen 2 mensen gehouden worden.
 
- Na de wedstrijd moeten spelers vanaf de leeftijd van 12 jaar onmiddellijk hun mondmasker aandoen. 
 
 
Op het terras en in clubhuis 
 
 - Iedereen neemt onmiddellijk zittend plaats aan een tafel
 
- Indien u enkel naar het terras of clubhuis gaat moet u zich ook via de smartphone registreren via de QR code op de panelen aan de ingang van de site. Ook voor Gentbrugge zal er een QR code zijn.
 
- Bij het inscannen van de QR code aan de watersportbaan kan u binnenkort ook de menu- en drankkaart bezichtigen.
 
- Mondmaskers worden enkel uitgedaan wanneer met aan tafel zit.
 
- In het clubhuis zal ons barteam langskomen om bestellingen op te nemen en te brengen. Dus hier wordt niet aan de bar besteld.
 
- Op het terras of aan de hockeybar nabij veld 2 is men buiten en mag wel aan de bar besteld worden en zelf drank gebracht worden naar de tafel weliswaar met mondmakser aan en met respect voor de afstandsregels.
 
- In Gentbrugge blijft het huidig systeem van toepassing. Graag uw handen goed ontsmetten alvorens u zich bedient en mondmasker aandoen wanneer u uw tafel verlaat.
 
- De bar en restaurant op beide sites zullen dus open zijn zoals gewoonlijk
 
 
Woensdagen en zaterdagen 
 
 Spijtig genoeg mogen we maar maximaal 400 leden toelaten op de site op hetzelfde moment. Niet éénvoudig voor één van de grootste clubs van het land ! 
 
- Voor jeugdwedstrijden tot U12 vragen we om de ratio van 1 ouder / supporter per kind te respecteren. 
 
- Voor jeugdwedstrijden vanaf U14 vragen we om de ratio van 2 ouders / supporters per kind te respecteren. 
 
- Bezoekende ploegen zullen gevraagd worden om dit ook te respecteren. 
 
- Iedereen die een training of (jeugd)wedstrijd bijwoont zal zich moeten registeren. Dit kan bij aankomst op de club via de QR code
 
 
Super Sundays 
 
Fans zijn meer dan welkom om het prachtig spektakel mee te maken en onze eerste ploegen aan te moedigen. 
 
- De regels van één leeg zitje tussen 2 mensen op de tribune blijft van toepassing. 
 
- Uitzonderlijk zal een zone aan de kant van de dug-outs ook geopend worden voor het publiek. 
 
- Indien we het cijfer van 400 naderen zal de site immers verdeeld worden in 2 sites en wordt de toegang tot de Noorderlaan gesloten.
Fans kunnen dan via de ingang kant Malem de 2e site betreden en van daaruit de wedstrijd bekijken. De hockeybar achteraan zal operationeel zijn.  
Kom dus goed op tijd om het begin van de wedstrijd niet te missen ! 
 
- De QR codes zijn zo ingesteld dat ze gelinkt zijn aan één van de 3 ingangen(Gantoise Gentbrugge, Gantoise Watersportbaan Hoofdingang of Gantoise Watersportbaan ingang Malem). U hoeft enkel in te scannen op de plaats waar u de site betreedt. De 3 QR codes vindt u ook onderaan de mail. Elke QR code staat voor een bepaalde ingang.
 
- Aan de watersportbaan zullen de 2 sites volledig gescheiden blijven tot het totaal aantal op de 2 sites weer onder de 400 mensen bedraagt.
 
 
- Gegevens van registratie moeten verplicht 14 dagen bijgehouden worden. Contactgegevens zullen uiteraard enkel gebruikt worden voor doeleinden van de strijd tegen Covid-19 indien nodig. Na 14 dagen worden al deze gegevens vernietigd. 

Gantoise Watersportbaan Hoofdingang - Gantoise Watersportbaan Ingang Malem - Gentbrugge

Beste Gantoise vrienden,

Op vrijdag 25 september organiseert Gantoise Hockey, Tennis & Padelclub haar 9e editie van het Gantoise Masters Golftornooi.
Dit zal opnieuw doorgaan in de Royal Latem Golfclub.
Uiteraard onder licht voorbehoud gezien de huidige context maar zoals het er nu voorstaat kan het doorgaan.
De golfbaan zal er prachtig bijliggen en de sfeer en formule blijven uiteraard ongewijzigd !

De traditionele uitgebreide BBQ na de prijsuitreiking zal, net als vorige jaren, doorgaan in het schitterende en exclusieve clubhuis van Latem golf. Uiteraard zal dit gebeuren met respect voor de op dat moment geldende Covid richtlijnen.

Alle Gantoise leden kunnen deelnemen aan de BBQ en voorafgaande prijsuitreiking. Plaatsen zijn echter beperkt voor dit prachtig evenement dus snel inschrijven is de boodschap!
Deelname voor de prijsuitreiking, receptie, BBQ en avond bedraagt 55€.
Inschrijvingen doorgeven voor 20 september kan via deze link.
Voor deelname aan de competitie (formule Texas scramble met 4; Green Fee 75€ voor niet-leden Latem & 35€ voor leden Latem) kan u inschrijven via deze link (Ook hiervoor zijn plaatsen beperkt).

Het belooft weer een fantastisch Gantoise moment te worden!

Tot binnenkort,

Marc Peten en Carine Decorte
Team Events - Gantoise Golfmasters

Alexander Saverys, Jean-Jacques Gernay en Fabrice Rogge
Vice-Voorzitters en Algemeen voorzitter Gantoise Hockey, Tennis & Padelclub

 

Reservatie van tennis -en padelterreinen is enkel voorbehouden voor Gantoise-leden en hun gasten. De terreinen kunnen niet vrij gehuurd worden door niet-leden. 

Heeft u hierover bijkomende vragen kan u contact opnemen met ons secretariaat : tennis@gantoise.be of padel@gantoise.be 

Vanaf nu kan je inschrijven voor de jaarcyclus tennis voor het seizoen 2020-2021.

Klik hier of surf naar tennisles.gantoise.be om in te schrijven voor de jaarcyclus 2020-2021.

Bij problemen of bijkomende vragen kan je een mailtje sturen naar tennisschool@gantoise.be.

Beste Gantoise-spelers,
Beste ouders,

Nu we weer hebben kunnen proeven van onze favoriete sporten in onze favoriete club, kunnen we ook de grote vakantie volboeken met fantastisch leuke stages en plezier. We zijn dan ook blij om jullie de STAGEKALENDERS van onze tennis-, hockey- en padelafdeling te kunnen voorstellen.

De kalenders zijn wel nog onder voorbehoud van toelating volgens de voorschriften die Sport Vlaanderen en de Veiligheidsraad zullen uitschrijven. Maar we hebben er vertrouwen in dat we onze stages OP EEN VEILIGE MANIER kunnen organiseren, net zoals de opstart, die heel veilig en vlot verlopen is voor onze drie afdelingen. Die geslaagde opstart kwam er door een goede voorbereiding, maar vooral ook dankzij jullie allen, onze bijzonder gedisciplineerde leden!

 

ZOMERSTAGES TENNIS JEUGD


Wij organiseren dit jaar 7 jeugd tennisstages :

 

De stage loopt van 9u tot 16u, en wij voorzien opvang tussen 8u en 17u. 

Kostprijs voor de stage: 175 euro per week. 10% korting vanaf 2 kinderen uit hetzelfde gezin.  

Kinderen die geen lid zijn van Gantoise Tennis betalen 15 euro stagelidgeld. Hiermee kunnen zij t.e.m. 31/03/2021 onbeperkt stages volgen op Gantoise. Worden zij in de loop van het jaar toch lid, dan wordt de 15 euro afgetrokken van het lidgeld. 

Gantoise behoudt zich het recht om een stage te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen zijn. 

 

 

ZOMERSTAGES TENNIS VOLWASSENEN

Tijdens deze stageweek is er 3 avonden les tussen 18u30 en 20u op maandag, woensdag en vrijdag.

Kostprijs is 60€ voor 1 week.

Lidmaatschap is niet verplicht, maar moet u wel aangesloten worden bij Tennis Vlaanderen (17€) indien u dit nog niet bent. 

Wij organiseren dit jaar 4 volwassen tennisstages:

 

Gantoise behoudt zich het recht om een stage te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen zijn.

Beste Gantoiseleden,
 
Met veel respect en dankbaarheid voor het geleverde werk van Marc Van de Vloet melden we jullie graag dat onze tennisafdeling vanaf nu een nieuwe voorzitter heeft. 
 
Marc heeft beslist om de fakkel door te geven na meer dan drie jaar voorzitterschap. Hij slaagde erin om het zeer goede werk van zijn voorganger Marc Bolle te bestendigen en startte nieuwe initiatieven die bijzonder succesvol bleken. 
Zo heeft hij het directiecomité Tennis verder uitgebreid met dynamische leden die hun steentje meer dan bijdragen. Marc was ook de drijvende kracht achter de samenwerking met onze vrienden van TC Racso, die een échte win-win is gebleken. 

Het Tornooi Van Vlaanderen werd een driesterrentornooi met een indrukwekkende deelnemerslijst, zowel in niveau als aantal. Daarnaast werd de tennisschool verder gereorganiseerd met een sterke nadruk op onze jeugdwerking. 
Dankzij Marcs visie en talent om de juiste mensen te laten samenwerken is onze tennisafdeling meer dan ooit klaar voor de grote stap naar de nieuwe terreinen aan Halfweg! 

We zijn bijzonder dankbaar dat Marc zijn vrije tijd wou geven aan de club en zullen hem uiteraard te gepasten tijde vieren voor zijn fantastische werk.

Marc blijft trouwens nog lid van ons directiecomité Tennis en zal zijn steun geven aan onze nieuwe tennisvoorzitter: Charlotte Backx. Zij was de voorbije jaren verantwoordelijk  voor onze bijzonder goed draaiende tennisschool en is door de Raad van bestuur naar voren geschoven als nieuwe voorzitter.

We zijn blij dat Charlotte deze belangrijke rol wil opnemen en kijken al uit naar haar voorzitterschap, dat gekenmerkt zal worden door de kernwaarden van Gantoise: gedrevenheid, enthousiasme en ambitie! 
 
Nogmaals bedankt Marc voor je prachtig parcours, en veel succes aan Charlotte!
 
Onze tennis-, padel- en hockeyafdeling hebben de heropstart trouwens heel goed doorstaan. De doelstelling was om elk van onze 2200 actieve leden zodra het kon zoveel mogelijk speelkansen te geven. 

Dankzij de goede voorbereidingen van zoveel mensen binnen onze Gantoise-organisatie, maar ook dankzij jullie begrip, discipline en vrijwilligerswerk hebben we onze doelstelling behaald! En daar zijn we als Raad van bestuur bijzonder blij om. 
 
Teamwork makes the dream work! 
 
Fabrice Rogge 
Algemeen Voorzitter Vzw Gantoise
 
mede namens de voltallige Raad van bestuur 

Inhoud:

Woord van de voorzitter
Maak je lidgeld in orde om te kunnen reserveren vanaf 2 mei
Hoe kan je een terrein reserveren?
Play Safe & Go - richtlijnen
Wat met de tennislessen?
Geniet van een extra korting op je Padel-lidmaatschap

 

Woord van de voorzitter

Beste tennisvrienden,

Eerst en vooral hopen wij dat iedereen in goede gezondheid verkeert. We lezen vandaag dezelfde wens aan het begin van elke communicatie die we ontvangen, maar het is geen cliché: de voorbije weken zijn we allen op een heel bijzondere, soms heel pijnlijke, manier geconfronteerd met hoe kostbaar onze gezondheid is.

Eindelijk! Het is zover: vanaf maandag 4 mei kunnen we onze favoriete sport weer beoefenen!

Weliswaar zijn er nog wel enkele belangrijke restricties en richtlijnen waarmee we rekening moeten houden (zie verder in deze mail). We vragen dan ook aan elk van jullie deze heel strikt op te volgen: niet alleen om deze toegeving van de regering niet in het gedrang te brengen, maar ook en vooral om de gezondheid van de medeleden niet in gevaar te brengen.

De terreinen aan de tennisstraat zijn klaar om jullie te ontvangen en zijn in goede staat. Doordat de firma die de ballon verwijdert dit niet kan doen in de huidige omstandigheden, staat de ballon nog opgesteld op de terreinen 2 en 3. Vandaag zijn dus enkel de terreinen 1, 4, 5 en 6 bespeelbaar. Van zodra indoor mag worden gespeeld, zal ook de ballon (samen met de andere indoor terreinen) bruikbaar zijn, wat handig kan zijn, want bij regenweer zullen we deze zomer dan 4 indoor terreinen ter beschikking hebben.

Het ziet er naar uit dat voor velen de vakantieplannen in het buitenland, jammer genoeg, in het water zullen vallen. We zullen dus volop kunnen genieten van de komende tenniszomer. Om jullie extra sportieve ontspanning aan te bieden, maar ook omdat we onze appreciatie voor de trouw en solidariteit van onze tennisleden wensen uit te drukken, hebben we beslist een bijkomende korting te geven voor tennisleden die ook padel wensen uit te proberen (zie verder). We hopen hiermee jullie vakantiemaanden extra aangenaam en sportief te maken.

Graag jullie aandacht en respect (in eenieders belang) voor de richtlijnen hieronder. Verder vindt u ook meer uitleg over de tennislessen.

Met plezier om jullie - vanop afstand weliswaar - spoedig terug te zien.

 

Marc Van de Vloet

Voorzitter Gantoise Tennis

 

Maak je lidgeld in orde om te kunnen reserveren vanaf 2 mei

Vanaf 2 mei kunnen jullie een terrein reserveren via het reservatiesysteem. Komen spelen kan vanaf maandag 4 mei om 9u00.


Hiervoor moet je lidmaatschap wel in orde zijn: je aanvraag moet goedgekeurd worden en de betaling moet geregistreerd zijn op onze rekening.


Is je lidmaatschap nog niet in orde? Doe dit dan via deze link : https://www.tennisvlaanderen.be/lid-worden?clubId=2428

Leden van de tennisschool krijgen morgen automatisch een betalingsuitnodiging en moeten zelf niets meer doen.

Hieronder kunnen jullie nogmaals een overzicht vinden van de lidgelden:

  Lidgeld Affiliatie
Volwassenen (vanaf 21 jaar) € 180 € 17
Jeugd 18 t.e.m. 20 jaar en studenten € 126 € 17
Jeugd 13 t.e.m. 17 jaar € 99 € 11
Jeugd 11 t.e.m. 12 jaar € 72 € 11
Jeugd 9 t.e.m. 10 jaar € 49,50 € 11
Jeugd 8 jaar en jonger  € 45 € 8
Familie  € 432 zie hierboven

 

Hoe kan je een terrein reserveren?


Je kan een terrein reserveren via de website van Tennis Vlaanderen. Hiervoor log je in met je lidnummer en wachtwoord.


Opgelet: je kan enkel een terrein reserveren met een ander lid van Gantoise tennis.


Heb je nog nooit een terrein gereserveerd? Via deze link kan je de handleiding vinden.


Play Safe & Go - richtlijnen

Bij het maken van een reservatie verklaren de spelers zich akkoord met de Play Safe & Go Maatregelen van Tennis Vlaanderen. Je kan alle richtlijnen hier terugvinden.


Mogen wij jullie vragen om deze maatregelen STRIKT na te leven: niet alleen om zelf veilig te kunnen sporten maar ook om een eventuele verstrenging van de regels te vermijden.

 

Wat met de tennislessen?

De regering heeft groen licht gegeven voor het organiseren van tennislessen binnen een strikt kader en met inachtneming van de Play Safe & Go maatregelen. Voor onze club werd het volgende beslist:


T.e.m. 7 mei worden er geen tennislessen ingericht: alle terreinen zijn ter beschikking van leden die vrij komen spelen


Vanaf 8 mei kunnen volgende tennislessen ingericht worden: spelers die hiervoor in aanmerking komen worden gecontacteerd door de tennisschool
• Privélessen (trainer + 1 persoon)
• Groepsles per 2 (trainer + 2 personen)


Vanaf 18 mei zou er een versoepeling kunnen komen om ook groepslessen van meer dan 2 personen opnieuw toe te laten. Hiervoor zal er rechtstreeks naar de betrokken spelers worden gecommuniceerd vanuit de tennisschool.

De tennisschool streeft ernaar om zoveel mogelijk lessen in te halen in de komende weken, rekening houdend met het aantal beschikbare terreinen en trainers. Hier moeten we een evenwicht vinden tussen vrij spelen en lessen. Daarom zullen er tijdens de periode 8 mei t.e.m. 17 mei alvast enkel lessen gegeven worden op maximaal 2 terreinen en dit tot ten laatste 17u. Zo blijven er vanaf 17u steeds 4 outdoorterreinen ter beschikking van onze leden die vrij willen komen spelen.

Volg je momenteel geen les en heb je interesse in privéles? Of volg je groepsles maar kriebelt het om toch al opnieuw les te krijgen privé of per 2? Neem dan contact op met de tennisschool via tennisschool@gantoise.be en we kijken wat er mogelijk is. Het tarief voor een privéles is 50€ per uur, voor les per 2 is dit 26€ per persoon per uur.

 

Geniet van een extra korting op je Padel-lidmaatschap

De voorzitters van de verschillende sportieve afdelingen en de Raad van Bestuur van de VZW hebben beslist om alle leden van de tennis- of hockeyafdeling een éénmalige extra korting toe te kennen op een lidmaatschap Padel voor het seizoen 2020-2021.

De tarieven zijn als volgt:

  Enkel padel-lid Reeds lid van Gantoise hockey of tennis
Volwassenen vanaf 27 jaar 300€ 250€ - 225€
Volwassenen 18 t.e.m. 26 jaar 210€  160€ - 135€
Jeugd onder 18 jaar 150€  100€  -  75€


Je kan je eenvoudig lid maken via de website : https://www.tennisvlaanderen.be/lid-worden?clubId=2428

Ook hier geldt: je kan pas reserveren en spelen wanneer je aanvraag goedgekeurd werd en de betaling geregistreerd is op onze rekening. Maak je dus snel lid en profiteer van deze extra korting!

 

 

Beste Gantoise tennis, hockey en Padel leden,

Op vraag van de overheid en de KBHB / Tennis Vlaanderen moeten sportclubs minstens tot en met 5 april volledig gesloten worden.

Gantoise zal dit uiteraard respecteren wat betekent dat onze club zowel in Gentbrugge als aan de watersportbaan gesloten zal blijven tot tegenbericht.

We vragen uitdrukkelijk aan alle leden om dit te respecteren.

We hopen van harte dat jullie allemaal gezond blijven en we duimen dat de lessen, trainingen en de wedstrijden binnen enkele weken misschien kunnen hervatten als alles weer wat veiliger is.

Onze missie als club blijft nog steeds iedereen aan het sporten zetten. Vergeet niet dat hoe fitter je bent, hoe resistenter je tegen eender welk virus wordt en hoe beter je lichaam een infectie kan overwinnen.

Voor alle hockeyspelers vanaf U12 hebben we daarom een individueel programma opgesteld. Jullie vinden dit via deze link. Uiteraard kan dit ook dienen voor onze tennis en padelspelers vanaf die leeftijd.

Een tip : maak een WhatsApp of Instagram groepje en post wat jullie doen (strava, runkeeper, foto's, filmpjes...): het werkt stimulerend en zo behouden jullie ook een beetje het ploeggevoel.

Voor de jongste spelers van onze club hebben we geen afgelijnd fysiek programma opgesteld maar suggereren we om toch actief te blijven : ga elke dag een uurtje wandelen, lopen, fietsen.... Speel daarnaast zo veel mogelijk buiten, neem af en toe je stick of racket vast want zo behoud je ook wat balgevoel.
Uiteraard met respect voor de algemene richtlijnen die we nu allemaal kennen.

Gantoise is een club, een grote familie : daarom lanceren we een speciale actie om toch wat met elkaar in contact te bljiven. De actie werd trouwens gestart door onze U11-2 hockeymeisjes !

De regels zijn éénvoudig :

  • Toon ons hoe jij fit blijft aan de hand van een filmpje of coole foto terwijl je sport !
  • We zullen deze filmpjes of foto’s dan posten op onze Instagram en Facebook account
  • Filmpjes en foto’s worden best gestuurd via Whatsapp naar het Gantoise GSM nummer 0470 33 74 12 . vanaf morgen 19/03 om 12u. (filmpjes blijven best onder de 30 seconden en zonder muziek om auteursrechten te respecteren).
  • De actie gaat door tot we weer mogen sporten op onze geliefde club
  • Volgens de opgelegde regels enkel één gezin of maximaal 2 vrienden samen uiteraard
  • Als je wil voeg je voornaam en ploeg bij zodat iedereen ziet welke ploeg het best in vorm blijft

Met 2200 actieve leden zijn we één van de grootste sportverenigingen van het land. Laten we dit tonen aan de wereld en samen een sprankeltje hoop en vreugde geven aan diegenen die het nu moeilijk hebben.

De club zal alle filmpjes en foto’s evalueren en zal leuke prijzen geven voor het leukste, coolste en meest orginele foto’s en filmpjes van jullie sportmoment.


Hou alleszins onze Instagram en Facebook account in de gaten !


We wensen in het bijzonder aan alle grootouders en ouders enorm veel sterkte om de juiste oplossingen te vinden in deze moeilijke tijden.

Sportieve groeten,


Stijn De Groote en Fabrice Rogge
Voorzitter Gantoise Communicatie en Algemeen Voorzitter

Emma Dhooghe, Marc Vandevloet en Anton Carlier
Voorzitters Gantoise Hockey, Tennis en Padel

Beste Gantoise leden,

zoals gesteld in ons vorig schrijven over het Covid-19 virus houden we alles nauwlettend in de gaten en zijn we in contact met verschillende instanties om de juiste maatregelen te nemen.

Het Vlaams ministerie van Sport communiceerde dat 'alle sportwedstrijden in Vlaanderen met publiek' zowel indoor als outdoor worden afgelast tot 31 maart. 

Hoewel trainingen technisch gezien geen ‘sportwedstrijd met publiek’ zijn, wensen we geen enkel risico te nemen en werd beslist dat vanaf heden en tot een nader te bepalen datum ALLE TRAININGEN voor zowel hockey, tennis als padel op Gantoise NIET zullen doorgaan

Ook het clubhuis op beide sites zullen in die periode dichtblijven

De Belgische hockeybond stuurde ook een bericht dat alle hockey wedstrijden vanaf heden worden uitgesteld

We begrijpen de ontgoocheling bij velen onder jullie en de ongemakken die hiermee gepaard gaan maar nemen deze moeilijke beslissing op basis van de informatie die we verkregen in de laatste uren. 

We blijven voor jullie alles op de voet volgen en houden jullie uiteraard op de hoogte. 

Sportieve groeten,

Fabrice Rogge, Alexander Saverys en Jean-Jacques Gernay 

Algemeen Voorzitter en Vice voorzitters Vzw Gantoise 

Bestel nu je interclubkledij

Terreinreservatie

Gantoise TV

Tornooi van Vlaanderen 2017

Inschrijven voor tennisstages

'Gantoise in het nieuws.'

INSCHRIJVEN / EVENTS
HAPPY BIRTHDAY!
20/09
Louise Van Hecke
20/09
Maximilien Verschaffel
20/09
Virginie Vermeulen
20/09
Maité Van Gerven
21/09
Maxime Deplus
21/09
Marieke Hemeryck
22/09
Charlotte Van Haverbeke
23/09
Loic Vandeweghe
23/09
Alix Hillaert
23/09
Mathis Lauwers
23/09
Louis Baeten
23/09
Magali Comhaire
Kalender tennis
  September 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
  October 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
  November 2020  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
SECRETARIAAT

SECRETARIAAT
Voor al uw vragen over onze club
kan u steeds terecht op het secretariaat

Maandag t.e.m. Vrijdag :

9:00-12:00

13:00-17:00


Gantoise vzw
Tennisstraat 13
9050 Gentbrugge
T: 0470 33 74 12
E-mail: secretariaat@gantoise.be

Hockey: hockey@gantoise.be

Tennis: tennis@gantoise.be 

of 0494 34 14 09

Platinum Partner
Diamond Partner
Main Partner
Partner
Meet our Partners
Facebook Gantoise

© 2019, website powered by Twizzit.com